Răspunsuri: 291
Subiecte: 19
Data înregistrării: Sep 2007
Reputație:
23
Zupi: 6.946 z
:?:
Mda... *cough* de-abia astept sa vina odata 2012 asta odata, ca daca nu fac o carte cu cate teorii am auzit despre anul asta... :=)
Deeeci... teoria copiilor astora nu e tratata indeajuns... asa-zisele documente... nu exista. Planeta asta extraordinara... da, se poate sa existe, dar intr-adevar, calculul e facut aiurea... sa nu mai spun ca toata exprimarea e ambigua. Ori talentul literar e ioc aici, ori e o mare farsa scrisa de vreun pusti plictisit. Ar trebui sa ma apuc si eu sa fac treburi de-astea... maaama ce de miscari as genera :ha:
S-o luam incet...
descoperita in 2005... humm... *vaguely remembers something* cand am citit eu despre noua planeta, mai indepartata decat Pluto, si care intersecteaza sistemul nostru solar odata la 3600 de ani...
1. era vb de un pietroi inghetat gigantic. Nu zic ca n-ar putea exista viata acolo, dar daca ei au plecat de acolo si-au vazut ce bine si cald e pe pamant, de ce n-au facut exod?stateau o vreme prin Siberia de azi pentru aclimatizare si impanzeau noul teren salbatic...
2. au facut oamenii ca sa le fie sclavi, da? Apoi a aparut aceasta entitate, Dumnezeu, care a eliberat sclavii evrei dandu-i unuia puterea de a imparti apele, apoi a mai trimis pe unul care n-avea ce face si s-a apucat sa-i invete pe oameni despre blandete si supunere... Ohoo... uite aici un extraterestru twisted: ii elibereaza, apoi ii provoaca sa se supuna din nou, dar nu ca sa lucreze in mine, ci sa-i ajute pe ceilalti... Oh, my....
3. Inca mai avem Aur... de ce n-au venit sa-l ia pana acum? Nu de-asta ne creasera, cica?
4. Ne-au creat pe post de sclavi... hellooo. Nimeni nu are sclavi fata de care sa nu incerce sa se dea mare... zau asa...
Si eu cred in extraterestri, dar ma indoiesc ca oamenii au fost creati de ei, sau cel putin nu de acestia. Se poate sa se fi amestecat cu oamenii (in biblie sunt mentionati oameni anormali: uriasi, ciclopi si alte cele inainte de potop... o teorie ar fi ca acestia erau copii ai oamenilor cu ingeri cazuti care nu fusesera atat de grei incat sa ajunga direct in iad... poate erau extraterestri)
Da, Potopul e mentionat in toate culturile. So?...
Progresul tehnologic nu e benefic. Cel putin nu asa cum merge acum... daca mai progresam mult in directia pe care am luat-o deja, 2012 va insemna un mare kaboom, nu o sansa spre un imperiu ideal...
Teoria pe care o vad cea mai apropiata de realitate in privinta vestitului an este aceeea ca momentan trecem printr-un cerc de foc, iar in 2012, in cel mai bun caz, vom trece exact prin centru. Daca nu facem kaboom atunci, Lucky! In fiecare an vara e mai calda cu cate 1-2 grade... anyone noticed by now?
![[Imagine: chibi_137.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_137.gif)
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)