Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hunt for Love [~YAOI~]

Mersii fetelor pentru commuri.. sper sa va placa povestea, deja am inceput sa pun actiune. Sper sa va placa si acest capitol, care este umpic mai grabit.
Acum am sa pun si pozele, fiindca au aparut si ceilalti doi, adica celelalte doua pers.

Carter Daimon - http://i982.photobucket.com/albums/ae307...michan.jpg [lasand deoparte acele aripi.. insa m mai gandesc ce am sa fac, daca am sa-l transform intr-un inger, dar nu cred, asa il mai considera cativa in fic.]

Black Shadow, pe scurt Shadow - http://i982.photobucket.com/albums/ae307...32d7gb.jpg [Yum, Yum .. smexy.]

Renkar Lixender - http://i982.photobucket.com/albums/ae307...o_Sama.jpg [pana si cei rai sunt buni, dar buni de tot.. stiti la ce ma refer.]

Capitolul II

Cu privirea aceeia verde si luminoasa, ma analiza din cap pana in picioare. Ma intimidasem imediat, acest sentiment isi facuse foarte repede loc in inima mea, era cu adevarat ciudat.
Cu o forta incredibil de mare, imediat ma pus pe picioare.
Ridicandu-mi capul spre el, pentru al vedea mai bine, am observat ca era incruntat. Se putea sa fie din cauza mea ? Din cauza ca dadusem peste el ? Eram mult prea ametit din pricina alcoolului pe care il turnasem pe gat, nici sa mai gandesc limpede, nu puteam face, tot ce doream era sa ma asez pe o banca si sa stau linistit macar cinci minute, doar ca sa-mi revin din ameteala.
Miscarile rapide pe care le-a initiat asupra mea, izbindu-ma tare de tot de perete, imabilizandu-ma. Nu am ramas asa pentru mult timp, doream sa-i spun ceva, doream sa inceteze, ce avea ? Glasul meu nu si-a facut aparitia, fiindca acesta mi-a acaparat buzele cu ale sale, intr-un sarut lung.
Ma strangea tare de brate, facandu-ma sa scot un scrancet infundat, ridicandu-ma umpic, usor frecandu-mi hanoracul de peretele rosiatic al cladirii.
S-a impins si mai mult in mine, lipindu-si trupul de al meu, si strecurandu-si piciorul drept intre picioarele mele, ridicandusi-l umpic, pana cand a atins cu calcaiul acea zona sensibila.
Limba lui cu usurinta si-a gasit loc printre buzele mele, intrand si explorand locul umed al gurii, incepand a se juca cu limba mea.
Poate ca eram eu beat, insa nu aveam halucinatii, puteam vedea clar tot ceea ce-mi facea.
Contactul dintre buzele noastre, ma facusera sa tresar si sa ma mir de ce reactie a avut acesta faţa de mine. Imi simteam trupul greu, incepeau a-mi tremura picioarele, de abia ma tineam. A trebuit sa ma prind de bratele lui, caci asa nu aveam alt punct de sprijin.
Ma incruntasem la faţa, eram derutat si acesta tot continua sa puna stapanire pe buzele mele, nedorint sa-mi dea drumul, pentru a savura din aerul proaspat ce ne inconjura.
Mi se parea ciudat... de ce facea asta ? Nu imi ajungea faptul ca de fiecare data cand treceam pe aici, ciudatii astea ce stateau rezematii pe peretii cluburilor, ma priveau din toate unghiurile si imi mai si zambeau sadic.
Mai mereu se intampla ca unul dintre ei sa ma urmareasca, trebuia sa alerg ca sa pot sa scap de ei. Cel mai des dispareau atunci cand ma apropiam de biserica. Cat de nebun sa fi in asa fel sa fugi de Dumnezeu, ca doar El te-a creat, El ti-a dat viata.
Totul era asa de straniu in partea aceasta a orasului, insa sarutul dintre mine si acest tip misterios, intrecea orice masura.
Intr-un final mi-a dat drumul, deslipindu-si buzele de ale mele, eram inabusit de o caldura infernala ce pusese stapanire pe intreg tupul meu. Care acum tremura din toate incheieturile, mai aveam putin si cadeam, noroc ca acesta inca ma tinea de brate.
Am putut observa ca , cineva ne privea de la spate. Era un tip destul de inalt si bine cladit, ce nu isi mai lua ochii de la misteriosul “Romeo”, ce acum cateva secunde ma sarutase ca nemancatul.
Si din nou isi reia sarutul, de data aceasta mai apasator, mai cu forta, bagandu-se de tot in mine. Iar piciorul lui ce imi atingea acum mai rau acel loc sensibil, ma facea sa imi pierd mintile si mai rau.
Un val de caldura haotica punea stapanire pe mine, ma simteam vulnerabil, imi secasera fortele proprii, de parca aveam asa ceva ...
Cu toate ca eram un tanar sportive, nu pot nega faptul ca arat bine si sunt dezvoltat, insa nu sunt o persoana foarte puternica. Infatisarea poate sa insele.
