Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum credeti ca va fi Sakura dupa intalnire?
Se va indragosti de Sasuke si o sa intervina o schimbare radicala in viata ei!
73.33%
22 73.33%
Ii va spune lui Sasuke "larevedere"si isi va continua viata ei plictisitoare!
26.67%
8 26.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Floarea Renaste! [+16]

Ok,ok! Cand am zis ca voi imi criticati la misto ficul nu m-am referit chiar la voi.M-am referit in general.Oricum voi continua ficul! bye!:bye:

Capitolul 3:

A doua zi:
Soarele cu razele lui ca niste crengi de copaci incerca sa ma trezeasca, mangaindu-mi fata obosita si nervoasa.Era ora sapte si un sfert dar nu imi pasa ca voi intarzia la scoala primind absente sau un sut in fund afara din clasa.Gandul meu zbura numai la ce s-a petrecut aseara.Totusi, cu toata ura si dispretul pe care il purtam pentru Sasuke, parca o farama din mine s-a indragostit de el.Ceea ce nu imi pot imagina dupa cate a incercat sa imi faca aseara.El vazandu-ma pe mine o fata mai cuminte si educata a crezut ca isi poate bate joc de mine.Ei bine, la cum s-au derulat lucrurile aseara se poate spune ca nici un baiat nu se poate apropia de mine fara permisiunea mea! Incerc sa ma ridic din pat totusi, ca sa ajung la scoala la timp.Adica, o absenta sau un sut in fund afara din clasa imi poate strica reputatia de eleva model.Ma duc la baie,in zig-zaguri,somnoroasa,neavand chef de nimic.Dupa 15 minute sunt gata.Se facuse ora sapte treizeci si cinci si eu inca mai trebuia sa ma imbrac.Ei bine mi-am pus uniforma pe mine si am tulit-o la scoala,pe jos.La scoala,in clasa:
-Buna, baieti! spun eu plictisita.
-Buna, Sakura! Dar ce s-a intamplat cu tine? Adica vreau sa spun ca tu niciodata nu ai venit atat de tarziu la ore.Sigur ti s-a intamplat ceva! spune Ino foarte mirata.Adica oamenii mai intarzie si ei.Dar la mine nu era cazul.
-Stiti ce, baieti?! Uitati care e treaba.Aseara am avut cea mai groaznica noapte din viata mea! Si nu prea am chef sa discut despre asta in momentul asta.Va voi spune dupa ce trece ora de limba si literatura japoneza.Ok?
-Mda, bine! Cum zici tu! spun toti deodata.
In ora de japoneza, eram total paralela cu ce spunea Doamna Tsunade care mai era si Directoarea Liceului.Ce spunea ea in capul meu era doar pe fundal.Eu nu imi ascultam decat gandurile care tot despre Sasuke imi vorbeau.Imi intorc pentru o clipa privirea spre dreapta unde statea Sasuke, foarte calm, lejer cu o mana pe spatarul de la scaun ca la bar si cu picioarele cracanate pe suportul de la banca, lipsit de griji.Pe cand eu aveam o mie de draci si nu mai stiam cum sa-i scot din mine!
Mai era o jumatate de ora pana cand sa se termine ora iar eu nu mai puteam sta fara sa imi descarc tot ce am pe suflet.
-Doamna, Tsunade!spun eu ridicand mana.Pot sa ma duc la baie? am o problema! defapt nu era chiar o problema fizica.Ci una psihica.
-Sigur, da-i drumul! spune Doamna Tsunade si eu am iesit normal din clasa ca sa nu isi dea nimeni seama, apoi dupa ce am inchis usa am luat-o la fuga de parca ma urmarea cineva.Ma duc in baie si intru intr-o cabina fara sa incui usa.Ma asez pe closet si incep sa ma amagesc.Plang si strig si iar plang si tot ma gandesc la Sasuke, dar nu stiu de ce!
In clasa, se pare ca Sasuke nu era chiar atat de calm si fara griji cum credeam eu ca este.In adancul inimii lui avea si el o intepatura care il deranja.
