05-04-2010, 03:37 PM
Hristos a'nviat!:*
Păi o să cam am de muncit ;)
De ce foloseşti aşa de multe puncte de suspensie?Ai o boală cu ele?:)) Arată foarte inestetic ;)
Ideea este aproape aceeaÅŸi la toate fic-urile cu naruto
Adidaşi Nike?Mi se pare puţin de coca
Nu-mi place estetica...Este foarte urâtă din cauza acelor puncte de suspensie şi după un semn de punctuaţie lasă şi tu un mic spaţiu(apeşi pe space,bara aceea lungă...)
Ai câteva greşeli de tastare[Corectează şi tu capitolul înainte să îl postezi] Eu tot am ceva cu punctele alea de suspensie:))
Ai avut şi câteva repetiţii..
Ba scrii la trecut ba scrii la viitor.Decide-te!
Scrie cu litere anii.Nu îi mai scrie cu cifre..
Şi in al doilea capitol am văzut ca a zis sa se învioreze...Nu trebuia sa fugă? că poate imediat se scula Sasuke şi o prindea :)) Ai grijă la exprimare ;)
Spor la scris şi sper sa ţii cont de sfatul meu :)
Ja'ne >:D<
Păi o să cam am de muncit ;)
De ce foloseşti aşa de multe puncte de suspensie?Ai o boală cu ele?:)) Arată foarte inestetic ;)
Ideea este aproape aceeaÅŸi la toate fic-urile cu naruto
Adidaşi Nike?Mi se pare puţin de coca
Nu-mi place estetica...Este foarte urâtă din cauza acelor puncte de suspensie şi după un semn de punctuaţie lasă şi tu un mic spaţiu(apeşi pe space,bara aceea lungă...)
Ai câteva greşeli de tastare[Corectează şi tu capitolul înainte să îl postezi] Eu tot am ceva cu punctele alea de suspensie:))
Ai avut şi câteva repetiţii..
Ba scrii la trecut ba scrii la viitor.Decide-te!
Scrie cu litere anii.Nu îi mai scrie cu cifre..
Şi in al doilea capitol am văzut ca a zis sa se învioreze...Nu trebuia sa fugă? că poate imediat se scula Sasuke şi o prindea :)) Ai grijă la exprimare ;)
Spor la scris şi sper sa ţii cont de sfatul meu :)
Ja'ne >:D<
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau. - Mihail DrumeÅŸ
se iubesc ÅŸi se iau. - Mihail DrumeÅŸ
Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? - Mihail Drumeş
Claustrofobie