De ce ? De ce ma simteam asa de ciudat ? De ce trupul imi lua foc, la multiplele sarutari pe care aceasta mi le dadea, de ce ma treceau toti acei fiori al naiba de placuti in tot corpul ? De ca ma macina gandu-l ca totul este gresit, insa asa de magic ? De ce ?
Inebuneam aici, daca o tinea tot asa mai aveam putin si imi pierdeam constinta.
Mi-a dat drumul intr-un final, lasandu-ma sa pic pe jos in timp ce ma frecam de perete. Respiram greu, obrajii imi ardeau, trupul imi ardea, din cauza celor intamplate, din cauza acelor sarutari incontrolabile pe care acesta nu dorea sa le opreasca.
S-a asigurat ca acel tip please, uitandu-se in toate partile ca si un soim. Privirea lui te ametea, iar culoarea ochilor lui se asemana leit cu cristalul ce il purta la gat. Piatra verde cilindrica, dar avand o forma nu perfecta unuia, stralucea.
M-am uitat la ea pret de cateva secunde, pana in momentul in care acesta si-a aruncat privirea spre mine si mi-a vorbit:
- Data viitoare sa ai grije.
Nimic mai mult de aceste cuvinte nu a putut sa rosteasca pe buze, nici macar sa-mi spuna ca ii pare rau pentru acel incident ciudat, nimica, absolut nimic. S-a intors cu faţa spre trotuar si a inceput sa mearga, lasandu-ma pe jos, ametit si confuz.
Cand restul, adica cei din jur m-au vazut asa de abatut si de confz, lasat singur ca si o pisica la usa casei, au inceput sa se apropie.
Chiar nu imi pasa, eram mult prea ametit din cauza acelui sarut lung, cat si a alcoolului.
Nu ma interesa ce doreau de la mine, tot ce vroiam acum era sa stau asa, jos, pe cimentul rece ce imi ingheta fundul si sa ma uit la cerul instelat.
Misteriosul “Romeo” se opri brusc, intorcandu-si privirea spre mine.
Vazand ca eu inca nu ma ridicasem de pe cimentul rece, s-a apropiat nervos de mine si m-a ridicat in sus, tinandu-ma de mana si anuntandu-i pe restul ca eram cu el.
Impreuna ne-am facut aparitia intr-un club. De data aceasta am putut intra, multumita acelui tip, ce acum ma lasase usor pe o canapea tapitata cu piele neagra, ce statea aproape de un perete, colorat multicolore, in noante inchise.
M-a lasat acolo pentru cateva minute, el mergand la bar sa comande doua pahare de alcool, in timp ce eu imi roteam capul in toate partile pe canapea, cateodata mai si ridicam ambele maini sau ambele picioare.
Eram pe alta planeta eu, toti din acel loc se uitau ciudat la mine, de parca eram un extraterestru venit de pe Marte, oricum nu eram asa de ciudat, faţa de tinerii de afara ce spuneai ca erau lilieci ce umblau ca bezmeticii pana seara si ranjeau sadic la tine. Mai aveau putin si se repezeau la gatul meu, ca vampirii, noroc ca nu erau asa.
Pe masa, in faţa mea a fost asezat un pahar din sticla plin cu un lichid albastru. Nu am mai vazut asa ceva pana acum, nu am baut asa ceva in viata mea. M-am intins sa-l iau, acum eram umpic mai in apele mele, nu imi mai simteam capul greu. La inceput am degustat lichidul, era cu adevarat bun, nu mai intalnisem o asa aroma si un asemenea gust, cu totul ceva nou pentru simturile mele, ce acum au luat foc din cauza acelui lichid albastru din pahar.
L-am turnat intr-o clipita pe gat in jos, savurand pana si ultima picatura. Lasand apoi paharul pe masa si incepand sa-mi scutur parul castaniu, acum ciufulit, caci carliontat umpic era de cand ma nascusem.
Misteriosul brunet ce adineauri imi sarutase buzele, a zambit larg insa cu buzele inchise.
Privindu-ma din cap pana in picioare, pentru ca mai apoi sa-si bea in continuare bautura din pahar. Mi-am simtit obrajii rosindu-se, nu stiam daca era din cauza ca zambetul lui frumos imi captase atentia, sau era din pricina alcoolului ce il consumasem in seara aceasta si inca isi facea efectul.
Punandu-si picior peste picior, a inceput sa invarta paharul transparent in mana in timp ce-l tinea aproape de chipul sau. Pozitia pe care o avea era destul de .. atragatoare. Un zambet superb, o privire atragatoare si misterioasa, un trup bine cladit si lucrat.. ziceai ca era desprins din filmele de actiune, sau mai degraba din fanteziile unei femei.
- E prima data cand bei aceasta bautura ? ma intreaba el, rupandu-ma din visare. Imi ridic privirea spre el, intalnind-o pe a lui, incerc sa imi feresc ochii de ai lui.Verdele acela ma inebunea si ma punea pe ganduri.