-Doamna, Tsunade! As putea sa merg si eu la baie, va rog, este o urgenta!spune Sasuke punand mana intre picioare si prefacanduse ca, chiar ii vine sa faca pipi!
-Ok, ok! Offf! tinerii din ziua de azi.Au intotdeauna nevoi! spune Doamna Tsunade.Iar Sasuke iese repede din clasa ca si cum chiar ar fi o urgenta majora.Apoi, dupa ce inchide usa incetineste pasul mergand normal cu mainile in buzunar.El defapt plecase din clasa nu ca ii venea lui sa faca pipi, ci sa vada daca sunt eu in regula.Se plimba el ce se plimba si intra in baia fetelor, unde accesul baietilor era interzis dar, in momentele astea lui nu-i pasa.Aude niste plansete venind din cabina a trei-a, eu nestiind ca cineva tocmai a intrat in baie continui sa plang pana cand Sasuke deschide usa cabinei si incremenesc.Fata mea era toata rosie si plina de lacrimi.
-S-s-Sasuke, ce faci aici!!?? il intreb eu putin speriata.Ce? ai venit sa ma violezi in baie? spun eu pe un ton apasat si dispretuitor, in timp ce ma ridicam dupa closet.
-Sakura, stai linistita, nu iti fac nimic! am venit doar sa vad ce faci.Eram ingrijorat pentru tine! spune el, luandu-ma de maini.
-Aaaahhhh!!!?? Ce?? stai putin, tu cred ca nu sti ce vorbesti.Cum adica erai ingrijorat pentru mine? cand tu aseara m-ai tratat de parca eram curva ta! si acum vi la mine cu fata ta de catelus nevinovat spunandu-mi ca esti ingrijorat pentru mine? cat de patetic poate suna asta!! spun eu mirata si total confuza.
-Nu! uite, aseara am fost un prost! un mare prost! ok? oricum, eu nu am stat cu nici o fata pana acum si nu am stiut cum sa ma comport mai bine cu tine.Am facut si eu niste chesti pe care le-am vazut in filme.Oricum, chiar daca vei tipa la mine sau ma vei bate mar, sa sti de acum ca eu m-am indragostit de tine.Si nu o zic la misto, cum crezi tu.Eu chiar m-am indragostit de tine, Sakura te iubesc, ceea ce este un lucru ciudat pentru ca eu nu am mai iubit o fata vreodata! si azi dimineata, in timp ce eram in pat si priveam tavanul, am realizat ca nu pot trai fara tine, cum nu poate trai pamantul fara apa.Se usuca, se dezhidrateaza, nu mai este fertil.Si la fel nu voi mai fi nici eu fara dragostea ta! spune Sasuke.El chiar cred ca vorbea serios.Discursul lui m-a emotionat.Am ramas cu gura cascata.Nu mai aveam cuvinte.Si stiu ca nu a spus toate acele cuvinte la misto, pentru ca in timp ce vorbea avea o privire serioasa si ce reiese din gura lui, inseamna ca el chiar ma iubeste.
-S-s-S-s-Sa-su-ke! ma balbai eu de parca nici nu as sti sa vorbesc.UaaU! tu chiar nu ai glumit cand ai spus toate astea, nu? ii spun eu privindu-l cu multa sinceritate.Si parca prin tot ce a spus el, mi s-a luat o piatra de pe inima.Parca, cuvintele lui mi-au luat toata durerea din suflet cu mana.Imi sterg lacrimile de la ochi, ies din cabina si imi stropesc fata rosie cu cateva picaturi de apa.
-In viata mea nu am fost mai serios de atat, Sakura! spune el raspunzandu-mi la intrebare.Apoi, parca atmosfera tensionata din baie, devine una calma si linistita.Apoi imi amintesc de ceva:
-Sasuke, vreau sa te intreb ceva! daca tu nu ai placut pana acum nici o fata si daca nu ai stat pana acum cu nici o fata, de unde sti tu sa saruti atat de bine? spun eu putin curioasa.
