Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hey...

Buna!Ma numesc Cristina , am 14 ani si sunt din orasul Cluj-Napoca.Am foarte multe lucruri preferate,cum ar fi:muzica,pictura,fan-ficurile,filmele de comedie dragoste si SF.In general imi place sa-mi petrec timpul cu prietenii dar stau si la calculator destul de multSmile.Imi pare bine sa pot sa va cunosc pe toti.Zuppy02

Bine ai venit pe Animezup, Kica'!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

Hey, Chrishug
Imi pare bine de cunostinta, sper sa te distrezi alaturi de noi [De fapt, sunt sigura ca o vei face] Eu sunt Adina. pupicAm cateva intrebari:
1. Ce muzica asculti?
2. Ce zodie esti?
3. Ce filme iti plac?
4. Hobby ai? 5
5. Cum ai descoperit acest forum?
6. Vrei sa fim prietene?
hug Astept raspunsurile. Bye bye

Hey ! hug bine ai venit!
Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni 15
1. La ce anime te uiti? 15
2. Care sunt personajele tale preferate?
3. Ai vrea sa faci cosplay?
4.Vrei sa fim prietene?

P.S.: Si pe mine ma cheama Cristina hug
HOT. SEXY. and POWERFUL.

Scuze ca am cam 'abesntat de peaici21 dar nu prea am vazut sa-mi raspunda cineva.In fine raspunsurile la intrebarile voastre sunt.
1.Imi place sa ascult rock,pop,hiphop(uneori cant sunt nervoasa),muzica clasica(sunt la liceul de muzica) si in general aproape toate genurile inafara de muzica populara si manele.4
2.Sunt zodia berbec.Zuppy08
4.Am descoperit acest forum deoarece cautam ceva poze cu sasusaku si ceva continuari ale episoadelor din naruto caci nu s-a mai defuzat la televizor ceva vreme.Deci iatamna aici citind multe fan ficuri.
5.Filemle mele preferate sunt:Titanic.The Lord Of The Rings(toate),Pe aripile vantului,Twilight(1,2,3 si 4 cnd o sa apara),Catwoman,Van Helsing,The Vampire Diaries,Underworld,Harry Potter(toate),Remember Me,Piratii din Caraibe,Troy si in general ma mai uit la comedii si thrillere si romance-uri...Smile
6.Personajele mele preferate sunt(aici pa refer la actori):Brad Pitt,Orlando Boom,Kristen Stewart,Robert Patinson,Ian Somerhalder,Nina Dobrev,Haley Berry,Paul Wesley si altii...(dak te referi la personaje din naruto sau altii imi plac foarte mult :Naruto,Hinata,Gaara,Sasuke si Sakura:X.)
7.Dap...Vreau sa fiu prietena cu amandouapupic.
8.Nu stiu ce-i ala un cosplay21.
9.Si dupa cum v-ati dat seama imi place foarte mult Naruto si Naruto Shippuuden.
10.Hobby-ul meu este muzica,pictura,desenul(si tot ce tine de arta) si in general imi place sa citesc.Smile

Pentru alte intrebari dragilor sunt aici si nu ezitati sa ma intrebati...

Hellow Kica' ! *hugs*

Welcome on Zup! I hope you'll have a lot of fun and you'll make a lot of friends!

Ţi s'au pus deja o grămadă de întrebări, nu am stat să citesc posturile anterioare, so scuză'mă dacă o să se repete întrebările. 4

Am văzut că asculţi rock, ce trupe?
Metal asculţi?
Ai auzit de Kenza Farah? Dacă da, ce melodii îţi plac? Dacă nu, curiozitatea o să te împingă să o asculţi. 21
O să ne uimeşti cu vreun fic/desen?
La ce profil vrei să dai la liceu? Bănuiesc că la arte.
Cânţi la vreun instrument?

That's all. Te'am plictisit suficient cu întrebările mele.

