23-11-2011, 09:42 AM
Ce reguli ca nu scrie nici unde nimic. Ce am inteles ce ca trebe sa pui o imagine cu un film si cealalta persoana sa ghiceasca... Nu doar ai ghicit unde e filmul?
Guess the movie
|
23-11-2011, 09:42 AM
Ce reguli ca nu scrie nici unde nimic. Ce am inteles ce ca trebe sa pui o imagine cu un film si cealalta persoana sa ghiceasca... Nu doar ai ghicit unde e filmul?
23-11-2011, 10:34 AM
Tu nu ai ghicit filmul, ai postat aiurea, eu stiam filmul si era dreptul meu spre exemplu.
Cine ghiceste posteaza. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
23-11-2011, 10:44 AM
bun s-au facut treaba inteleasa, deci cine posteaza mai departe?
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
23-11-2011, 02:15 PM
Postez cand am timp si chef (:. Unii din noi au vieti si lucruri de facut in afara forumului. probabil n-ai primit niciodata
Screencap-ul e din filmul Schindler's List. A war classic that is.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Guess the book | 163 | 76.623 |
06-09-2012, 04:08 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
33 Vizitator(i) |