13-12-2008, 11:56 PM
Deci.. ce vrei sa-ti aduca Mosul?Si ce vrei sa-i aduca mosul userului de deasupra..
As vrea ca mosu sa-mi aduca o vacanta in florida! .. acu voi
Happy Christmas
|
13-12-2008, 11:56 PM
Deci.. ce vrei sa-ti aduca Mosul?Si ce vrei sa-i aduca mosul userului de deasupra..
14-12-2008, 12:34 AM
As vrea ca Mosul sa-mi aduca un urs mare,mare de plus, o camera digitala...hmmm...si cam atat
devilnightlove- sper ca mosul sa-ti aduca... o pisica alba si mica i love cats ![]()
14-12-2008, 12:43 AM
as vrea ca "mosul" sa-mi aduka un notebook k sa-l iau la scoala si sa stau pe mess toata ziuaaaaa...etc ..:X :d
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .
14-12-2008, 09:35 AM
Simt spam, simt spam #__#
Error, error, this is all spam -_- Sooo... Puteti scrie si voi mai multe... de exemplu de ce i-ai da acel cadou, cu ce ocazie etc... O_o'' I mean, look ._. Citat:ce vrei sa-ti aduca Mosul? Si ce vrei sa-i aduca mosul userului de deasupra..2 useri au scris doar ce vor sa le aduca Mosul... meanies ![]() Back on: funkadelic As vrea sa iti aduca mosul un carton in care sa-ti depoziteze 3 cutii xD Un carton de 180 cm inaltime O.O Ca sa iti arate cat ai fost de rau/ rea *whistle* Acum... Eu vreau sa-mi aduca nfs-ul pt psp #__# Si, si, si, siiii~ Un net mai bun pentru psp ._. Simplu >-< Nu merge decat cu 50% higher T.T si prind greu atat >_< Vreau sa joc cu toata lumea, tot daca am terminat carbon-ul ![]() Hmm... Thx for reading ![]()
14-12-2008, 12:01 PM
As mai vrea niste.. adidasi, un Xbox , si un smg.. si pt useru de mai sus un castravete
14-12-2008, 05:34 PM
Eu as vrea..sa va zic ca acest topic seamana cu cel numit Cadoul Perfect.Bine,asta e cu tema de Craciun dar ..
![]() Eu imi doresc ..manga,multa :3 Siii~iiiims ![]() Iar userului de deasupra..are de ales intre : un pix fara pasta si fara capac ros de catelusa mea sau un ban .[adica nu euro..ban pe forum ![]()
LOLNOPE
16-12-2008, 04:19 AM
SnowSpirit imi doresc sa primesti tot ce iti doresti de Craciun...iar pentru mine imi doresc sa se intample un miracol de sarbatori
![]() ![]() When all looks lost And there's no escape ...I turn to my dreams!
16-12-2008, 06:42 AM
yo ii doresc userului de deasupra ceea ce vrea si sa fie fericit/fericite... si pentru mine hmmm.... sa vedem... toate ep din shippuuden
![]() ![]()
16-12-2008, 11:14 AM
as vrea sims 2 pt nintendo ds am auzit k e un joc super as mai vrea un catelus mic si dragutz k sa nu ma plictisesc dar in primul rand sanatate
ja ne
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!
Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star) ![]() Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke- chibi and monkey |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |