14-07-2010, 12:17 AM
about me....ma numesc Mariuca....dar mi se spune Minami-chan....sau pur si simplu Minami....depinde de nickname-urile dupa forumurile in care sunt inscrisa....ador sa mi se spuna asa....sa trecem mai departe....locuiesc in Romania....imi place stilurile emo si gothic....desi nu sunt....sa continuam....ador cosplay-urile....imi plac imaginile din anime-uri....ador rosul si negrul....sunt culorile mele preferate....stiu limba spaniola....si putina engleza....ador hanoracele si blugii....imi place sa ma imbrac cat mai sport....nu imi place cand ma critica cineva....love Japonia si Coreea....sunt o fire sociabila....zic eu....imi place sa citesc revista POPCORN....ador j-rock....j-pop....k-rock....k-pop....si visual kei....pe scurt asian music....imi place ciocolata....aham....ador sa ma uit pe youtube....imi place sa postez pe diverse forumuri....unde sunt logata....aham....imi place sa stau pe hi5....cei care imi sunt prieteni se pot considera norocosi....nu sunt genul de fata care are dusmani....cred....nu sunt o persoana cu fite....sunt ambitioasa....cred eu....nu imi plac persoanele care se dau mari....imi place MIYAVI....AN CAFE....BIG BANG....TVXQ....ALICE NINE....pe scurt....all about Japan and Korea....nu imi place sa stau la plaja....yes....imi plac trandafirii rosii....nu imi place matematica....colectionez servetele....da....e adevarat....imi place bratarile....am frica de inaltime....stiu sa intreb in rusa "cum te cheama?"....stiu cateva cuvinte in japoneza....da....imi plac delfinii....da....imi place sa ascult muzica....evident....urasc aglomeratia....e adevarat....nu imi plac culorile puternice........urasc manelele....bleah....imi plac cartofii prajiti....si cam atat....ajunge....daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre mine....intrebati....sayonara