06-09-2014, 09:41 PM
Mood: Satul
Status: -
Mananc: Mai devreme ce m-am ridicat si eu de la masa. Am mancat una din mancarurile mele preferate: mamaliga cu branza sarata de oaie si smantana, un festin. Iar acum mananc cateva jofre ca desert...this is the life XD.
Beau: Apa plata.
Sunt imbracata in: sort rosu.
Ascult: Cantecul greierilor din gradina din fata blocului.
Privesc: Monitorul.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: Teoria pentru lucrarea de diploma.
Ma gandesc la: Daca o sa o iau licenta toamna asta sau nu, deoarece timpul ma cam preseaza si inca mai am o groaza de facut.
Dating: Situatia e inca destul de complicata, prin urmare momentan zic pas.
Doresc: Sa imi iau licenta, desigur.
Iubesc pe: Parintii mei si pe mine insumi, deoarece mi-am cam pus bete in roate singur in ultima vreme si ar cam trebui sa am mai multa grija de mine.
Nervos pe: Nu vreau sa fiu nervos, nimic si nimeni nu merita, prin urmare aleg sa nu fiu.
Urasc pe: idem ca mai sus.
Imi lipseste: Indiferenta, nepasarea, sangele rece, the I don't care din viata mea.
Abia astept sa: Imi gasesc un rost, deoarece in acest moment se pare ca sunt in deriva.
Status: -
Mananc: Mai devreme ce m-am ridicat si eu de la masa. Am mancat una din mancarurile mele preferate: mamaliga cu branza sarata de oaie si smantana, un festin. Iar acum mananc cateva jofre ca desert...this is the life XD.
Beau: Apa plata.
Sunt imbracata in: sort rosu.
Ascult: Cantecul greierilor din gradina din fata blocului.
Privesc: Monitorul.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: Teoria pentru lucrarea de diploma.
Ma gandesc la: Daca o sa o iau licenta toamna asta sau nu, deoarece timpul ma cam preseaza si inca mai am o groaza de facut.
Dating: Situatia e inca destul de complicata, prin urmare momentan zic pas.
Doresc: Sa imi iau licenta, desigur.
Iubesc pe: Parintii mei si pe mine insumi, deoarece mi-am cam pus bete in roate singur in ultima vreme si ar cam trebui sa am mai multa grija de mine.
Nervos pe: Nu vreau sa fiu nervos, nimic si nimeni nu merita, prin urmare aleg sa nu fiu.
Urasc pe: idem ca mai sus.
Imi lipseste: Indiferenta, nepasarea, sangele rece, the I don't care din viata mea.
Abia astept sa: Imi gasesc un rost, deoarece in acest moment se pare ca sunt in deriva.