-Pai, cum sa iti spun eu, am vazut si in filme cum se saruta cuplurile si am jucat si adevar si provocare si atunci am invatat sa sarut! spune el rosind in obraji.
-Aha! pai sa iti marturisesc ceva.Pana aseara, eu nu stiam sa sarut.Dar cand m-ai sarutat tu, am improvizat si nu stiu chiar daca am facut cum trebuie! spun eu intorcandu-mi privirea putin in jos si rosind in obraji.
-Hmmmmm! sa ma gandesc.Ca sa spun sincer, nu mi-a placut deloc cum ai sarutat.Defapt, glumesc, mi-a placut la nebunie! si acum sti sa saruti! spune el apropiinduse de mine, lipindu-ma de el cu un sarut usor, lin si incet.Apoi, terminam sarutul si ne indreptam spre clasa.
-Cred ca am stat cam mult la baie! Doamna Tsunade o sa ne omoare! spun eu chicotind.
-Mda, oricum daca intreaba de ce am stat asa de mult am eu o scuza buna! spune Sasuke ranjind.Deci, Sakura, dupa cate s-au intamplat intre noi, si vrea sa stai cu mine?
-Sasuke, eu chiar daca m-am lamurit cat de cat, tot nu sunt foarte sigura de sentimentele tale pentru mine.Am nevoie de timp de gandire.Ok? spun eu calma incercand sa aleg cu grija cuvintele, ca sa nu il ranesc.Ajungem la usa clasei, intram si?
-Pe unde ati umblat atata timp??? tipa Doamna Tsunade la noi ca din gura de sarpe.Mai sunt cinci minute si se suna, iar voua nu v-am explicat lectia deloc!
-Aaaahhh!! pai Doamna, cum sa va spunem, nu am mai avut hartie igienica la toaleta si a trebuit sa fugim prin toata scoala cu pantalonii in vine, cautand-o pe femeia de servici sa ne dea hartie igienica! spune Sasuke, framantanduse, dar ceea ce a spus a fost de groaza! Asta era minunata lui scuza?? Oricum toata clasa a inceput sa rada si putin si Doamna Tsunade.Iar in legatura cu lectia o s-o luam de la colegi, nu va faceti griji! o clameaza Sasuke pe Domana Tsunade.
-Exact, aaahh, cum a spus Sasuke! incerc sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu Sasuke.Mergem la locurile noastre si ne asezam, cand suna clopotelul de iesire!
In pauza, toti prietenii casuna pe mine cu intrebari, iar eu le spun sa se calmeze si le povestesc totul de la intalnirea de aseara pana la momentele tensionate din baie si pana acum.Lor le cazuse fata de un metru cand auzisera toata povestea mea.Dar pana la urma, m-au crezut, m-au inteles si au incercat sa ma sprijine dandu-mi sfaturi pentru urmatorile intalniri cu Sasuke....
În această lume, vampirul e doar un zeu întunecat, un copil al întunericului. El nu poate fi altceva. Iar dacă uneori el exercită o anumită fascinaţie asupra minţii oamenilor, este numai din pricina faptului că imaginaţia omenească e un loc tainic, plin de amintiri primitive şi dorinţe nemărturisite.
http://media.photobucket.com/image/sakur...t.jpg?o=57
http://media.photobucket.com/image/sakur...2.jpg?o=67[Imagine: 1721.jpg?o=172]

Răspunsuri în acest subiect
Floarea Renaste! [+16] - de sakunaru.sasu - 04-04-2010, 06:25 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de Anya - 04-04-2010, 07:17 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de Nami - 04-04-2010, 07:58 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de sakunaru.sasu - 05-04-2010, 03:16 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de Bad Blood. - 05-04-2010, 03:37 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de sakunaru.sasu - 06-04-2010, 07:33 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de Nami - 06-04-2010, 08:25 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de sakunaru.sasu - 07-04-2010, 02:56 PM
RE: ~Floarea Renaste!~ +16 - de Fifilina - 07-04-2010, 03:59 PM