04-04-2010, 07:58 PM
Titlul fic-ului este interesant. Capitolul nu este nici scurt, nici lung. Ideile tale sunt clasice. Sasuke este un băiat popular, se întâlnește cu Sakura și se îndrăgostesc. Totuși ideile tale sunt dezvoltate bine. Ai imaginație.
În fic, nu mai scrie în paranteză. Dacă vrei să precizezi acele lucruri poți să pui virgulă și să scrii ce dorești, sau spui la sfărșitul fic-ului.
După un cuvânt pune space. De exemplu – „ … imi place să îmi pied timpul citind, ieșind cu prietenii si uitându-mă la tv. †Nu arată mai bine dacă spui „ îmi place să-mi petrec timpul citind, ieșind cu prietenii și uitându-mă la televizor †?
Scrie cifrele cu litere - zece ; șapte jumătate / nouăsprezece jumătate.
Dacă vrei să pui puncte de suspensie, pune decât trei.
Cu puțin exercițiu la așezarea în pagină, îți vei îmbunătății fic-ul. Dacă primești critici dure, să nu renunți. Nici eu nu scriu fic-uri bune, am avut un fic de trei capitole, care seamănă cu un oneshot ...
Spor la scris, așteptăm capitolul următor.
În fic, nu mai scrie în paranteză. Dacă vrei să precizezi acele lucruri poți să pui virgulă și să scrii ce dorești, sau spui la sfărșitul fic-ului.
După un cuvânt pune space. De exemplu – „ … imi place să îmi pied timpul citind, ieșind cu prietenii si uitându-mă la tv. †Nu arată mai bine dacă spui „ îmi place să-mi petrec timpul citind, ieșind cu prietenii și uitându-mă la televizor †?
Scrie cifrele cu litere - zece ; șapte jumătate / nouăsprezece jumătate.
Dacă vrei să pui puncte de suspensie, pune decât trei.
Cu puțin exercițiu la așezarea în pagină, îți vei îmbunătății fic-ul. Dacă primești critici dure, să nu renunți. Nici eu nu scriu fic-uri bune, am avut un fic de trei capitole, care seamănă cu un oneshot ...
Spor la scris, așteptăm capitolul următor.
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).