22-03-2011, 02:37 PM
Este si drama, desi asta nu o sa te ajute in lista aia.
Inima
Un alt hint este pus cand am bagat poza.
Inima
Un alt hint este pus cand am bagat poza.
I am a lying asshole and a troll.
Guess the movie
|
22-03-2011, 02:37 PM
Este si drama, desi asta nu o sa te ajute in lista aia.
Inima Un alt hint este pus cand am bagat poza. I am a lying asshole and a troll.
26-03-2011, 06:00 PM
Filmul e francez, din 1992, tradus mot a mot inseamna: O Inima in Iarna
E in lista aia Sa ne mai jucam I am a lying asshole and a troll.
26-03-2011, 07:38 PM
Un coeur en hiver.
Ai putea sa pui si tu filme la care nu trebuie sa ne chinuim doua saptamani sa-l ghicim? Da, e distractiv la inceput, dar gluma isi pierde farmecul , ori asta, ori lasi hint-uri mai consistente. L-am vazut aseara probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
26-03-2011, 07:45 PM
Scuze, dar nu am pus filmul asta fiindca voiam sa fac pe interesantul cu filmele obscure pe care le-am vazut si voi nu.
Fiecare a vazut filme mai mult sau mai putin cunoscute, deci nu vad aici problema. Si-n plus, nu aveam de unde sa stiu daca l-ati vazut sau nu (de exemplu, faza cu Nostalghia - unde pusesem ceva "obscur" din placere si sa "show off"). De asemenea, cred ca am rationalizat bine hint-urile, sa va mai si fac sa munciti in cautari, mai mult sau mai putin. Inca o data, scuze. I am a lying asshole and a troll.
26-03-2011, 07:55 PM
Era un ori pe acolo; cat despre hinturi, oricat de pasionati am fi, nimeni nu sta sa verifice fiecare titlu din lista respectiva sa vada daca e francez , spre exemplu. Ideea e ca poti pune filme care nu's asa cunoscute, dar atunci faci bine si nu il lasi neghicit doua saptamani, ca nu mai joaca nimeni.
Am pus screen mai sus. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
30-03-2011, 11:00 AM
Dude, e 'The number 23'; that be Jim Carrey alright.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Guess the book | 163 | 75.947 |
06-09-2012, 04:08 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
5 Vizitator(i) |