Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Emo. :|

#1
Cred ca toata lumea a auzit de "Cultura Emo". Toata lumea e depresiva, toata lumea se taie cu lama.. ca daca nu, nu esti "tru" frate. 21
Cateva intrebari la care as vrea sa raspundeti sincer:

1.Ce parere aveti de curentul asta 'minunat' numit "emo"?
2.Nu stiu daca ati observat dar sunt unii oameni care, daca te vad ca asculti rock/metal te fac emo. Vi s-a intamplat? 21

Eu:
1.Ce poate fi mai frumos decat sa te tai pe vene in baie si sa crezi ca viata e un c*c*t? Nimic. Sa iti spui 24 din 24 de ore ca vrei sa mori, ca ti s-a urat de viata si ca esti cel mai nefericit om de pe pamant 105 Minunat sentiment, ce sa zic 22
Mie mi se pare o porcarie. De fiecare data cand ti se intampla ceva rau in viata vrei sa mori.. "Ooo life sucks, I wanna die!" Wtf?! Viata e de c*c*t uneori dar asta nu inseamna ca trebuie sa te omori din orice lucru. Serios acum 22 Vorba cantecului "Am sa trec si peste asta | Ce va fi va fi | Am sa strig iar "Asta-i Viata" | E si maine o zi"
Eu cred ca poti trece peste orice daca ai incredere.
Am cateva colege care se dau "emo" adica se taie pe maini la scoala cu compasul sau vin la scoala pline de taieturi si sunt "depresive", se imbraca in negru si tot tacamul.. Si cand le intrebi ce muzica asculta iti zic ca le place Florin Salam.

2.Mie imi ziceau toti emo pentru ca ascultam rock/metal, dar cand ascultau ei melodii triste sau Tokio Bordel nimeni nu zicea nimic.. Asculta Tokio Shit, au drepturi.

Cam asta ar fi : - ? Daca s-a mai deschis un topic pe tema asta imi cer scuze, dar eu am cautat si nu am gasit nimic.
De-abia astept sa vina un emonel sa zica "I'm emo and I am so offended" 21
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#2
HISTORY, pentru numele lui Dumnezeu, fiecare are voie să fie cum vrea, nu îţi manifesta sentimentele rasiste pe forum, TE ROG; bine? 5

I WANNA DIE! WTF!!!!!
Ah, chiar voiam să zic asta. Revenind d:

Citat:1.Ce parere aveti de curentul asta 'minunat' numit "emo
Ce părere pot să am?
Sunt ei emo. Let them be.
Uii au trecut prin anumite depresii şi asta i-a determinat să îşi dorească să moară. Pentru alţii, e doar un trend. Dar ăştia cu trendu mai mult au stilul emo, frizură, haine, muzică and such şi vocea şi obiceiurile, dar nu că îşi doresc neapărat să moară, its just trendy to be imoh.
Dar, revenind la cazurile disperate, că există şi alea, sunt cauzate de regulă de depresii, demroalizări, subestimări şi aşa mai departe. Nu că aş fi de acord cu asta; dar adevărul este că sufletele sunt prea multe, oamenii sunt prea diversificaţi şi eu nu am cum să ştiu cum se simte un emo adevărat. Nu am idee. Poate chiar îl doare şi are nevoie de asta, poate chair vrea să se sinucidă pentru că nu mai poate. Nu sunt pentru asta, îmi place viaţa, îmi place să trăiesc, mi se pare o laşitate să te sinucizi şi eu chiar vreau să lupt, I'm brave. Şi totuşi1 Nu ştiu cum se simte o persoană care se subestimează la extrem, care are impresia că toată lumea o urăşte, care crede că toţi îi sunt împotrivă, ce nu are pe nimeni alături şi plânge toatpă ziua pentru că nu mai poate. Mda, nu nu sunt de acord şi totuşi, nu putem ştii cum se simt ei. E dreptul lor. Ar trebui nişte terapie.
Apoi pentru cei care doar sunt cu trendu'... Până la urmă aşa sunt şi mulţi rockeri şi cocalari şi tot aşa, e trend. Hai să fim cu toţii immoh. Dar a cam expirat moda, acum haide să fim rockeri , şi după haide cocalari că se poartă... Treaba lor, e stupid, indeed, şi imatur şi iar stupid şi prostesc.

