03-10-2011, 06:00 PM
Cica azi faza am murit de ras, am ras toata ziua de chestia asta. Avem profa noua la fizica =D ciorbista cealalta a plecat din lipsa de rabdare =]] si vine Sfanta Paraschiva la noi cu unghile de 10 metri.
*dupa 30 de minute, colega X se uita la mine mirata in timp ce au ma uitam la profa cum gesticuleaza fel si fel de chestii =]]; profa era chiar langa colega X*
Profa: Sensul oblic este asa * gesticuleaza ea de zici ca e Zorro =]]*, asa este sensul vertical * iar gesticuleaza* si asa este orizontal...ZBANG! O palma peste fata colegei X =]]]]]]]]]]]]]]]
Am murit de ras toata ziua si Colega X zice: Auuu
Profa: Ai grija!
=]]] Penaal
Mai revin!
*dupa 30 de minute, colega X se uita la mine mirata in timp ce au ma uitam la profa cum gesticuleaza fel si fel de chestii =]]; profa era chiar langa colega X*
Profa: Sensul oblic este asa * gesticuleaza ea de zici ca e Zorro =]]*, asa este sensul vertical * iar gesticuleaza* si asa este orizontal...ZBANG! O palma peste fata colegei X =]]]]]]]]]]]]]]]
Am murit de ras toata ziua si Colega X zice: Auuu
Profa: Ai grija!
=]]] Penaal
Mai revin!
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile