31-08-2010, 03:27 PM
Savarina Ali . Clişeu . Faza cu lumea de dincolo îmi aduce aminte de un film în care un tip moar eîl întâlneşte pe un individ caaare de asemnea nu ştiu ce păţeşte. Era pe Jetix acum câţiva ani. Povestea cu dragostea biiine că nu mai e cu copilaşi adolescenţi parcă ar fi ăia de la Disney. Bine că sunt adulţi măcar. Îmi place oricum ce ai scris într - o oarecare măsură pentru că ai avut puţine emoţii. Ai dat de înţeles anumite chestii, dar nu ai avut descriere. Adică okey plângea, plângea rău de tot era sfâşiată probabil, dar eu am înţeles doar că plângea. Nu făcea nimic special în ochii mei decât să plângă pentru că nu ai avut descriere suficientă în care să spui dacă fix plângea atât de rău.Parcă te ţine cineva în loc atunci când vrei să descrii ceva. Lasă - ţi imaginaţia şi joacă - te cu ea. Nu înţeleg cine te ţine să nu scrii ce doreşti tu. Pune - ţi o melodie ce inspiră aceleaşi emoţii ca personajele şi lasă - te purtată de val. Parcă te ţine cineva legată de pat să nu descrii un anumit lucru. Nici la descrierea fizică nu prea stai okay pentru că ai obiceiul să descrii mecanic majoritatea lucrurilor. Ideea bunicică + puţină descriere din şi din + o încercare de a face ceva plăcut, îbsă nici tu nu eşti sigură pe tine şi pe ce faci tu şi scrii.
She . Îmi place ideea, dar cam repede trecerea asta de emoţii. Ce e aici ? Piaţă de emoţii ? În primul rând tipa prea oscila între iubirea dintre fostu şi Chris. A oscilat de fapt foarte repede. De unde această schimbare, dom ' le. Era deodată îndurerată, apoi a izbucnit în sufleţelul ei alte emoţii. Ai făcut o trecere foarte aiurea de la emoţie la emoţie şi nu ai descris anumite stări calumea care erau esenţiale.
L.M Mie mi - a plăcut a ta. Şi punct. A fost a naibii de simplistă o.O nu te-ai complicat cu nu ştiu ce fel de descrieri şi mai ştiu eu ce epitete somptuase and sh!tz. Îmi place cum ai pus iubirea în prim plan şi ai modelat personajelecum ai avut tu chef.
EDIT : Măh se voteză două sau una singură ? O.o dacă se votează una singură atunci mah vote goes to Lilttlw M.
She . Îmi place ideea, dar cam repede trecerea asta de emoţii. Ce e aici ? Piaţă de emoţii ? În primul rând tipa prea oscila între iubirea dintre fostu şi Chris. A oscilat de fapt foarte repede. De unde această schimbare, dom ' le. Era deodată îndurerată, apoi a izbucnit în sufleţelul ei alte emoţii. Ai făcut o trecere foarte aiurea de la emoţie la emoţie şi nu ai descris anumite stări calumea care erau esenţiale.
L.M Mie mi - a plăcut a ta. Şi punct. A fost a naibii de simplistă o.O nu te-ai complicat cu nu ştiu ce fel de descrieri şi mai ştiu eu ce epitete somptuase and sh!tz. Îmi place cum ai pus iubirea în prim plan şi ai modelat personajelecum ai avut tu chef.
EDIT : Măh se voteză două sau una singură ? O.o dacă se votează una singură atunci mah vote goes to Lilttlw M.
-