Citat:2.Nu stiu daca ati observat dar sunt unii oameni care, daca te vad ca asculti rock/metal te fac emo. Vi s-a intamplat?

been there. done that.
Am avut o frizură mişto acu' câţiva ani. Era tare faină. Şi neobişnuită. Şi ascultam rock. De fapt, ca şi acum, ascultam de toate fără manele în playlistul personal. Deeci, eram emo. Şi nu prea ieşeam eu aşa din casă. Şi nu îmi plăcea mie să socializez cu toţi proştii. Deci eram emo. Cred că şi acum sunt în viziunea lor 24.
În orice caz, astea sunt doar păreri bazate pe prostie şi o proastă, foarte proastă informare. Adică, persoane ce nu ştiu ce înseamnă un anumit lucru şi vorbesc despre asta de parcă ar ştii. Adevărul este că cei ce spun asemenea lucruri nu ştiu într-adevăr ce înseamnă emo, ce înseamnă rocker, ce înseamă orice de genul ăsta. De ce să ne supărăm pe ei? Nu sunt prea deştepţi. Şi oricum cu toţii avem dreptul să fim aşa cum ne dorim. Aşa că, ei pot spune ce vor şi noi facem tot ce vrem. E chestie de psihologie.

#3
1.Ce parere aveti de curentul asta 'minunat' numit "emonande
Ma streseaza ca naiba, mai nou daca-ti tragi freza anime, te imbraci in negru gata maaa, esti EMO. Mai nou sa fi trist e la moda. Vezi sa nu!
A fi emo nu inseamna sa razi din zece-n zece secunda, sa-ti iei pantaloni cu patratele si sa-ti tragi freza anime si eu tot nu inteleg de unde pana unde freza anime e de emo o.o'
Nu.
Emo=emotional, adica treci usor de la o stare la alta, ai PROBLEME de natura EMOTIONALA.
Nu am nimic cu "emo" reali dar copii care se cred "emo" si-au faze gen "laaaaaaaama' (ar merita o lama, sa-i mai spele ca vad ca dorm in picioare) si cu look-ul-asa-zis-de-emo, le-as da foc 22
2.Nu stiu daca ati observat dar sunt unii oameni care, daca te vad ca asculti rock/metal te fac emo. Vi s-a intamplat?
Deloc [ironie], asta se numeste incultura, mai ales incultura muzicala. Cred ca-mi voi lipii o eticheta "GOTH, MA! INCULTU' DRACU'" si mi-o lipesc pe frunte21
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#4
Cel mai mult ma enerveaza acel lucru, care? Toti (uni) cred ca emo inseamna sa te tai cu lama sau ca iti faci o frizura cu 20 de culori. Doamne... ce mai aberati. Aia sunt ei, si? Neau jicnit, au batut pe unul dintre noi, ca sa merite sa fie jicnit si demoralizat? Nu. Uni nu gandesc. Daca el vrea sa fie, atunci sa fie. E o tara libera, fiecare face ce vrea, de asta sunt numai piti si cocalari pe strazi. Nu spui acum ca devi emo, si gata esti ca printr-o minune. Uni spun ca se nasc iar alti ca devi dupa o intamplare peste care nu ai putut trece. Daca ei sunt retrasi, nu e bine, hai sa ii criticam si sa ii luam la bataie, ca alti fac si noi trebuie sa ii urmam ca aia sunt smecheri si hai sa fim si noi. Daca noi nu socializam cu ei daca noi ii indepartam ei sa inchid in ei si nu mai stiu ca socializeze asa de bine. Noi judecam o carte dupa coperta, dar de ce nu o deschidem si o stidiem ca sa vedem daca e asa cum ne-am imaginat? Daca alti sa taie cu lama ca nu au ce face, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Daca ala vrea sa moara, asa o sa faca. Acum toti (uni) sarim cu gura pe ei ca "iaute ma, ala e emo. Maine apare la Tv. ca se va omorai in baie." Uni nu gandesc logic. Puteti spune ce vreti, ca nu imi pasa. Sunt si ei oameni. Sunt cunva extraterestri si nu am stiut eu? As mai avea un discurs de o ora despre ce am zis mai sus... Dar acum imi pierd cumpatu si am incercat sa nu jicnesc criti (nu pe emo). Revenind la intrebari.
1.Ce parere aveti de curentul asta 'minunat' numit "emo?
Asta e viata, daca vrei devi un cocalar retardat (fara suparare) daca nu devi ce vor mushi tai. Probleme?
2.Nu stiu daca ati observat dar sunt unii oameni care, daca te vad ca asculti rock/metal te fac emo. Vi s-a intamplat?
La scoala mi se zice de multe ori... daca mar cunoaste ar vedea ca nu sunt asa. Dar ce sa le fac manelistilor de acolo. Cand am incercat sa le explic diferenta au inceput sa rada. Prea multa prostie pentru o singura lume. Si fratimiu m-a poreclit asa... Ma mai striga prin casa== Ca de' ce sa ii faci daca guta i-a intunecat gandirea (acum par critic de manele si altele, dar asta e acum pentru ca nu vreau sa ii jicnesc pe cei care le canta sau cei care le asculta, cum sa ma astept sa nu mai critice alti daca noi facem la fel? ) As mai avea de zis... dar cum am zis mai sus. (imi e lene ,cica, sa mai repet odata)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
1.Cum a zis si Teh, sunt unii care sufera, si altii care se dau 'pe trend' doar. N-am nimic cu nici unii dintre ei. Pana la urma, daca e sa vorbim doar despre stilul de imbracaminte, muzica, make up and so on, e un stil ca oricare altul [pentru ca in general, cei care sunt adeptii stilului doar dintr-un moft nu se taie sau isi fac mai stiu eu ce]. Cat despre cei care vor sa se sinucida sau care isi fac rau, poate fi din prostie sau din naivitate dar poate fi si din cauza unor traume. Poate unii au avut parte de evenimente neplacute si desi unii pot trece peste, altii nu pot. Unii poate sufera dar nu arata chestia asta prin intermediul hainelor, al machiajului etc. Si daca stilul emo s-ar referi strict la suferinta, nu prea ar mai fi un stil pana la urma, n-ar mai avea elemente definitorii. Si de aceea cred ca multi percep stilul ca pe un trend.

