10-05-2013, 12:29 PM
My natural-born sarcasm,
when it's unimpeded, can be a bit overbearing
at times and I'm the first to admit that.
when it's unimpeded, can be a bit overbearing
at times and I'm the first to admit that.
In acest moment v.3
|
10-05-2013, 12:29 PM
My natural-born sarcasm,
when it's unimpeded, can be a bit overbearing at times and I'm the first to admit that.
10-05-2013, 12:43 PM
Mood: somnoroasa.
Status: Narutooooooooo >.< Locatie: acasa. Mananc: am mancat covrigei. Beau: am baut o cafea. Sunt imbracata in: pantaloni rosi, maieu alb, sosete albe. Ascult: o piesa in chineza. Sincer nu inteleg nimic, dar ma calmeaza... si ma adoarme. Privesc: ecranu Status messenger: n-am Vorbesc pe messenger cu: nu. Citesc: momentan nimic. Ma gandesc la: un porc. Dating: - Doresc: un caine Iubesc pe: Lori Nervoasa pe: Lori Urasc pe: maicamea. Imi lipseste: un porc Abia astept sa: ma duc la mare. Boys love.
Mood: somnoroasa.
Status: gotta study for tomorrow, gotta study for tomorrow. aha. sure. Locatie: in varful patului. Mananc: momentan nimic. Beau: Fanta de struguri. are gust de vin acidulat. well, d'uh, struguri. Sunt imbracat in: pijamale. Ascult: Disturbed - Forsaken, care s-a terminat cat timp eu scriam, acum ascult Deine Lakaien - One Night. Privesc: mormanul de carti. Status messenger: invizibil. Vorbesc pe messenger cu: nimeni. Citesc: teoria literara de la poezia interbelica, modernism si Blaga. Ma gandesc la: cat de foame imi e si cum voi merge sa-mi fac o salata imediat ce termin de postat. Dating: lol. Doresc: sa reusesc sa invat la filosofie azi, sa-mi vad episodul din Doctor Who si inca vreo cateva episoade din Mirai Nikki. Iubesc pe: destui. Nervos pe: nimeni. Urasc: i probably should, but why bother? Imi lipseste: armonia din portofel. Abia astept sa: treaca astea doua saptamani.
15-05-2013, 03:45 AM
Mood: Jittery. M-am dezobisnuit sa beau cafea, fie ea slaba si nu tocmai buna. I don`t know how to coffee.
Status: Niciodata n-am stiu ce trebuie sa scriu aici. Locatie: In orasul meu natal. Imediat trebuie sa plec. Mananc: Am mancat mai devreme. Beau: Am terminat cafeaua, cred ca ar trebui sa beau niste apa. Sunt imbracat in: Nup. Ascult: You can`t always get what you want de la Rolling Stones. e la radio. S-a schimbat pe Orark Henry - Weekenders. Privesc: The mess in my room. Status messenger: Saaan! Vorbesc pe messenger cu: - Citesc: - Ma gandesc la: Faptul ca am sa amortesc 5 ore pe autobuz. Dating: Working on it. ) Doresc: Tot. Iubesc pe: Nimeni special. Nervos pe: Mine[?] Urasc pe: Nimeni momentan, majoritatea in general. Imi lipseste: O cafea de vorba. Abia astept sa: Dorm. Mult.
"You got no business questioning a thang"
15-05-2013, 08:11 PM
Mood: Indecisa.
Status: Neatenta mai sunt! Locatie: Acasa. Mananc: Cireseeeeee Beau: - Sunt imbracata in: Pantaloni scurti, tricou. Ascult: Metallica-The unforgiven II Privesc: Monitorul. Status messenger: This silence is slowly killing me... Vorbesc pe messenger cu: - Citesc: O revista Terra. Ma gandesc la: Ooo chestie. Si la teza pe care am dat-o azi. Dating: Pas. Doresc: Saaaa am maine o zi buna, presupun. Iubesc pe: ... Nervoasa pe: Nimeni. Sunt calma azi. Urasc pe:- Imi lipseste: Scoala generala. Abia astept sa: Vina week-end-ul. Someone who can't sacrifice anything can never change anything.
