Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cu cine doriti sa ramana Sakura?
Sai
10.00%
2 10.00%
Sasuke
85.00%
17 85.00%
Naruto
5.00%
1 5.00%
Cu un alt personaj ce nu apare
0%
0 0%
Cu cine vrei tu
0%
0 0%
Singura
0%
0 0%
Total 20 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Drumul vietii

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Disclamer:nu detin nici un personaj ce apartin lui masashi kishimoto din anime-ul naruto

Nu am avut ce face si am vazut ca va plac ficurile cu naruto asa ca am facut si eu unul;;)
sper sa fie bun si sa fie pe placu vostru:)) ceea ce nu cred ca nu ma pricep sa scriu
dar asta este:-p

Drumul vietii


O zi minunata de primavara.Soarele isi arunca razele caldute peste Taramul Focului.Razele caldute care topeau zapada ramasa din iarna lunga si grea.
Acest sat era plin de oameni harnici si mereu dornici sa incerce ceva nou.Aici locuiau cei mai puternici ninja numiti Hokage , iar apoi celelalte ranguri de ninja , unul mai puternic decat celalalt:Anbu , Sannin , Jounin , Chuunin , Genin si in ultimul rand academia ninja acolo unde copii din sat vroiau sa treaca la un alt nivel si anume Genin.\
In curtea Academiei s-au strans numerosi copi s-au strans pentru a afla din ce echipa vor face parte si cine ii va conduce.Rangul de genin era condus de catre un jounin puternic.Era o zarvalaie mare si fiecare copil se incredea ca este mai puternic decat altul.
La umbra unui mic copac din preajma academiei , statea un baiat brunet si cu ochii lui negrii in care te puteai pierde daca ii priveai.Lui nu ii pasa de cei din jur si stia ca este mai puternic decat oricine si ca poate sa-i invinga pe toti din curtea academiei.El era genul de baiat dregut dar cu un gand reu.El facea parte din clanul Uchiha.Cel mai puternic clan.
El a suferit mult cand avea 7 ani deoarece clanul sau a fost distrus de o persoana pe care a jurat ca se va razbuna intr-o zi.Dorinta lui era de a se antrena sa devina mult mai puternic ca acum , pentru al ivinge pe distrugatorul aprig al clanului sau.
Numele brunetului era Sasuke Uchiha.
Usile academiei s-au deschis , iar pe ele a iesit o persoana in varsta.El purta costumul de Hokage , iar pe cap avea o paralie cu semnul satului.
-Bun venit elevi.Eu sunt Sarutobi si sunt al patru-lea Hokage.Anul acesta vor avea loc preselectile pentru cei care vor deveni ninja.Fiecare echipa va fi condusa de un Jounin , iar echipa va avea trei membri.spuse batranul
Auzind asta toti elevii din curtea academiei au ramas uimiti.Fiecare isi dorea sa fie in echipa cu un prieten sau cu altcineva , iar altii doreau ca dusmanul lor sa nu faca parte din aceasi echipa din care ei faceau parte.
-Va veti stii echipele in cateva orea de la intrarea voastra in academie.Este responsabilitatea unui Chuunin sa va anunte echipele.Veti merge fiecare clasa incepadn de la prima sala din academie.continua batranul
Auzind astea tot elevii s-au asezat in randuri si asteptau intrarea in academie.
-Nu uitati.Daca echipele au fost alese nu inseamna ca ati devenit deja Genini.Nu.Mai este un test pe care veti trebui sa-l treceti.Acel test este ales de conducatorul echipei voastre , iar daca nu il treceti veti ramane doar niste membrii ai academiei.Daca il veti trece veti deveni Genini.spuse batranul.Acum este timpul sa intrati in academie.continua el
Randurile de elevi au fost bagate unul cate unul.Dupa intrarea lor curtea academiei a ramas goala .Niciun elev nu mai era.Cu totii asteptau sa se anunte echipele si sa devina Genini si apoi rand pe rand celelalte ranguri ridicate.
