Aheam ... Aheam ... Nici nu stiu de unde sa incep ...
Okay pt inceput:
@dia_love_gackt:
-> "nu isi face tatuaje pe tot corpul ca un turbat" -> vreo problema in legatura cu tatuajele? chiar nu e un lucru de care sa te iei ... adica daca ii place sasi faca tatuaje pe tot corpul lasa-l in pace pe bietu` om ... si sa zicem ca Gackt (iubirea vietii tale) siar face 10 tatuaje intro luna? tiar mai place de el k e tatuat ca un <citez> "turbat?
-> "nu-si pune o multime de piercinguri ca sa arate oribil" -> si Gackt are 2 .... si lui Miyavi ii sta chiar foarte bine ... acum mai nou si-a scoc piercingul din buza si din nas .... >.> .... nu mai spun motivul ...
<OMG! ar trebui sami ascund fata!>
-> "nu se imbraca cu haine iesite din comun special ca sa atraga atentia" -> fiecare are stilul lui de a se imbraca .... si daca stam sa ne aducem aminte cum se imbraca Gackt acum cativa ani ... hmmm .... asta nu se mai pune la socoteala? .... yo zic ca da! ....
-> "nu canta in toate melodiile ca turbatii, are melodii placute, si calmante...vocea cu care canta o intrece pe a oricarui alt cantaret" -> mdah ... si de melodia "Dybuuk" cum face? zici ca behaie o oaie ... deci chiar imi place melodia, ritmul e belea, versurile sunt minunate...dar felul in care o canta zici ca il strange cineva de gat ... si ridica mult prea mult notele ... mie chiar numi place ... >.> .... da nici vocea lui Miyavi nu e cine stie ce ... dar parca canta mai binisor ...
@Kaname♥Gackt:
-> "Pe langa acest lucru, are o voce mult mai frumoasa, canta absolut superb, nu are nevoie de tatuaje sau pierce-uri pentru a se face remarcat" -> Miyavi nu se face remarcat prin asta sau prin altceva .... ci prin stilul sau de a canta la chitara ...
Ohh ... ce dura am fost
LOL! ... dar imi apar punctul de vedere ...
Asa ... acum de ce imi place mie Miyavi:
Pe langa felul in care canta la chitara ... e un tip super ... practic stie sa traiasc fiecare clipa din viata sa ... Si el nu incearca sa se dea mare cine stie cu ce freaza curcubeu (OMG! he stole my syle!!!
) sau nu stiu cate tatuaje/piercinguri sau alte accesorii sau stilul lui vestimentar ... El vrea sasi arate stilul sau ... Cat despre voce, si eu si el si multi altii, suntem de acor ca nu are cea mai buna voce din lume, inca lucreaza. Mda si in ultimul timp sa stiti ca nu mai e asa de nebun ca odinioara ... sa facut mai cuminte
Si il aleg pe Miyavi pt ca este mult mai apropiat de gusturile mele, de personalitatea mea ... practic si yo sunt la fel de tacanita ca el
... si imi place asa cum sunt!
Si inca ceva ... numi place la Gackt k e mult prea serios ... se abtine atat de mult sa nu rada ... rasul e sanatos frate ... daca miar interzice mie cineva sa rad ... as muri pe loc X_x ... zau ...
Bla ... bla ... bla ... am ramas fara idei ... -_-'
In orice caz GO! GO! GO! MIYAVIII!!!
....
<<si yo nu visez chiar asa cum fac toate fanele fie ale lui Gackt fie ale lui Miyavi: sa ma marit cu respectivul si alte porcarii de genul acesta ... pur si simplu il admir ca un artist
>>
ummm ... mdah ... cam atat am avut yo de comentat deocamdata aici ...
... poate urmeaza runda a 2-a
LOL! .... PAZEA K VINNN!!!