Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebare...

WTF?
Nu cred, mie chiar imi place 106

Ce rol crezi ca are sasuke in anime?

Nu stiu. Parerea mea este ca nu este un personaj negativ. Toata aceasta razbunare din capul lui l'a orbit si nu mai poate gandi limpede.

Ce parere ai despre lupta dintre Itachi si Sasuke?
[Imagine: EnvYQ.png]

Pai, stiu ca lui Sasuke ia parut rau ca si-a ucis fratele, parerea mea e ca mai bine nu avea loc aceasta lupta si ar fi fost mai bine ca Sasuke sa fi renuntat la razbunare

Ce crezi despre Naruto?

Despre anime sau despre personaj? Poi daca e in cazu anime cred ca e un anime ft frumos :X si cu actiune ceea ce imi place8 Si aproape toate personajele au o poveste interesanta sau trista. 2 . Daca e in cazu personajuluii cred ca e un personaj foarte puternic care stie ce vrea si in acelasi timp amuzant.

Vrei ca animeul sa se termine?

Nici vorba, acum cand imi gasesc mai mult timp sa-l vizionez sa se termina? 20

Ce spui despre Tsunade?

Tsunade era o persoana legata prea strans de trecut si care nu putea trece peste moartea celor dragi ... tinea atat de mult la aceste amintiri cumplite incat a uitat sa traiasca ea insasi . Si isi amintea numai ca au murit cei doi si ca ea nu a putut sa faca nimic . Abia dupa aparitia lui Naruto in viata ei si-a adus aminte lucrurile importante cum ar fi ca cei doi tineau la sat foarte mult si ca si-ar fi dat viata pentru el . De aceea a avut taria de a se intoarce si de a face tot posibilul ca satul sa reinvie mai frumos si mai puternic dar pe acelasi principiu : toti cetateni fac parte din familie si toti ar da orice sa isi apere ce au mai drag .
Eu cred ca e foarte puternica si hotarata , este un personaj frumos conturat si fiecare detaliu legat de ea este scos in evidenta cu delicatete .

[ m-ar lua pe mine :X ce frumoss :X 105 Love iu Dei-kun !! :X ]
Next : Care ar fi trebuit sa fie cel mai bun prieten al lui Naruto ? Ce personaj l-ar fi ajutat mai mult decat Sasuke si cum ?

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Sakura zic eu. Mereu i'a fost alaturi.

Ce s'ar intampla daca Naruto ar trece de partea raului?

Si eu te iubesc Biscuitel hug

Pai, cred ca tot anime-ul s'ar rasturna cu fundul in sus si ar fi o teroare, dar e imposibil ca tocmai el sa treaca de partea raulu

Ce crezi despre carticica lui Kakashi? 24

Ma scoate din minti ... ea si masca aia idioata 21 La inceput am crezut sa e un om intelept si lectura il ajuta sa se calmeze dar au aparut atatea chestii despre cartea aia incat nu mai stiu ce sa cred 21
Oricum cred ca e un element important din imaginea lui dar tot ma calca pe nervi 21

Next : Cine nu merita sa faca parte din Akatsuki si de ce ? [ curiozitatea 21 ]

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Poi nu stiu 106 Cred ca Hidan O.o Ma enerveaza rau de tot tipul ala 22 Mai e si prost 22

Care este cel mai mare lucru pe care il urasti la Sasuke?

Utilizatori care citesc acest subiect:
23 Vizitator(i)