2. Pana acum nu mi s-a spus [poate doar in gluma si nu referitor la muzica], dar am observat chestia asta. Si nu numai la stilul emo. De obicei unii oameni percep gresit anumite stiluri si chiar daca nu au multe informatii tot isi dau cu parerea.

Si inca ceva:

Citat:Eu cred ca poti trece peste orice daca ai incredere. Dar emoistii sunt prea "sensibili" ( lol. ) ca sa reuseasca lucrul asta.

Nu e vorba de asta, cel putin nu doar de asta. A fi sensibil nu inseamna sa intri una doua in depresie. Daca esti sensibil, esti mai receptiv la unele lucruri, esti mai usor impresionabil, pui mai mare accent pe sentimente si da, eventual te lasi ranit mai usor. Dar poti fi sensibil si fericit sau stiu eu, sensibil si ambitios in acelasi timp.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#6
Mi-am editat postul pentru ca am vazut ca se incing spiritele. Decapita-ti-ma, ardeti-ma pe rug, strangeti-ma de gat sau orice altceva vreti voi pentru ca m-am luat de emo. 22
Daca mie pur si simplu nu imi place cand ii vad ca din orice chestie se intristeaza si vor sa se omoare... Daca ai vointa treci peste orice, nu e nevoie sa te comporti ca si cum ar fi sfarsitul lumii.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#7
Dudes . Aveţi mult prea multe prejudecăţi .

Dacă Popescu era emo şi s-a aruncat de la balcon, şi-a tăiat venele şi a avut o perucă în cinşpe culori, înseamnă că toţi emo sunt la fel .
Dacă cineva se îmbracă în negru, are breton şi bea, repede toată lumea sare că e emo . WTF ? Dacă unu a făcut aşa, nu înseamnă că toţi sunt aşa .

If they are so stupid and wanna die, let them do it. E viaţa lor, mămăliga lor, venele lor .

EDIT : WTF. Dacă Gică ascultă rock nu e emo . Poţi să asculţi orice muzică vrei .Şi emo nu înseamnă rock. E cea mai stupidă comparaţie . Mie îmi spun zilnic toţi cocalarii că sunt emo pentru că mă îmbrac în negru .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#8
Pai.. ce pot zice? E treaba lor cum vor sa fie. Si mie imi place stilul emo XD . Bine dar nu sunt. Multi imi zic chestii de genul : Esti emo ? Ma intreaba chestia asta doar pentru ca imi place negru si datoria frizurii mele cu bretonul pe dreapta :]]. Iar altii pentru ca intr-un timp imi puneam la avatar poze emo :]]. Imi plac pozele alea dar asta nu inseamna ca sunt.

Despre cei ce sunt.. nu-mi pasa. E treaba lor. E viata lor si fac ce vor cu ea. Daca ei vor sa fie emo si sa isi taie venele du-te frate si faci ce vrei. Nu sunt sefa ta sau Printesa din Sega sa-ti ordon sau sa te comand eu pe tine :]]. Totusi ii admir pentru ca infrunta toate cuvintele ce le spun unii oameni la adresa lor. Eu in locul lor de mult as fi cedat 22. Nu mi-ar placea sa vad oamenii intorcand capul dupa mine.
Deci asta e parerea mea. Fiecare e cum isi doreste. Au voie sa se aranjeze cum vor si sa se manifeste in felul lor.

