Răspunsuri: 1.445
Subiecte: 59
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
850
Zupi: 36.015 z
off : nu vă mai cereţi scuze! e duel, pt. ce vă cereţi scuze? normal că trebuie să votaţi o singură/ respectiv două sau mai multe pers. depinde câte participă la duel. Normal că trebuie să comentaţi şi să vă daţi cu părerea. Scuzele sunt inutile şi stupide în cazul ăsta. Geez, chiar nu le înţeleg, lol o.o
on :
Prima fotografie, nu e atât de reuşită pe cât ar fi trebuit, sau ar fi putut fi. Peisajul este frumos ( alea sunt salcii? or some kind of trees I guess o.O ) anyhow, frumos, oarecum, dar parcă se vede totul prea închis. Ar fi fost frumos să fie mai multă strălucire, but I guess the sun wasn't up on the sky that day. Îmi place faptul că nu e gol, peisajul, apa vreau să spun. Mişună pe acolo o barcă ( e un pescar? : > ) şi a ieşit destul de mult şi bine în evidenţă deşi nu îmi pot da seama ce ai vrut tu să scoţi în evidenţă, huh, se îmbină toate pe acolo şi e puţin dezordonat. E cam închisă poza dar să zicem că e ok, în mare îmi place . Şi ideea e foarte drăguţă.
A doua poză, sincer prima dată când am văzut-o nu mi-*a plăcut de nicio culoare, iar nu îmi pot da seama ce ai vrut concret să scoţi în evidenţă cu această poză, lol. But I looked closely at it and I saw that there is a person, lawl. Nu văzusem că era cineva anume în poză, dacă nu te uiţi oleacă atent nici nu se observă, nu ai scos nici personajul ăla în evidenţă, nici râul nici pietrele şi ce e ăla, un pod? în fine, şi la tine e cam dezordonat pt. că nu ai ştiut sigur ce vrei să scoţi în evidenţă sau nu ai reuşit să transmiţi per total ideea asta. E destul de comună, I guess. Nu mă atrage în mod special decât faptul că are un personaj pe acolo. It would've been cool if there was a meaning for that character in there, şi nu faptul că făcea o poză. Sau nu, ar fi fost interesant dacă ai fi scos mai mult în evidenţă personajul , it would've been intersting.
O să votez cu prima poză. Îmi place mai mult.