Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fictiune in cuvinte

Titlu : Amintiri false
Varsta minima: 14
Gen: oneshot, drama
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: Are doua capitole. Initial, fusese unul insa mi se parea kilometric asa ca l-am impartit + replicile scrise in ghilimele.
Tipul de comentariu solicitat: nimic. va place bine,nu, pa !

I.

Era luni, intai. Prima zi din iarna si ultima din toamna. Ma simteam legat de sectie, niciun caz, nicio crima, absolut nimic. Stateam doata ziua si ma uitam peste arhive, pe dosaele vechi si beam doua cafele la trei ore. Am cascat, m-am ridicat de pe scaun si m-am indeptat cate lift. Eram in sectie de un an, imediat cum am absolvit am fost repartizat aici. Cand am implinit douazeci si patru, eu eram langa un cadavru. Acum urma sa fac douazeci si sase.

” Eu am plecat. Sunati-ma daca e ceva…” am spus si am apasat pe butoul de la parter si am urcat inauntru. Am privit absent tavanul, fara sa aud o voce decat cand un tip, in costum, a urcat si el. L-am privit, clipind des. Clar nu era de aici, avea legitimatie la piept, deci ori era din schimb de experienta, ori venise pentru cine-stie-ce raport. M-a privit cateva secune, facandu-ma sa rosesc si sa intorc repede capul. Era mai intalt decat mine cu vreo zece centimetri, blond. Ochii lui erau negri, pielea ii era palida, nu parea genull care sa iasa prea mult pe-afara.

Am coborat repede din lift, inaintea lui, mergand destul de repede. Nu-mi placea, nu langa el. Era ciudat, inca ii simteam rpivirea cum ma impusca pe la spate. M-am oprit si mi-am intors capul, sa-l privesc. Am rosit din nou cand privirile ni sau intalnit si atunci m-am intors brusc si mi-am continuat drumul. Am ajuns afara si mi-am scos cheile, grabindu-ma. am incercat sale bag in contact ,insa de idiot ce sunt le-am scapat. Cand am vrut sa ma intor, sa le caut, blondul mi-a zambit si mi le-a dat.

” Asta cauti ? ” m-a intrebat aruncandu-le in aer si prinzandu-le. ” Uuu… Shion ? ” a spus privindu-mi legitimatia. Mi-am luat-o repede, apoi cheile.

” Da. multumesc…” am spus deschizandu-mi usa. Eram de origine nipona, ma mutasem in Los Angeles cand implinisem cinci ani. Nu mai stiam nimic de tara mea, de limba pe care o vorbisem si nici de religia mea. Am deschis usa si ll-am privit din nou, sperand ca e prima si ultima data cand il vad. Ceva ma nelinistea.
” Shion… ?” mi-am auzit din nou numele si m-am intors. I-am zambit, incercand sa par ca totul era normal. ” Imi pare rau de sora ta…” a spus facandu-ma sa maresc ochii. De unde stia de Mikoto ? Cine naiba era tipu’ asta. M-am incruntat si am deschis usa.

” Scuza-ma, am treaba. Nici nu te cunosc…” am spus si cand am dat sa ma urc in masina m-a oprit. M-a privit adanc in ochi, zambind rautacios. Ochii lui ma nelinisteau, ceva era putred. Am simtit vantul cum incepe sa-mi imprastie parul in toate partile apoi mi-am tras repede mana. ” Ce vrei ? ” am intrebat nervos.

” Eu ? Chiar nu mai știi sau ai uitat ?” veni intrebarea tipului caruia inca nu-i stiam numele si m-a impinde in masina. Am cazut pe scaunul din dreapta al soferului, el urcand in locul in care doream eu a fi. S-a intins peste mine si a inchis usa apoi pe cealalta si ne-a blocat inauntru. M-am speriat si l-am privit.

” Chiar nu mai stii ? Cu un an inainte de a implini douazeci si patru… ” m-a privit. Am dat din cap in semn ca nu si i-am spus ca anul acela era in ceata…acela si cel cand implinisem saisprezece. Mintea imi blocasera acele amintiri dintr-un anumit motiv. Nu doream sa rascolesc trecutul. ” Ai fost la petrecerea verisoarei mele…si ” s-a aporpiat de mine si m-a apucat de barbie. M-a tras spre el , m-a sarutat brusc si m-a tras de buza inferioara. ” si te-ai imbatat… am mers amandoi in dormitor…” si-a pus mana pe pieptul si mi-a deschis un nasture. L-am plesnit peste mana si m-am incruntat. ” Shion, dupa petrecere …mai exact doua zile, verisoara mea s-a sinucis. Era ziua ta cand ea a facut-o… tu ai fost cel care i-a examinat cadavrul. “
L-am privit speriat. Da, stiam ca fusese o fata. Imi aduceam aminte de petrecere, de faptul ca fusesem acolo din cauza unui pariu… ceea ce nu stiam e cine era el. Verisoara lui… l-am impins si m-am incruntat nervos.

” Nu am nici cea mai vaga idee despre ce voresti. Nu stiu, lasa-ma ..pleaca!” am spus incepand sa gafai speriat. Ma durea capul, nicmic nu era la locul lui. Ce se intamplase ?Ma intalnisem cu un blond cu ochi reci iar acum simteam ca mor. Imi era frica de ceva si nu de el. De trecut.

” Shion. Sunt Rex… chiar nu mai știi ? Ce ți s-a intamplat ?” era vizibil ingrijorat. Sincer… si tandru, romantic. Care era relatia noastra ? ” Oare chiar asa de tare te-ai lovit ? Adica, cand ai cazut de pe pod. Doctorii spuneau ca esti bine…” a spus. Ce ? Ce cazatura ? Mi-am muscat buza inferioara, comportandu-ma ca un adolescent. ” Ce cazatura ? Cand ?” am intrebat speriat.

” Mikoto, Shion, Mikoto. “
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Fictiune in cuvinte - de Natsuru - 15-07-2012, 12:10 AM
RE: .my dreams = my oneshots - de Natsuru - 15-11-2012, 11:47 PM
RE: Fictiune in cuvinte - de Natsuru - 19-11-2012, 03:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.115 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)