Răspunsuri: 97
Subiecte: 11
Data înregistrării: Jan 2010
Reputație:
13
Zupi: 1.672 z
amintiri din copilarie de blu3 si myuki
da cam asa suna
ai picat si tu din cer de pe ce planeta vi sau esti din alta galaxie trimitele extraterestilor condoleante din partea mea ca saracii de ei mai nimeni nu crede in exista lor decat tocilarii care inventeaza scuze sa nu mearga la petreceri ca ajung inapoi acasa plini de rosii
asa sa vedem
1.ce zodie esti
2. in ce clasa esti(sti in ziua de azi vad ca nu conteaza ce varsta ai ca poti fi si intra-ntaia
3.cum ai dat de anime-zup
4.de pe ce planeta ai cazut cu racheta ta ce s-a defectat si a picat in cl(apropo ce oras este asta ca nu imi amintesc sa il fi vazut pe harta sau poate ca imi trebuie ochelari)
5.incearca si tu sa faci o introducere mai ca lumea ca te-ai ars din prima cu introducerea ta cu tot
da ok mai bifam un baiat pe site ca opricum pe niciunul nu l-am vazut scriind vreun fic pe-aci' dar asta este daca nu vreti sa dovediti ca puteti face si altceva inafara faptului sa ignorati indragostitele si sa va omorati pe calculator
noroc pe aici si ai grija la critici ca te caci pe tine de dure ce sunt
daca te-am jignit imi cer scuze dar nu asta a fost scopul meu trimite un PM si injura-ma daca nu iti convine ceva
apropo bun venit pe site (stiu,stiu se pune la inceput dar mai imbatraneste lumea ce sa faci)
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!!