Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inot in durere [yaoi]

well...am sa imi spun parerea.
first of all. ori povestesti la persoana intai ori la persoana a treia.
Sunt momente cand uiti ca exista un narator si faci povestea sa sune ca si cum o nareaza insasi personajul tau principal

Miyaki nu-mi cunoaste trecutul. Nu stie despre el, despre cel ce mi-a schimbat viata. A fost ca un professor pentru mine. Pe el nu-l voi uita niciodata. Reprezinta o persoana speciala pentru mine, el m-a facut sa i-au aceasta decizie.

Ai greseli de tastare, dar si unele din neatentie:sfarziu ai vrut sa zici intr-un sfarsit..si apoi ai trecut la tarziu..si ti-a iesit combinatia asta.
Uiti ca inainte de dar se pune virgula[ uneori ] si pui unele virgule cand nu trebuie. Shou era ultimul care ramase in clasa, deoarece azi era ziua in care trebuia sa faca curat in clasa Aici chiar nu isi avea rostul. Sunt mai multe situatii asemanatoare.
Cand nu esti sigura daca trebuie virgula sau nu...reformuleaza:
Continuand sa mearga pe drumul obisnuit spre liceu, a simtit cum cineva se urcase in spatele lui.
In timp ce isi vedea de drumul sau obisnuit spre liceu, a simtit cum cineva se urca in spatele lui[/b]
E incorect urcase din moment ce [ma indoiesc ca cineva deja era in spatele lui. urcat acolo, si el nu avea nici cea mai mica idee pana cand a ajuns in punctul X al strazii] acest timp verbal exprima cu totul altceva fata de ce doreai tu sa zici. mai sunt greseli de genul, dar asta e chiar comica

as i said....nu e innot ci inot :P
sfatul meu este sa citesti ceea ce scrii inainte a a posta pe forum si sa corectezi intre timp greselile. bine, poate nu le sesizezi pe cele gramaticale si de exprimare...dar macar pe cele de scriere.

din moment ce te-ai inspirat dintr-un anime pe care si eu l-am vazut..astept continuarea pentru ca sunt curioasa..si scenele mai hot..... am tendinta sa imi placa personbajele mai evul...dar si profesorul asta imi este pe plac.
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
Inot in durere [yaoi] - de akira-chan - 30-07-2009, 03:17 PM
RE: Innot in durere[ yaoi] - de Yaku-chin - 30-07-2009, 03:23 PM
RE: Inot in durere[ yaoi] - de Lithium-Angel - 30-07-2009, 04:53 PM
RE: Inot in durere[ yaoi] - de Hetalia - 30-07-2009, 10:12 PM
RE: Inot in durere[ yaoi] - de nolazy - 31-07-2009, 02:23 AM
RE: Inot in durere[ yaoi] - de akira-chan - 19-09-2009, 04:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durere si placere Muffles 1 2.587 09-07-2012, 10:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Durere, adormi in zapada! Moon princess 92 52.877 07-10-2011, 08:03 PM