Welcome again, happy posting without spam and have fun! ^^

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Helău, Cristina ! Bine ai venit şi sper să te distrezi şi să respecţi regulile.
Eu sunt Alexandra [ Allie sau Cori ], cum vrei tu *smile* .
Ăh, îţi voi pune câteva întrebări, destul de neînsemante.
1. Citeşti ? Dacă da, autorul preferat şi cartea ?
2. Îţi place Dali ? Am observat că-ţi place arta şi mă gândeam că-l ştii. Dacă da, care este tabloul preferat ?
3. Mhm, priveÅŸti Black Butler ?
4. Ai animale de casă ? Câine sau pisică ? :]
5. Vrei să fim prietene ?
Atât am avut de spus. Îţi urez încă un călduros bun venit. Sper să ne mai citim pe forum.
:]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.

hello hug si bine ai venit pe forum 71 pari foarte prietenoasa, and me likes that xD si noua ne pare bine sa te cunoastem 71
Acum... sper ca nu te super ca vin si eu cu niste intrebari (vesnice de altfel O.o)

1. Iti place yaoi-ul? 65
2. Citesti manga?
3. Care e culoarea ta preferata?
4. Fumezi? (nu stiu de ce intreb asta, believe me >.>)
5. Iti place Gackt? (E cel de la avatarul si signul meu, si daca nu stii cine e, atunci nu conteaza, dar curiozitatea ma omoara 21)

So my dear, sper sa te simti bine alaturi de noi ^^
*hugs*
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Multumesc mult pentru ca sunt bine venita aici.Raspunsuri la intrebariSmile
1.Deci dah...as vera sa fac un fan-fic .Nu stiu exact cand o sa-mi vina incpiratia dar in ganeral asta mi-ar placea.
2.Ascult de obicei trupe rock precum:Evanescence,Three Days Grace,Skillet,Paramore,Tokio Hotel si alti.Metal nu am ascultat inka .
3.Nu stiu cine e acest Gacket.In fine ,sincer din cate vad nu prea imi place,dar daka tie iti place I'm happy.
4.Da,imi place Dali.Nu am o opera preferata.Sincer ma axez mai mult pe muzica deoarece la liceul d muzica sunt.
5.Nu!Doamne fereste!Nu fumez.Urasc fumul de tigara desi parintii mei sunt fumatori.
6.Nu am citit prea multe yao-uri(ma rog doar unul) dar in general e ok.Smile.
7.Citesc manga.Mai mult in engleza si citesc numai Naruto Shippuuden caci este singurul care imi place.
8.Paaii,sa vedem...culoarea mea preferata este negru.Dar imi place si:albastru,mov,alb,gri,verde.:X.
9.La autor as ziceeee...ca nu am unul preferat dar de obicei citesc carti mai de dragoste cum ar fi10e aripile vantului(in curs de citire),Casa spiritelor(am citit jumatate),La rascruce de vanturi(nu am citit-o inca,dar am auzit ca este foarte frumoasa).Nu prea citesc foarte mult caci nu-mi permite timpul.Am orele de curs pana la 2:30(sau 12:30,depinde) si apoi am ore de cor,p[ian,vioara,orchestra,depinde de zi.
10.Dragutza eu vreau sa fiu prietena cu toata lumea,crede-ma.Deci da!Normal ca vreau!.pupic.
11.Black Butler nu privesc.De fapt,cine-i ala?
12.La liceu vreau sa continui cu muzica...desi parintii mei spun ca la ce medii am, as putea intra la cel mai bun liceu din Cluj.(poate ziceti ca-s tocilara dar,credeti-ma ca nu prea invata.Mai mult cu ce prind din clasa).
13.Animale de casa,am un papagal.E perus si este de culoarea albastra.Sa nu va luati niciodata un papagal.E foarte enervant!
14.Cant la vioara si la pian.Din clasa a 9-a as vrea sa fac canto.Si la noi la scoala va dati seama ca toata lumea canta cu vocea.Mai mult sau mai putin.Smile

Astept intrebari...

Alessha3 [edit]: nu este permis sa pui un link de la alt site fara permesiunea mod-ului sau a admin-ului, iar daca ai vrut sa-ti arati clasa, puteai pune linkul direct de la poza.
(Imi pare rau!Promit ca nu se va mai repeta)

Cam multe Cristine pe aici pe mine tot asa ma cheama (de fapt nu ma cheama nimeni, toti ma trimit)

Ce tea atras la zup?
Esti imatura?
te integrezi repede intr-un grup?

Stii ce imi place la tine ,ca urasti tigarile ,eu era sa ma omor singura cu una din asta.
[center]Timpul trece fara noi cu tot ce a fost
Ramane numai amintirea fara rost
Eu te iubesc cum te-am iubit, tu m-ai uitat
Din clipa in care...ai plecat.
[Imagine: lenand10.png]
http://www.dailymotion.com/video/xcmsqp_...-me_webcam[/center]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)