Răspunsuri: 836
Subiecte: 9
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
164
Zupi: 10.751 z
Eu nu cred ca se potrivesc. Shizune e genul de fata vesela, zapacita... iar Kabuto e un ciudat cu diploma. Shizune este frumoasa, Kabuto urat. => Nu se potrivesc deloc
Daca actorul care il joaca pe Sasuke ar veni la tine in oras, te-ai duce sa il vezi?
Răspunsuri: 261
Subiecte: 2
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
46
Zupi: 3.325 z
Nu ... da ce are toata lumea cu that Sasuke ?? de ce nu Gaara Merita intradevar respect actorul si toate cele , nu e vina lui ca are un personaj ca ala da sincer nu cred ca m-as duce ... puteti sa-mi ziceti ca sunt nebuna dar Saske imi provoaca repugna
Next : Care crezi ca este cel mai mare atu a lui Shino ? [ de ce ? etc. ]
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
Răspunsuri: 217
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
35
Zupi: 1.518 z
Umm , pai , Shino !! Baiatul asta este prea tacut , cred ca enerveaza si persoanele care il ataca cu linistea pe care o provoaca :]] . Pai , eu as zice gandaceii aia mici si scarbosi :]] Il ajuta mai mereu ...
Crezi ca Mr. Masashi Kishimoto se va gandi mai repede sa nu mai scrie din " Istoria Frunzei " si sa continuie seria cu episoade normale , ca acum Shippudenul este numai din amintiri ^^'
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.
(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"
<<"KIRAâ€
We are the “KIRAâ€
My name is “KIRAâ€
Even your “KIRAâ€>>
Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.
Reputație:
164
Nu stiu. Mie una chiar imi place ^^ mai ales episodul 194 ^^ Mie personal mi'e indiferent daca il continua sau nu.
Credeti ca e posibila relatia dintre Kakashi si Kurenai?
Răspunsuri: 139
Subiecte: 3
Data înregistrării: Jan 2011
Reputație:
26
Zupi: 1.608 z
ah.. Poii poate.. posibill:]]
Credetsi ca Sakurra ar putea sa s eindragosteasca de alt cineva in afara de Sasuke:]]?
Reputație:
164
Nu stiu ce sa zic. Poate ca da, poate ca nu. Sakura inca mai tine la Sasuke dar in acelasi timp, de cand a plecat el, s-a apropiat ft mult si de Naruto si s-a saturat ca Naruto sa tot umble dp Sasuke si i-a spus ca e indragostita de el... Oricum. Posibil
Care e adevarul despre Itachi? [lipsa de inspiratie]
Reputație:
35
Mai , Itachi nu este o persoana rea , deci sa incepem : El era fratele mai mare al lui Sasuke , facand parte din clanul Unchiha . Parintii lui au fost Fugaku si Mikoto Uchiha , Fugaku fiind si seful clanului si al politiei din Konoha . la varsta de treisprezece ani [parca] a fost " obligat " de catre batranii satului si de catre al treilea Hokage care era la putere , sa isi omoare clanul , deoare ce ascesta planuia o rascoala civila impotriva Konohagakure , omorand fiecare om si distrugand satul definitiv . Dupa ce a luat decizia de a-si omora clanul , deoare ce Itachi era foarte patriot si avea mult rationament , a trecut la atac . Pe Sasuke nu l-a omorat neaparat pentru ca nu era acasa , nu l-a omorat deoare ce acesta isi iubea foarte mult fratiorul mai mic , pe care il proteja mereu . Dupa ce l-a mintit pe Sasuke si i-a zis ca el va trai doar pentru razbunare , a disparut . ACesta [parca] a intrat in Organizatia Akatsuki , in care a fost partenerul lui Kisame Hoshigaki . " ................ " . Inainte sa moara , Itachi a avut grija ca Sasuke sa nu afle adevarul , care a fost divulgat de afurisitul ala de Madara Uchiha alias Tobi tembelul :]] . Nu mai continui ca are mama treaba , dar nu vad ce ar mai fi de zis ... :]] .
Crezi ca acum [daca tot este vorba de familia Uchiha :]] ] credeti ca Sasuke isi mai uraste fratele ? [lipsa de insp]
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.
(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"
<<"KIRAâ€
We are the “KIRAâ€
My name is “KIRAâ€
Even your “KIRAâ€>>
Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.
Reputație:
164
Nu. Sunt sigura ca nu il mai uraste ptr ca nu mai are de ce. Acum ca a aflat adevarul clar ca nu. Cred ca mai mult se uraste pe el insusi ca a facut asta. Nu am chef sa scriu un roman asa ca imi cer scuze daca am facut spam dar nah
Unde ai merge in luna de miere daca ai fi casatorita cu Itachi?
Reputație:
35
:]] in Glendovia :]] Eu stiu , prin lume pe undeva , nu in Konohagakure :]] .... Habar nu am :]] Dar ce mai conteaza , este frumos si inteligent , merge , decine casatorin beib` ... In Glendovia ne casatorin si punct .. acolo , acolo , acolo :]] . Si o sa ai un costum negru , alb sau gri :]]
Crezi ca este vreo sansa sa fie NaruSaku [ pe mine chiar nu m`ar deranja ] ?
<<"KIRAâ€
We are the “KIRAâ€
My name is “KIRAâ€
Even your “KIRAâ€>>
Răspunsuri: 195
Subiecte: 7
Data înregistrării: Jul 2010
Reputație:
26
Zupi: 2.824 z
Uhm.. Cred ca ar fi o sansa deoarece ea isi recunoaste sentimentele pentru el insa mai este si chestia cu Hinata care ii spune ca il iubeste. Poate ca el o va alege pe Hinata insa nimic nu se stie sigur >.>.
Credeti ca Sasuke vrea sa distruga intreg sat sau DOAR pe Danzou >..> [ incerc sa-mi gasesc un raspuns la asta, poate asa ma lamuresc si eu din parerile voastre].
Just the
way you know me..
|