15-05-2013, 09:55 PM
Mood: Pissed off >.<
Status: Je m'enfiche! o.o Locatie: Acasa Mananc: nimic... Beau: putina cafeluta Sunt imbracata in: trenning albastru/maiou-pantaloni trei-sfert o.o comfortable _-_ Ascult: habar n-am... ce e la televizor+puricii produsi te televizorul asta stricat de cateva zile >.> Privesc: meme-urile O.O Status messenger: n-am Vorbesc pe messenger cu: nimeni Citesc:"La description de la substance lexico-semantique du mot dans le dictionnaire" tema eseului care trebuie sa il predau maine Q.Q Ma gandesc la: "porcu' meu", my lover. he's such an ass sometimes but i love him like that>.< Dating: Silviu *sigh* Doresc:hehe :-> it's X-rated Iubesc pe: tot el>.< Nervoasa pe:TOT EL! Urasc pe: no1! i love people <3 Imi lipseste:EL... Abia astept sa: il vad maine Q.Q ---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]
15-05-2013, 10:06 PM
Mood: Huggable. ^_^
Status: *poker face* Locatie: Pe scaunutul comfortabilut. Mananc: nimic. Beau: limonadaaa. yummy. Sunt imbracata in: tricou alb, pantaloni de pijama. Ascult: zgomotul de la calculator. Privesc: in gol. >_> Status messenger: -none- Vorbesc pe messenger cu: nimeni. Citesc: ce tema avem la romana pentru maine. ^^" Ma gandesc la: profu' de psihologie. god knows why Dating: nb in that moment... Doresc: sa fie weekend!!! clar! Iubesc pe: ea...el... Nervoasa pe: orice lucru marunt. Urasc pe: nimeni, phew. Imi lipsesc: zilele de vara// hot wateeer Abia astept sa: mai scriu un fic. ^_^
16-05-2013, 08:11 PM
Mood: NO. *grumpy cat face*
Status: shake the homo Locatie: bed. Mananc: am mancat. Beau: - Sunt imbracata in: mov. Ascult: Placebo - I know. Se potrivea cu povestea ce am scris-o. Privesc: MangaFox. Status Y&M: - Vorbesc pe Y&M cu: Madi. Citesc: I will -> something yaoi, I hope. Ma gandesc la: inca o zi pana la weekend. Dating: testul de la religie maine. Ce m-as fi bucurat daca ne-ar fi lasat sa folosim expresii de anatomie ca sa explicam schimbul de placeri trupesti si pacate and shit something with spirit and other shit. Doresc: Simona. Wait, I want her in my house, Sunday, as a friend. Iubesc pe: cele trei fantastice (Simi perversa NR. 2, Viki Vikiu?a, Cati the otaku). Nervoasa pe: the happiness between a mother and her son. Today I saw something like this and it was too much for my cold heart. Urasc pe: - Imi lipsesc: zilele cu energizantele si chips-urile prin statiile de la autouz. Abia astept sa: intre una dintre prietenele mele cele mai bune pe Messenger.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
16-05-2013, 11:26 PM
Mood:
Status: de la agonie la extaz si invers Locatie: cand pe scaun, cand in picioare, cand la bucatarie sa mai mananc ceva. Mananc:- Beau:ceai Sunt imbracat in: ehh, vesnici pantaloni scurti ,ehh, vesnicul tricou Ascult: Leonard Cohen-Here it is Privesc: Status messenger: - Vorbesc pe messenger cu: L, A... Citesc:- Ma gandesc la: prea multe, poate de-aia am si durerea asta de cap Dating:- Doresc: sa ma schimb in bine, sa fiu fericit, sa vad viata in roz Iubesc pe: tine si pe ea Nervos pe: nimeni. Urasc: pe toti cei care , dupa ce au aflat ce si cum, m-au parasit Imi lipseste: increderea ca pot merge mai departe Abia astept sa: vina vacanta, ca sa dorm cat vreau eu.
Banii sunt puterea, banii sunt mandria si banii sunt totul.
|
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
11 Vizitator(i) |