Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebare...

Cand Sasuke o sa moara , Naruto va a junge Hokaghe cu Hinata derpt sotie ... Si toti vor fi fericiti si-si vor continua linistiti viata ... Sau Naruto si Sasuke mor si ultimul episod va fi unul trist in care toti vor spune ca Naruto ar fi fost un bun Hokaghe , Hinata il va plange pe Naruto , Sakura pe Sasuke si toti vor merge mai departe ... Sau ceva de genul 21

Next : Ce impresie ai despre Sai ?

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

E un tip in regula dar la inceput m-a enervat rau de tot O.o dar ma si facea sa rad cand zicea cateo perla 21

Daca ai fi fost in locul lui Itachi, ai fi acceptat misiune de ati omori clanul? S-au i'ai lasa pe cei din ANBU? Sau ai face altceva? [la ultima optiune vreau detalii]
[Imagine: EnvYQ.png]

Pai, normal ca nu mi-as omora clanul
L'as informa despre ce ma obliga sa faca Ambu si le'as spune sa plece
Iar eu as ramane si as spune ca i'am ucis, in timp ce i'asi fi tradat pe cei din Ambu si as distruge satul

Ce ai spune daca Naruto te-ar numi Hokage fara voia ta?

L-as refuza categoric. Nu imi doresc sa fiu Hokage ca deoarece cand incep sa o fac pe sefa devin foarte enervanta 21 Si nu cred ca vreti sa stiti cum e 21

Daca ai putea sa ai orice tehnica oculara [sharingan, rinengan, byakugan] [am uitat cum se scrie cuvantu ala kekegenkai naiba sa o ia 24] ce ai alege?

Pai, as alege daca se poate doua dintre variante: sharingan, deoarece ii apartine lui Sasuke 8 si deoarece e o tehnica puternica si rineganul de asemenea

Dintre Deidara si Deidara forma feminina ce ai alege?

Deidara forma masculina 24. I'm not lesbie, dear!

Ce s-ar intampla daca Sakura s-ar vopsi negru in cap si ar deveni rockeritza?

Pai ar fi cam ciudata deoarece o stiu ca pe fetita in roz, cred ca as fi oarecum socata

Cum l'ai tortura pe Orochimaru daca ai avea ocazia?

Cat mai mult 19 L'as electrocuta 39 L-as biciui 39 si o gramada de chestii 21

Daca ai avea ocazia sa il intalnesti pe creatoru animeului [mereu uit cum il cheama >.<] ce i'ai spune?

Pai, sa nu moara Sasuke, si sa faca animeul cat mai lung

Ce i'ai spune lui Naruto daca l'ai intalni?

Ca imi place atitudinea lui, ca e amuzant si ca nu renunta la visurile lui si ca stie sa fie un adevarat prieten.

Daca ai fi fost Madara, i-ai fi luat ochii fratelui mai mic?

Utilizatori care citesc acest subiect:
47 Vizitator(i)