Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Every girl needs her own Prince - Charming

Am ajuns mai repede decât mă aşteptam şi, din păcate, nu am prea mult timp la dispoziţie. Voi fi scurt şi la obiect.
Alice mi se pare mult prea scombătoare. Ba îl urăşte, ba zice că îi place puţin, ba îl iubeşte enorm. Cred că e prea grăbit. Era mai bine dacă îşi dădea seama încetişorul cu încetişorul cât de mult îl place pe Shu.
Şi Shu mi se pare că a zis prea rapid "Te iubesc" abia se cunosc de o zi şi se iubesc. Culmea! Eu nu zic niciodată cuvintele te iubesc după ce abia cunosc o fată. Îmi ia mult timp şi când o fac îmi gândeşte inima, nu mintea.
Mi-a plăcut sărutul acela din camera lui Alice, chiar frumos realizat, deşi când am citit ca Alice a răspuns sălbatic, mă gândeam că este disperată după Shu. Şi mie la început mi s-a părut timidă :))
Directorul ăla seamănă perfect cu directoarea de la şcoala mea, cred că sexul e ssingura diferenţă. :))
Mi s-a părut destul de previzibil faptul că Shu a auzit ce a ţipat Alice. Şi m-a uimit cât de rapid s-a dat Alice din faţa uşii de la geam, lăsându-l pe Shu să treacă.
Scena când ei intră în curte, înbrăţişaţi îmi aduce aminte de scena din Twilight când cei doi ies din maşina tipului şi toţi elevii îi privesc. V-aţi inspirat puţin de acolea? ;))

Cam atât. Succes şi...ne mai vedem.
Ah..şi încă mai aştept scena dintre Alice şi Shu :D

:bye:
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Every girl needs her own Prince - Charming [by Nya & Mels] - de Me†al. - 14-01-2010, 12:04 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)