16-07-2010, 07:24 PM
Buna >:D<
Povestea ta este originla din punctul meu de vedere .
Mi-au placut foarte mult aceste versuri . Sa incepem cu greselile :) :
Actiunea mi se pare un pic cam grabita . Cred ca din cauza ca nu ai nici multa descriere sau sa mai fii povestit ea ce facut la scoala , acasa ... dinastea .
Naratiunea imi place , pentru simplul motiv ca e scrisa la persoana I , care iti da mai multe avantaje .
Dialogul nu e mult si nici sec . Dar exprimarile ... parca unele ma cam zgarie pe cap .
Descrierea este buna , dar puteai descrii mai multe , mai ales daca e scris la persoana I si faceai si capitolul mai lung . Dar e buna si asa, poate in timp o sa o dezvolti .
Greselii de tastare ai avut , am sa enumar cateva din ele :
distru - distrug
duerere - durere
bucato - bucati
,, . . . a fost martora la dintre afacerile lor de droguri. " -,, . . . a fost martora la una dintre afacerile lor cu droguri." Parera mea e ca mai bine ar fii sunat asa....
su - sa
genunchiun - genunchi , un
Asta e doar jumatatea din ele :)) Ca mie lene sa mai le scriu si pe celelate .
A , sa nu uit . Ma enerveaza virgulele alea
,,Flacari , doar flacari , atat ... " . Mult mai bine e sa lasi spatiu intre primu cuvant si virgula si intre virgula si al doilea cuvant si tot asa mai departe . Sper ca am fost destul de explicita
Deci cam atat am avut de comentat , sper sa nu te fii suparat cu ceva daca da , dami un P.M. >:d< . Astept capitolul urmator . Bye dearling :* !
Povestea ta este originla din punctul meu de vedere .
Citat:Trandafirul:
Floare a frumusetii.
Acum pentru mine.
Planta a tristetii.
Mi-au placut foarte mult aceste versuri . Sa incepem cu greselile :) :
Actiunea mi se pare un pic cam grabita . Cred ca din cauza ca nu ai nici multa descriere sau sa mai fii povestit ea ce facut la scoala , acasa ... dinastea .
Naratiunea imi place , pentru simplul motiv ca e scrisa la persoana I , care iti da mai multe avantaje .
Dialogul nu e mult si nici sec . Dar exprimarile ... parca unele ma cam zgarie pe cap .
Descrierea este buna , dar puteai descrii mai multe , mai ales daca e scris la persoana I si faceai si capitolul mai lung . Dar e buna si asa, poate in timp o sa o dezvolti .
Greselii de tastare ai avut , am sa enumar cateva din ele :
distru - distrug
duerere - durere
bucato - bucati
,, . . . a fost martora la dintre afacerile lor de droguri. " -,, . . . a fost martora la una dintre afacerile lor cu droguri." Parera mea e ca mai bine ar fii sunat asa....
su - sa
genunchiun - genunchi , un
Asta e doar jumatatea din ele :)) Ca mie lene sa mai le scriu si pe celelate .
A , sa nu uit . Ma enerveaza virgulele alea
Citat:Flacari,doar flacari,atat ...
,,Flacari , doar flacari , atat ... " . Mult mai bine e sa lasi spatiu intre primu cuvant si virgula si intre virgula si al doilea cuvant si tot asa mai departe . Sper ca am fost destul de explicita
Citat:-Da,da bineinteles,dar te rog nu imi face rau.,,-Da , da bineinteles , dar te rog nu imi face rau. " - Asa e mult mai bine :) . Ca atunci cand pui virgula imediat dupa cuvant si pui cuvant si tot asa , arata de parca esti asa de grabita sau nu mai ai loc . Par asa de ingramadite . Ce urasc asta ! God Damn It !
Deci cam atat am avut de comentat , sper sa nu te fii suparat cu ceva daca da , dami un P.M. >:d< . Astept capitolul urmator . Bye dearling :* !
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you