Răspunsuri: 10
Subiecte: 2
Data înregistrării: Jan 2009
Reputație:
1
Zupi: 208 z
Recent am dat de un episod pe YouTube si mi-am adus aminte cat de mult mi-a placut in copilarie. Asa ca m-am apucat din nou de el, daca tot am g?sit toate episoadele pe yt. Primele doua sezoane cred ca le-a avut pe Jetix, dar de al treilea sezon nu auzisem nimic. In cateva zile, cam 4, am terminat toate sezoanele. Chiar si dupa atata timp tot a reusit sa ma impresioneze. Despre primele doua sezoane s-a mai discutat, asa ca voi spune cate ceva despre cel de-al treilea. Multe s-au intamplat, nu mi-a venit sa cred. Snowkids va suferi cateva pierderi, apare un nou turneu, independent de Liga, cu echipe mixte, jucatorii unei echipe pot avea fluxuri diferite, gen. Blaylock e terminat, avem de a face cu Harris in schimb. Am asteptat inca de la inceput ocazia de a vedea fluxul folosit inafara terenului, iar in acest sezon am avut ocazia. Dar nu vreau sa dau prea multe spoilere. Ultimul sezon a fost plin de surprize si chiar merita vazut. S-ar putea sa existe si un sezon 4. Sezonul 3 se termina cu disparitia unor membrii ai echipei.
Coloana sonora si grafica mi s-au parut superbe. Rar gasesti desene animate cu o grafica deosebita, cu o poveste captivanta si diferita si muzica pe masura. Scenele din meciuri care se repetau intruna erau, intradevar, putin enervante.
Evolutia personajelor m-a impresionat, in special Artegor Nexus, Mei, D'jok si Sinedd.
Personajul meu preferat este Ahito. Faptul ca doarme in majoritatea timpului l-a tinut departe de conflictele aparute intre membrii echipei. Este foarte amuzant sa il vezi cum doarme in poarta, dar reuseste sa apere.
Alte personaje care m-au atras: Tia, Yuki, Kernor si Warren ^_^