Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care lucrare este mai buna?
Prima
0%
0 0%
A doua
100.00%
2 100.00%
Total 2 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Ingeri ( Fozen Soul VS ~~Andreea~~)

#3
Puritatea sufletului fara trup

Apa limpede si curata ca cristalul zapezii poate fi oricand sticata cand in ea se varsa mici dar puternice picaturi de cerneala. Asa sunt si minunatii ingerii care au fost candva puri iar acum au devenit infricosatori, doar uni au ramas buni si fideli datoriilor sale de a pazii si ocroti oamenii.
Acea finta blanda si buna care se gaseste mereu langa tine si nu te lasa de izbanda, este ingerul. Pana si cuvantul “inger” da o senzatie calda si incredere de sine. Cand esti fericit parca ingerul zambeste cu atata bucuria incet te simti cald si implinit, parca cineva de iubeste cu atata putere incet nu poti sa ti in in corpul tau tot acest sentiment. Dar cand esti tris si simti ca nu are un rost venirea ta pe pamant ocrotitorul tau inger te impinge de la spate si incearca sa te faca fericit.
Iar in momentul in care realizezi o fapta buna si de gandesti si la seminii tai, cineva de langa tine se bucura si ii spune vesel lui Dumnezeu reusita ta. Dar trist este cand esti egoist, ingamfat, obraznic, zgarcit, rau, si toate faptele rele care se gasesc enumerate in biblie si carti religioase.
Cand v-a veni momentul in care corpul tau se va odihni pentru totdeauna atunci din cosciugul de sase scanduri v-a aparea o scara lunga pana la cer. Una mare care are treptele de-o gresie galbena, care in lumina divina para de un aur scump si divin. Iar ingerul tau care nu are trup si doar un suflet dulce te asteapta cu bratele deschise ceva mai sus decat esti tu. Sari cate doua trepta si iti iei in brate sufletul care a avut grija de tine atat de mult timp. Si impreuna va indreptati agale spre Iisus Hristos care cu o viteza lenta si cu un zambet dulce pe fata iti deschide poarta raiului si te pupa pe frunte.
Si cand calci pe iarba din rai atunci pleaca de langa tine ingerul ca sa poata sa aiba grija de un alt copil care este la inceput de drum. O singuratate sigura te loveste iar lacrimile calzii si sarate iti inunda fata aratand tuturor tristetea ta. Cand ramai singur acasa poate simti ca este pustiu dar chiar daca nu vezi s-au simti langa tine este cineva, dar cand pleaca atunci esti cu adevarat singur.
Ingerul acela pur care te ajuta cand erai trist si se bucura cand tu esti fericit, acela pleaca intr-o buna zi dar te invata sa fi bun si sa nu te dai batut. Chiar daca el nu va fi mereu cu tine asta nu inseamna ca nu se va gandi la tine.
Invatati de la mine sa va pretuiti ingerul deoarece el este puntea spre rai si tot odata si calauza spre bine.

Sper sa uitati cine le-a scris si sa va ganditi la lectura nu la prieteni cand dati un vot.



Răspunsuri în acest subiect
Ingeri ( Fozen Soul VS ~~Andreea~~) - de Miranda. - 13-11-2010, 02:36 PM
RE: Ingeri ( fozen soul VS ~~Andreea~~ - de Miranda. - 13-11-2010, 06:04 PM
RE: Ingeri ( fozen soul VS ~~Andreea~~ - de Nami - 13-11-2010, 08:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste [Bloody Doll &♫ஜ♥ Andreea ♥ஜ♫] Miranda. 22 10.425 26-11-2010, 07:12 PM
Ultimul răspuns: KarinaD


Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)