Răspunsuri: 70
Subiecte: 2
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
13
Zupi: 1.442 z
Hai salut! <3
Am aterizat și eu pe la voi, ce face plictiseala din om...
Prin urmare, mă numesc Diana și am 15 ani( pt. scurt timp din păcate) și sunt din Buzău.
Iubesc cărțile, muzica, plimbările în aer liber, cumpărăturile, câinii, culoarea verde, vampirii, călătoriile, discuțiile, natura. Cu asta am spus multe, ca să fiu scurtă și precisă și să nu vă plictisesc prea tare.
Alte multe întrebări aștept de la voi.
Hugs!
Răspunsuri: 1.704
Subiecte: 191
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
111
Zupi: 19.292 z
Bine ai venit pe Animezup, Dorothy!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!
Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!
Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.
Zup e cel mai tare!
Reputație:
13
Hi,Zuppy, thanks for welcome!
Sper să mă acomodez repede cu forumul, chiar acum merg să-l explorez și să consult regulile eventual!
Răspunsuri: 281
Subiecte: 3
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
42
Zupi: 5.399 z
Bună Diana :3. Welcome here.
Spuneai că ai 15 ani, pentru scurt timp. Ziua ta de naştere este în vară ? Ce zodie eşti ? Te-aş mai întreba, ce ai alege dintre vanilie şi ciocolată. Cam ce muzică asculţi, ce formaţii îţi plac , şi ce materie îţi place cel mai mult. Cred că eşti la liceu, nu-i aşa ? Păi, la ce profil ?
Cam atât : )), have fun !
P.S : Zuppy dă mesaje automate , să ştii că nu e nici o persoană. Aşa am crezut şi eu la început, şi începeam să vorbesc cu el, şi el nu răspundea. Mă crizam .
P.P.S : Kashim, prietene, eşti de domeniul trecutului, pentru că eu sunt prima .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.
Răspunsuri: 677
Subiecte: 7
Reputație:
121
Zupi: 11.904 z
I-ai raspunz lui Zuppy? Adica si eu am crezut prima data ca e viu, dar m-am prins imediat dupa ca nu e real
@Loula: da' nici prima n-ai fost
(am inteles ce ai vrut sa zici prin 15 ani pentru putin timp, DAR) Cum adica pentru putin timp? Vine ziua ta de nastere mai repede ca de obicei?
Vampiri? DE CE? Spune-mi ca nu din cauza tuilait!
1. Canti la ceva?
2. Cati ani faci?
3. Ce muzica asculti?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
Reputație:
13
20-06-2010, 08:22 PM
(Ultima modificare: 20-06-2010, 08:26 PM {2} de Dorothy.)
A, asta a fost tare, chiar mă gândeam: wow, ce repede mi-a răspuns, la două secunde după ce am postat mesajul )
Bun, păi da, sunt născută în vară, chiar în ultima zi, pe 31 august și sunt fecioară<3
Vanilie sau ciocolată? Aleg fără să stau pe gânduri ciocolata, am adorat-o dintotdeauna
În materie de muzică : rock, metal, pop, dance. Mai mult rock. A, ar formația mea preferată este Bon Jovi:X Love them! Și multe altele: Nightwish, Within Temptation, Evanescence, Green Day. Deasemenea prefer și muzica clasică: simfoniile lui Beethoven mai ales precum și valsurile lui Strauss.
Da, la liceu, nu mai sunt boboacă Profil: științe sociale.
Thanks for the welcome! [posturi unite]
@YKashim
I love vampires, dar în nici un caz din cauza tuailaitului cum zici tu defapt, am realizat că este foarte varză filmul.Prefer serialul The Vampires Diaries, ăsta chiar e bun.
Am zis 15 ani pt. puțin pt. că peste 3 luni fac 16, iar eu iubesc vârsta de 15 ani și dacă aș putea aș alege să am 15 ani mereu.
De muzică am zis.
Vă mulțumesc, sunteți foarte drăguți!
Reputație:
13
Mie îmi place 15
Ah, am uitat să răspund la prima întrebare. Nu cânt la nimic, din păcate.
Mi-ar fi plăcut să cânt la pian
p.s: emoticoane nu sunt pe aici?
Reputație:
13
Ah, cărțile. Da, îmi plac romanele lui Dostoievski( Crimă și pedeapsă, Amintiri din casa morților) pt. că sunt realiste și profunde și pt. că e genial autorul.
Îmi plac și romanele de dragoste( Lorelei, Invitația la vals, Maitreyi, etc, etc).
Și romanele polițiste:Agatha Christie în primul rând.
Și cartea pe care o citesc acum: Aventurile lui Sherlock Holmes
Răspunsuri: 85
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
80
Zupi: 2.361 z
Buna.Bine ai venit pe Animezup Diana.Sper sa te distrezi pe aici si sa iti faci multi prieteni,Well...ce sa te intreb...
1.Iti plac anime-urile?Daca da,care?
2.Citesti manga?
3.Ai frati/surori?Dca da,cum ii/le cheama?
Pai cam atat,sper sa ne intelegem bine si sa fim prietene,si inca o data bun venit printre noi!
Ja ne!
Reputație:
13
Fugeam de întrebarea asta.
Anime, manga egal cu 0. Da, pur și simplu nu am văzut nici unul și nici nu mă atrag prea tare. Manga am început o dată dar nu mi-a plăcut. Prefer o carte, să o simt, să o citesc în pat, nu să stau să mă holbez în pc, și-așa stau destul timp hoinărind pe net.
Frați, surori, da. O soră mai mică.
Thanks for welcome!
|