- Da ! am afirmat eu dand din cap, in timp ce-mi roteam ochii verzii in toate partile, pentru a analiza si mai mult spatial ce ne inconjura. Cum se numeste ?
- “Blue Rose”,cu adevarat rafinat, un gust divin, nu crezi ? ma intreaba din nou tintindu-si privirea spre mine, intimidandu-ma. Nu stiam de ce ma comport asa de .. ciudat.
Am nevoie la baie, asa ca ma ridic usor de pe canapea si ii spun ca ma duc sa caut toaleta barbatilor, el incerca sa ma coordoneze, lasandu-mi impresia ca stia bine locul. Fac semn cu mana de la spate, incercand sa-i transmit ca ma descurc. Insa nu era asa, cu toate ca acum imi mai revenisem, totusi mai gustand si din acea bautura noua pentru mine, ma simteam si mai ametit de atat.
Am ajuns sa ma sprijin de un perete, care facea legatura cu un coridor. Crezand ca pe acolo ar fi bine sa o iau spre toalete, am mers fara sfiere. Insa constatand ca nu era nici o baie, dar din greseala am asistat la o conversatie.
- Lixender totul este pregatit, in seara aceasta putem sa incepem atacul, oamenii acestia nu au cum sa se prinda.
- Perfect, muritorii acestia nu pot sa reziste unui vampire ca mine, vor ceda...
Nu a putut sa-si termine toata fraza,din cauza mea.
Din pacate am dat peste o galeata si am intrat in camera unde purtau ei discutia. Nu m-am panicat, eram umpic ametit si i-am salutat pe toti, apoi am plecat spre multimea de oameni luand-o tot pe coridorul acela scurt.
M-am oprit brusc cand am vazut ca cineva, un barbat se asezase in faţa mea, blocandu-mi calea.
I-am zambit politicos si l-am salutat, insa reactia ciudata pe care acesta mi-a dat-o m-a bagat in sperieti.
A deschiz gura, afizand niste dinti... canini erau foarte mari si foarte, foarte ascutiti, zici ca era vampir, sau poate asta era. Dupa ce a strigat, mai degraba a zbierat sau a scos ultrasunete pe gura.. nici eu nu mai stiu.. am ramas incremenit.
- Tic Tac ? am spus eu pe un ton glumet, dar trupul a inceput sa-mi tremure.
A dorit sa se repeada la mine la fel si cei din spate, care veneau din acea camera, cu siguranta era si acel sef al lor, ce purta numele de Lixender, asa cred ?
Norocul meu a fost ca tipul acela de adineauri, care ma sarutase a venit si a sarit pe mine ferindu-ma de glonturile trase de acestia.
Am doborat doua mese mari, aterizand pe masa de billiard. Apoi acesta in timp ce ma tinea de mijloc, a scos un pistol argintiu incepand sa traga in acei oameni, daca asa le puteam spune. Putand astfel sa faca loc si sa fugim afara din club...

Răspunsuri în acest subiect
Hunt for Love [~YAOI~] - de hiimera - 16-03-2011, 12:46 AM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Addeh - 16-03-2011, 10:44 AM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Kai - 16-03-2011, 10:54 AM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Rose ^^ - 17-03-2011, 12:24 AM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de hiimera - 17-03-2011, 09:10 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Yaku-chin - 18-03-2011, 12:18 AM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Kai - 18-03-2011, 03:03 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Addeh - 19-03-2011, 12:26 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de hiimera - 20-03-2011, 01:41 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Addeh - 20-03-2011, 01:51 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Rose ^^ - 20-03-2011, 06:16 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 06:35 PM
RE: Hunt for Love [~YAOI~] - de Denny - 07-09-2011, 11:23 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.609 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.957 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 39.063 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.416 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.292 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.058 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.777 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 23.062 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.834 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love does not take account of race! (~Yaoi~) Aliss_anime 4 3.606 09-09-2010, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)