#9
Mda.
Well, emo nu sunt ăia cărora le place să se taie cu lama doar așa de fiță. Emo sunt oamenii emotivi, care sunt închiși în ei.Emo kids sunt emoționali, sensibili, timidzi, introvertiti, anxioși. Asta am citit nu știu unde, nu - i apăr. Totuși, cred că s - a făcut o părere proastă despre ei, că gata dacă ești emo, te tai. Poate ești emo și nu te tai.
1. Curentul emo e un curent trecător, let s say. Unii sunt emo pentru că chiar au un motiv , iar alții se îmbracă ca ei pentru că le place. Sincer să fiu, eu n - am nimic cu adolescenții emo. Niciodată n - aș începe să urlu : „Ia uite ! Ăla e emo și se taie!”. Poate nu se taie. Părerea mea este că , poate , unii emo kids se taie, alții nu. Totuși, lumea a pus o maaare etichetă pe ei toți , aceasta fiind : ești emo, te tai. Well, nu mi se pare prea corect, dar ce să - i faci. Acum toți oamenii gândesc asta și nu ai ce face. Cei ce se îmbracă așa mi se par destul de ok. Adică , tot timpul când apare un curent , toată lumea începe „wow ! vreau și eu să arăt așa !” și așa toți adoptă acel curent. Deci, eu n - am nimic împotriva acestui curent ori acestor oameni ce - l adoptă. Or avea și eu motivele lor.
2. Mda , și eu am fost făcut emo. De ce ? Aveam părul negru, lung, pe ochi și îmi plăcea negrul. Gata, dacă am aceste lucruri , sunt emo ! Also, toți ziceau că sunt așa fiindcă ascult metal și pot tricouri cu diferite formații ce cântă acest gen de muzică. Am rămas gen „wtf?”, dar niciodată n - am ripostat. La ce rost? Oamenii cred numai ce zic ei : )) . I - am lăsat să creadă ce vor că nu mă prea interesa. Colegul meu de bancă de pe atunci , îmi tot repeta „Ești emo!” fiindcă stăteam cu capul pe bancă și ochii închiși, iar părul îmi cădea peste față. După ce m - a cunoscut mai bine, s-a liniștit cu astfel de chestii : )) .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#10
Me†al eram pe punctul de a scrie acelasi lucru ca si tine...asa ca ma rezum doar sa aduc unele completari.

Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroși pretinși "cunoscători" citează scena D.C. hardcore/punk - și mai specific formația Rites of Spring - ca fondatorii Emo, dar istoria arată că e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formații.

O evaluare a scenelor muzicale de la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90 permite o determinare mai bună a rădăcinilor și influențelor care stau la baza subculturii emo și care continuă să o influențeze. Înainte de a înțelege de unde vine "emo" trebuie înțeles ce este astăzi. "Prefer să mă gândesc la el (emo) ca un punk rock care e mai melodic și introspectiv/depresiv decât hardcore, dar totuși cu tendințele de energie primară și furie" (DeRogatis 1).

Cum se identifică un emo-kid
La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaște un domeniu vast de întrebuințări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up și presupun că modul în care reacționează emo-scene. Emotional a fost folosit pentru a descrie trupe precum A Fire Inside (AFI), Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Panic! at the disco, Taking back Sunday. Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum: ritmul cântecelor, semnificațiile versurilor, modul de a se îmbrăca sau machia a cântăreților și altele. Mulți fani nu sunt deloc de acord cu felul în care idolii lor sunt catalogați, negând cu desăvârșire faptul că aceștia ar cânta muzică emo. Într-un interviu, chiar Guy Picciotto, întrebat fiind cum se simte precum "creatorului genului de muzică emo", a răspuns: "Nu recunosc această atribuție. Întotdeauna am crezut că este cel mai retardat termen inventat. Știu că toate trupele urăsc să fie astfel etichetate. Se simt ofensați. Dar sincer, consider că toate trupele din care am făcut parte au fost punk-rock. Pentru mine nu are absolut niciun sens." "Se îmbracă exclusiv în negru, refuză orice urmă de drăgălășenie, sunt teribiliști și le place să-și picteze unghiile în negru" - așa ar descrie una dintre sutele de definiții din The Urban Dictionary noțiunea de Emo Kid.

Modă și stereotipie

Păr lung întins pe o parteCurentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.

Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.

Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere.


Ce este scris deasupra este selectat de undeva...nu ma laud cu ce nu am scris eu...oricum in ziua de azi multi nu inteleg adevaratul sens emo...si vor sa se dea doar interesanti...sau daca nu au prea multi prieteni si sunt marginalizati tind sa se autoconsidere emo...si inca din cei care ajung pana la extreme.
Daca Dumnezeu ti-a dat viata trebuie sa ii multumesti si sa o traiesti...caci altii nici pe asta nu o au si poate ca ar aprecia-o mai mult decat o fac acei copii care isi taie venele doar pentru ca "lumea este cruda".




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)