19-12-2010, 02:44 PM
:-? Hm.. foarte interesant.Chiar bun capitolul,dar parca as fi vrut putin mai multa descriere.Anyway i-ai descris sentimentele chiar bine,Actiunea sincer nu mi se pare prea grabita,deci e destu de bine.dar nu perfect.{opinia mea.. o.O}.Greseli nu am prea vazut... De fapt una singurica:
,,Un tipat gutuit mi-a iesit din gura, dar l-am oprit imediat, acoperindu-ma gura cu palma "
Cred ca era ,, ... acoperindu-mi gura cu palma." ^_^ Am dreptate?Se mai intampla...
Am fost chiar curioasa ca a mers cu el mai departe.Vreau sa zic e greu de crezut,mai ales dupa soc.Chiar as vrea sa stiu ce se va intampla mai departe :-? Cum va rezista in compania lui. :-?
Astept urmatorul capitol... Bafta! ^_^
,,Un tipat gutuit mi-a iesit din gura, dar l-am oprit imediat, acoperindu-ma gura cu palma "
Cred ca era ,, ... acoperindu-mi gura cu palma." ^_^ Am dreptate?Se mai intampla...
Am fost chiar curioasa ca a mers cu el mai departe.Vreau sa zic e greu de crezut,mai ales dupa soc.Chiar as vrea sa stiu ce se va intampla mai departe :-? Cum va rezista in compania lui. :-?
Astept urmatorul capitol... Bafta! ^_^