Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fluturi negri pictaţi în alb

Helău :] . Ţi-am citit şi eu ficul ieri, dar abia acum am putut să ajung.
Titlul e destul de drăguţ fiindcă pune accent pe contrastul dintre alb şi negru. O antiteză. Asta mă face să mă întreb care este legătura titlului cu conţinutul, lucru pe care o să-l alfu pe parcurs, deşi am o vagă bănuială.
Ideea. Nu mă pot pronunţa încă fiindcă nu mi-am dat seama atât de bine ce se va întâmpla. Ea e bolnavă de leucemie - şi o prietenă de-a mea e - şi suferă din cauza asta. Începutul este bun, nu am mai văzut o astfel de idee, dar trebuie să ai grijă cu felul în care se îndrăgostesc and stuff. Adică să nu fie povestea comună " ah, l-am văzut şi parcă toate stelele cerului mi-au zâmbit!" - e puţin cam folosită, cred. Oricum, pare promiţătoare, dar o să mă pronunţ mai târziu în lgătură cu ideea.
Citatul de la început îmi place, e chiar drăguţ. Prima dată aş fi spus că ar fi fost mai bine să fie în română, dar nu mai sunt de aceeaşi părere. Traducerile astea dintr-o limbă în alta au o mare problemă - nu tot conţinutul îşi păstrează originalitatea adevărată. Ce e în engleză şi sună bine, aşa trebuie să fie, părerea mea.
Naraţiune ai avut, iar descriere la fel. Însă parcă trebuia puţin mai multă descriere, nu ştiu de ce, dar aşa îmi spune mintea. La dialog te-ai descurcat bine, cum era de aşteptat, iar replicile au fost geniale - ale lui George în special.
Personajele. Despre tatăl şi familia lui Liz nu prea am ce spune. Poate doar că ei contrastează foarte puternic prin faptul că tatăl ei a rămas cu ea, iar celelalte au dat bir cu fugiţii. Însă, având în vedere că ştiu cu ce se mănâncă leucemia, era şi normal. Liz pare destul de drăguţă, deşi nu îmi inspiră un bolnav de leucemie. Poate e din cauza faptului că ea este tot agitată and so on. Mi se pare curios că i-a ţinut piept lui George atât de bine căci boala asta te lasă mort în pat. Anyway, îmi place de ea. Iar George. Hm, ce părere pot să am despre el acum? Nu cred că una foarte dezvoltată, deşi îmi pare destul de okay.
Am văzut doar două - trei greşeli făcute din neatenţie, dar nu mai ţin minte care xD . Graba asta :]] . Nu mai lăsa, te rog, space între cratimă şi literă. Nu o mai delimita că space fiindcă arată destul de urât, zău! Plus că te încurci cu spaţiile alea căci ba am văzut : "n- avea" , " se-ntâmpla" . Mă rog, al doilea e exemplu de la mine, dar cred că ai înţeles ideea.
După un post kilometric :]] , îţi urez baftă&imaginaţie şi să mă anunţi şi pe mine când pui continuarea. * hugs *
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Fluturi negri pictaţi în alb - de Absinthion - 08-07-2011, 12:35 AM
RE: Fluturi negri pictaÅ£i în alb - de Me†al. - 08-07-2011, 12:18 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)