17-04-2014, 03:06 PM
Mood: in regula.
Status: I feel like doing shit, but I also feel like not doing a damn thing. it's complicated.
Mananc: nimic.
Beau: urmeaza sa-mi fac un ceai de afine.
Sunt imbracata in: pantaloni albastri, o bluza galbena si botosei tricotati; e frig ca naiba aici.
Ascult: SEVEN - Opreste-te, clipa, pentru ca pe @Wotan l-a apucat cheful de share-uit muzica draguta. xD
Privesc: mormanul de manuale, mormanul de carti, custile hamsterilor si ceasul.
Status messenger: offline de luni bune.
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: Lumea Sofiei de Jostein Gaarder.
Ma gandesc la: how I'm constantly mindfucking myself without thinking of the consequences. -.-
Dating: no more.
Doresc: motivatia necesara ca sa ma pot apuca de invatat.
Iubesc pe:
Nervoasa pe: pe mine, desigur.
Urasc pe: nah.
Imi lipseste: entuziasmul; de ceva timp mi-e atat de lehamite de atat de multe chestii, si tot ce vreau este sa stau in casa si sa-mi vad de ale mele.
Abia astept sa: nu stiu, nu ma pot gandi la nimic.
Status: I feel like doing shit, but I also feel like not doing a damn thing. it's complicated.
Mananc: nimic.
Beau: urmeaza sa-mi fac un ceai de afine.
Sunt imbracata in: pantaloni albastri, o bluza galbena si botosei tricotati; e frig ca naiba aici.
Ascult: SEVEN - Opreste-te, clipa, pentru ca pe @Wotan l-a apucat cheful de share-uit muzica draguta. xD
Privesc: mormanul de manuale, mormanul de carti, custile hamsterilor si ceasul.
Status messenger: offline de luni bune.
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: Lumea Sofiei de Jostein Gaarder.
Ma gandesc la: how I'm constantly mindfucking myself without thinking of the consequences. -.-
Dating: no more.
Doresc: motivatia necesara ca sa ma pot apuca de invatat.
Iubesc pe:
Nervoasa pe: pe mine, desigur.
Urasc pe: nah.
Imi lipseste: entuziasmul; de ceva timp mi-e atat de lehamite de atat de multe chestii, si tot ce vreau este sa stau in casa si sa-mi vad de ale mele.
Abia astept sa: nu stiu, nu ma pot gandi la nimic.