Oare cu toii vor trecea testul pus de conducator?Oare cineva va reusi sa trezeasca puterea lui Sasuke , iar apoi sa fie invins?Oare isi va gasi nasul?Care va fi echipa lui?



~~~Va urma~~~

poze:
Sasuke: http://www.quizilla.com/user_images/B/BL...ke2035.jpg
Sarutobi: http://www.clopotel.ro/albumfoto/ai285119n974263.png
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Se pare ca sunt prima, hi hi hi. pai nu am ce spune, e interesanta, desi in loc sa faci o continuarea a Anime-ului tu ai facut probabil un alt inceput...dar si asa e interesant. sa vad continuarea..
Am gasit cateva greseli, unele de exprimare, altele de tastatura...

In curtea Academiei s-au strans numerosi copi s-au strans pentru a afla din ce echipa vor face parte si cine ii va conduce - In curtea Academiei s-au strans numerisi copii pentru a afla din ce echipa vor face parte si cine ii va conduce.

statea un baiat brunet si cu ochii lui negrii in care te puteai pierde daca ii priveai - statea un baiat brunet cu niste ochi negri in care te putei pierde atunci cand ii privei.

El era genul de baiat dregut dar cu un gand reu - era genul de baiat dragut dar cu ganduri rele

pentru al ivinge pe distrugatorul aprig al clanului sau. - pentru al invinge pe distrugatorul aprig al clanului sau

incepadn - incepand

Auzind acestea, tot elevii s-au asezat in randuri si asteptau intrarea in academie.

Daca echipele au fost alese nu inseamna ca ati devenit deja Genini. Nu, mai este un test pe care veti trebui sa-l treceti

Cam astea au fost greselile, fic-ul mi se pare interesant dar sper sa nu fie o copie putin diferita a anime-ului :).
Gambatte si nu te lasa!
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#3
Deci trebuie sa incep cu off topic,n-am ce face!!!Dintr-o manie in alta dupa parerea mea.Prima au fost topicurile aiurea,apoi comenzile de gfx intr=una,apoi mania quizurilor acum mania ficurilor.Incepi multe ficuri inmsa uiti de ele si nici macar nu mai pui continuarea.[FIE] sa fiu on...

On topic:
Citat:cest sat era plin de oameni harnici si mereu dornici sa incerce ceva nou.Aici locuiau cei mai puternici ninja numiti Hokage , iar apoi celelalte ranguri de ninja , unul mai puternic decat celalalt:Anbu , Sannin , Jounin , Chuunin , Genin si in ultimul rand academia ninja acolo unde copii din sat vroiau sa treaca la un alt nivel si anume Genin.
- in primu r and ai greseli grave de exprimare,nu inteleg de ce ai folosit genin de doua ori in aceeasi propozitie,puteai sa pui Sfantul Punct si gata.
Citat:El era genul de baiat dregut dar cu un gand reu
- greseli de ortografie,se mai intampla,ei aici trec cu vederea >_>
Citat:El facea parte din clanul Uchiha.Cel mai puternic clan.[/quote
- aici sfantul Punct nu isi mai avea deloc rostul,dimpotriva puteai sa folosesti virgula dar sa descri mai amanuntit detalile legate de acest clan.
[quote]Numele brunetului era Sasuke Uchiha.
Usile academiei s-au deschis , iar pe ele a iesit o persoana in varsta.El purta costumul de Hokage , iar pe cap avea o paralie cu semnul satului.
- iarasi problema cu punctul,dar acum este ceva mai grav,grabesti mult actiunea,nu ai prea putina descriere si asta dauneaza.
Citat:.Este responsabilitatea unui Chuunin sa va anunte echipele.
- sa va anunte echipele,poate vrei sa zici sa va informeze in legatura cu echipele din care faceti parte.

Citat:ceea ce nu cred ca nu ma pricep sa scriu

- daca asta e prezentarea fic-ului tau nu ma mir,ar trebui sa dai mai mult interes pentru ficurile tale,nu sa pui niste capitole alandala doar de dragul de ati mari numarul de posturi.Descriere hai ca are cam in propostie de 30%,naratiune la fel insa dialogul e foarte sec.Nu vreau sa te supar dar in ficurile tale vocabularul cam lasa de dorit.

