14-02-2010, 07:42 PM
Dacă tot m-am înscris, presupun că nu ar strica È™i o mică prezentare. Numele meu este Diana, dar prefer să mi se zică Dee sau Anna. Sunt cunoscută È™i pe alte forumuri ca â€Mitsue-chan†(un nick-name mai vechi lol). Referitor la vârstă... greu de zis. Arăt ca o persoană de 16-17 ani, deÈ™i mintea mea e cam de 11-12. ÃŽn realitate am 14 ani.
Am descoperit pasiunea pentru animeuri când aveam 10 ani, uitându-mă la Shaman King. Ca anime preferat, pot spune că Loveless mi-a plăcut cel mai mult.
ÃŽn materie de muzică: prefer muzica metal/alternative. Iar când spun â€alternativeâ€, mă refer la trupe de genul Oasis sau Blur.
Hm...cam asta ar fi pentru început, și sper să mă acomodez cât mai repede aici.:bv:
Am descoperit pasiunea pentru animeuri când aveam 10 ani, uitându-mă la Shaman King. Ca anime preferat, pot spune că Loveless mi-a plăcut cel mai mult.
ÃŽn materie de muzică: prefer muzica metal/alternative. Iar când spun â€alternativeâ€, mă refer la trupe de genul Oasis sau Blur.
Hm...cam asta ar fi pentru început, și sper să mă acomodez cât mai repede aici.:bv:
I set sails for the ageless winds
No fear of dying or a thought of surrender
I threaten every barrier on my way
I am bound forever with Token of Time
No fear of dying or a thought of surrender
I threaten every barrier on my way
I am bound forever with Token of Time