16-03-2009, 02:43 PM
Anul A.D. 2307. Combustibilii fosili de pe Pamant au fost epuizati, iar omenirea trece la o noua sursa de energie: energia solara. In aceasta perioada sunt construite 3 lifturi orbitale cu generatoare care merg pe energie solara , fiecare sub controlul la Union[SUA ] , Alianta Reformista Umana [ Rusia , China, India ] si AEU [ Europa ], insa nu toate tarile se pot bucura de acest sistem ceea ce a adus multe conflicte si razboaie..
In acest conflict apare o organizatie militara non-profit numita Celestial Being care se dedica incheierii oricarui razboi folosindu-se de Gundams . Aceasta este povestea celor 4 Gundam meisters Setsuna F. Seiei..[Miyano Mamoru...Zero.. ] , Lockon Stratos [ daisuki desu ! ], Allelujah Haptism [ hey..don't forget Hallelujah ! ] si Tieria Erde [ 32D2.. ] .
Ok..ce parere aveti de poveste..?....eu cred ca este una din cele mai interesante...mai buna decat seed sau seed destiny...trebuie sa vad si originalul..adik Wing..ca sa fiu sigura...
Grafica....zic ca este super tare.
Coloana Sonora...cea mai buna..Daybreak's Bell si Ash like Snow sunt geniale..
Personaje:.......bune..majoritatea din ele.. [ lockon..lockon..setsuna..setsuna..]
cine l-a vazut sa se afirme AICI!
In acest conflict apare o organizatie militara non-profit numita Celestial Being care se dedica incheierii oricarui razboi folosindu-se de Gundams . Aceasta este povestea celor 4 Gundam meisters Setsuna F. Seiei..[Miyano Mamoru...Zero.. ] , Lockon Stratos [ daisuki desu ! ], Allelujah Haptism [ hey..don't forget Hallelujah ! ] si Tieria Erde [ 32D2.. ] .
Ok..ce parere aveti de poveste..?....eu cred ca este una din cele mai interesante...mai buna decat seed sau seed destiny...trebuie sa vad si originalul..adik Wing..ca sa fiu sigura...
Grafica....zic ca este super tare.
Coloana Sonora...cea mai buna..Daybreak's Bell si Ash like Snow sunt geniale..
Personaje:.......bune..majoritatea din ele.. [ lockon..lockon..setsuna..setsuna..]
cine l-a vazut sa se afirme AICI!