05-02-2010, 10:53 PM
Bună : ) bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine aci şi să îţi faci cât mai mulţi tovarăşi : )) neah, prieteni vreau să zic xD
Eu's Teh. Îmi pare bine de cunoştinţă b-) [ I like talking into english as well y'know XD ]
În rest, some questions hope you dont mind. And if you do, that's ză life ;; )
~ dacă citeşti anime, zi-mi trei favorite?
~ ai vreo carte anume care îţi place foarte mult? care te-a impresionat? [ favorită if you want so ]
~ filmul preferat?
~ ca manga / ai citit Kodomo no Jikan? : >
Ok. Atât . Şedere plăcută : )
Eu's Teh. Îmi pare bine de cunoştinţă b-) [ I like talking into english as well y'know XD ]
Citat:unicorni,Nu ştiu de ce dar niciodată nu mi-au plăcut. Au farmecul lor dar parcă sunt totuşi exagerat de plăcuţi şi drăguţi şi fericiţi : )) şi atât de .... well ca nişte comori şi totuşi mie nu îmi plac. Sună ca naiba, ştiu. Când aud cuvântul unicorn pot să mă gândesc doar la o creatură într-adevăr cu un singur corn în frunte colorat în alb roz galben verde albastru şi eu mai ştiu ce alte culori, dar predominant roz : )) şi pur şi simplu I dont like it =) oh m-am descărcat că am zis asta.
În rest, some questions hope you dont mind. And if you do, that's ză life ;; )
~ dacă citeşti anime, zi-mi trei favorite?
~ ai vreo carte anume care îţi place foarte mult? care te-a impresionat? [ favorită if you want so ]
~ filmul preferat?
~ ca manga / ai citit Kodomo no Jikan? : >
Ok. Atât . Şedere plăcută : )