Asa...cum nu imi place sa descopar mai tarziu un topic fanArt si sa comentez numai cateva dintre lucrari,am sa le iau pe toate la rand..
Incepand cu prima pagina
Desenul 1: Mi se pare dragut copacul...dar numai unul ca si fundal...trebuia sa te chinui un pic mai mult la fundal ^^ Iar emblema este prea..teapana,daca ma intelegi..trebuia sa o faci dupa pozitia materialului..*cred ca sti ca ma refer la esarfa de pe cap*,Iar masca lui ai facut-o la fel de teapana...un pic arcuita la sfarsit dupa modelul obrazului.
Imi plac hasurile ^^
Desenul 2: O mica problema cu forma fetei..prea rotunda,in rest e purrfect ^^
Desenul 3:Nu imi place cum se termina suvitele parului...se termina prea brusc...dintr-o suvita groasa...brusc devine subtire si se termina...gura un pic cam...minuscula..
Desenul 4: Hasura nu trebuie sa fie continua...*am impresia ca nu intelegi ce spun,asa ca fac un desen
*
http://i207.photobucket.com/albums/bb154...tled-1.jpg Ma simt ca Rukia din Bleach
)
Iar maxilarul mi se pare putin tremurat..
Desenul 5: Pff O.O Piciorul drept nu l-ai facut deloc asa cum ar fi normal..Cam gros...chiar si talpile...mainile sunt prea mici fata de brat si antebrat,nasul e cam impins inapoi...si barbia prea inainte si..patratoasa..Si modul cum se arata hainele sifonate..le faci prea...rotunde..
Desenul 6:Ochiul stang este mai pronuntat si mai mare fata de celalalt si aceeasi problema la hasura...si la modul cum'sifonezi'hainele..
Desenul 7: Saracul,pare hipnotizat
Ceva modele pe pupila si retina nu i-ar strica...Urechea pare prinsa de obraz si fata lui e cam lunga..
A doua pagina..
Desenul 1: Mi se pare o idee buna faptul ca i`ai adus capul inainte..fie ca e o greseala sau nu...Imi place arma lui,dar burta calului pare prea ascutita si lasata in jos.. O.O'
Desenul 2:Nu ai facut-o un pic cam mare in talie? fata de mana gat si marimea capului,este cam mare in talie..
Ai inceput prea brusc şoldul..Cureaua e..><" si forma fetzei o face sa para ca nu are barbie...ai facut linia verticala prea...dreapta...ochii prea in sus si asimetrici...in schimb,imi plac degetele:X
Desenul 3: Ar fi putut fi perfect daca nu i-ai fi facut fata prea rotunda...
Desenul 4: Caciula lui Naruto trebuia sa o faci un pic mai in sus..ca toti il stim cu parul sculat,asa pare ca nu are par...
La gura,te-ai cam jucat cu dungile,iar sprancenele...parca s-a pensat
) Bratul la fel de oval...ca si corpul...si umerii nu`s deloc de aceeasi marime..x.X
Personajului din dreapta i-ai facut prea jos gura...si bradul,saracu parca s-a dat cu rimel si i s-au lipit crengile
Desenul 5: Hai sa zicem ca asta e cel mai perfect...dar tot are mici defectiuni..cum ar fi barbia dusa inspre dreapta si piciorul stang care incepe cu o linie curba.