13-01-2009, 03:14 PM
<TA>
TABU
Viata personala a fiecarui am este un TABU
next <BU>
TABU
Viata personala a fiecarui am este un TABU
next <BU>
FAZAN
|
13-01-2009, 06:23 PM
Bu - Bust
Acea femei are un bust pretentios. [n-am idee... Vreau doar sa inchid O_O] useri cu F: Angel of Kittens, kikyo92, Bubbles, Asadtipu, Milinitza, Dante, ayame_sasuke,sasuke_uchiha99, Kazeno Ayame, Blood_Saya, Malice, liFe iS pInK, Black Pearl... useri cu FA: nolazy...
13-01-2009, 07:35 PM
ST-->Sticlar-->AR
Un sticlar a iesit ieri din apartament, si fiind neatent a cazut pe scari... (alta idee nu am avut) AR
13-01-2009, 09:09 PM
AR - arc
Inca nu stiu sa arunc cu acel arc, dar voi invata odata si odata. :ha: useri cu F: Angel of Kittens, kikyo92, Bubbles, Asadtipu, Milinitza, Dante, ayame_sasuke,sasuke_uchiha99, Kazeno Ayame, Blood_Saya, Malice, liFe iS pInK, Black Pearl, Aly-sama... useri cu FA: nolazy...
18-01-2009, 01:30 PM
nu prea cred ca e vre-un cuvant care sa inceapa cu "rc", asa ca incep din nou...
josnic Omul josnic a furat de la o femeie batrana ultima paine ce o mai avea. next : ic useri cu F: Angel of Kittens, kikyo92, Bubbles, Asadtipu, Milinitza, Dante, ayame_sasuke,sasuke_uchiha99, Kazeno Ayame, Blood_Saya, Malice, liFe iS pInK, Black Pearl, Aly-sama... useri cu FA: nolazy...
19-01-2009, 09:25 PM
Cu Ic..sa vedem, o sa folosesc cuvantul icre.
Cand am fost cu familia la balta fratele meu a prins un peste foarte mare, dar portbagajul find prea mic si noi lunad prea multe chesti am crezut ca va trebui sa-i dam dumu inapoi pt ca nu aveam unde sa-l punem. Dar pana la urama sa facut loc si l-am luat, ajunsi acasa l-am scos si mai tarziu a trebuit sa-l taiem, au scos atat de multe icre incat mi-am zis ca mai bine ii dadeam drumul. Next: re
19-01-2009, 09:33 PM
salut micuta mea Blood_Saya
o sa fiu iertatoare cu tine ca stiu un cuvant care sa va blocheze dar pe ea o iert deci re...reusit Aveam teza la romana si eram stresata. Invatasem dar cand mi s-a pus foaia in fata am uitat totul. Niciunul din clas anu parea sigur pe el. Unii mai incercau sa copieze si reuseau, totusi. Dupa vre-o luna am REUSIT sa iau o nota mare, care era cea mai mare din clasa . next: it
21-01-2009, 03:02 PM
<it>
let me see...intinerariu Omul de afaceri are nevoie de o secretare pentru a-si programa itinerariul Next: iu. Twilight... Would you die for love? It's on my lips, it's in my dreams. It's a story told by two. You say you want to be happy. I can make your dream come true. my yaoi fan fic chibi-ul lui Pure Love Bomboane...multe bomboane pentru Asha :X
21-01-2009, 10:11 PM
Cu ta?..oky pei sa vedem Tatuaj
Cand am fost la mare m-am uitat fara sa vreau pe spatele unei fete care avea un tatuaj in chineza. Nu stiu de ce dar tatuajul mi se parea special, vrand neaparat sa stiu ce inseamna m-am dus la aceea fata si am intrebat'o ce inseamna cuvantul scris pe spatele ei si mi-a raspun ca se traduce ,speranta'. Next: Aj |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Fazan cu nume din animeuri | 58 | 28.391 |
21-08-2010, 11:34 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
30 Vizitator(i) |