Hello pai pentru inceput va multumesc pentru intrebari si acum sa va raspund la intrebari pe rand.
Ang. eu ascult rock, r&b ,etc. cam orice gen de muzica inafara de manele
Imi place foarte mult sa scriu in special poezii si sa fac portrete. Cartea preferata e Mandrie si Prejudecata de Jane Austen [autoarea mea preferata]. Si la liceu as vrea sa studiez ori filologie ori stiinte sociale
Obs3ssion anime-ul meu preferat este Naruto dar nu am un top al anime-urilor deoarece restul imi plac cam la fel de mult. In 10 adjective m-as descrie ca fiind prietenoasa, curajoasa, rebela, puternica, increzatoare, hotarata, amuzanta, incapatanata, sensibila si convingatoare :p
Saint Ocea stiu si mie imi place cum suna doarece unii prieteni imi spun asha. Oare dc?
Zodia capricorn si culoarea preferata e albastrul. Am ochii caprui si personajul anime favorit este Sasuke din animeul Naruto deoarece povestea lui este interesanta si in unele momente caracterul lui ma fascineaza
Cel mai mult la viata imi place ca mereu pot invata si pot incerca lucruri care sa imi schimbe radical viata [cum ar fi sa sar cu parasuta...aia da experienta tare
]
Pai Tan unii prieteni imi zic Deea pentru ca ma mai cheama si Andreea dar urasc numele Andreea si nu imi plc ca cineva sa imi spuna asha.
Roseta^^ eu am parul saten inchis-brunet si cum am spus si mai sus ascult cam toate genurile de muzica inafara de manele
Si normal ca vreau sa fim prietene