P.S: daca ai ceva cu mine sau vrei sa ma injuri foloseste PM-ul,oricum asta e opinia mea :victorie:.

#4
Buuun, vin si eu cam tarziu pe aici. Se pare ca nu au mai ramas prea multe greseli de spus...Va fi pentru prima oara cand nu scot un comm nasol >.< So:
Anbu -> ANBU ca e abreviere
vroiau -> voiau
"Rangul de genin era condus de catre un jounin puternic." -> Ehm, rangul nu poate fi condus, plus ca nu e "rangul" ci "nivelul"
zarvalaie -> Misto, faci ca Shakespeare, inventezi cuv :)) Combinatie intre "zarva" si "harmalaie", chiar mi-a placut :))
El era...El facea... -> te-ai repetat
"El facea parte din clanul Uchiha.Cel mai puternic clan.
El a suferit mult cand avea 7 ani deoarece clanul sau..." -> ai repetat "clanul" de 3 ori @_@
Dorinta lui era de a se antrena sa devina.. -> asta suna nasol rau, si nici nu stiu daca exista. E "Dorinta lui era de a se antrena pentru a deveni..."
...o persoana in varsta.El purta... -> "persoana" e la feminin. Eu inteleg ca acea pesoana e un barbat, insa trebuia sa spui ori "...o persoana in varsta. Aceasta purta..." ori "un barbat in varsta. El purta..."
paralie - palarie
patru-lea -> patrulea sau 4-lea
preselectile -> preselectiile
Fiecare echipa va fi condusa de un Jounin , iar echipa va avea trei membri.spuse batranul -> In primul rand, ai repetat cuv. "echipa", iar in al doilea rand dupa "mebri" e virgula, nu punct
echipa din care ei faceau parte -> echipa din care ei vor face parte
-Va veti stii -> "-Va veti sti"
Veti merge fiecare clasa incepadn de la prima sala din academie.continua batranul -> Veti merge fiecare in clasa incepand de la prima sala din academie, continua batranul.
s-au asezat in randuri si asteptau -> ai folosit 2 timpuri diferite
membrii -> membri
Randurile de elevi au fost bagate unul cate unul. -> unde?
Oare cu toii vor trecea testul pus de conducator? -> Oare cu totii vor trece testul pus de conducatori?
Oare cineva va -> cacofonie


Astea au fost. Inca ceva: te rog sa dai space dupa semnele de punctuatie, pentru estetica. Si dupa un enunt pune virgula, nu punct ^^
Sper ca nu ti-am dat ganduri ucigase cu privire la mine :))
See you with the next cap!
:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#5
Am aterizat si eu mai tarziu pe aici.
Deci sa revin, ideea inceputului imi place si chiar m-ai facut curioasa, abia astept nextul. Greseli au fost dar nu prea grave (oricum nu sunt eu cea potivita sa te critic deoarece ficul meu e groaznic :D).
Eh acum m-ai facut curioasa deci astept nextul cat mai repede...posibil.
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#6
Am venit cu cap 2
sper sa fie bun:-p

Cap 2

Soarele inca stralucea pe maritul cer. Razele lui atingeau pamantul ,topind zapada ramasa de pe urma iernii. Oamenii isi continuau treburile si distractiile.
In clasele academiei , copii asteptau anuntarea echipelor. In sala unde era Sasuke , un baiat striga in gura mare ca este cel mai bun si ca ii poate invinge pe toti. El avea parul blond si ochii albastrii ca o apa limpede. Se dadea mare si tare in fata oamenilor. Isi dorea ca fata visurilor lui sa se indragosteasca de el.Acea fata avea parul roz si ochii verzi ca o ploaie de smarald. Numele lui era Sakura Haruno si se afla in banca cu Sasuke si Naruto. Ea nu avea ochi pentru blond. Ochii ei erau rapiti de brunet. Pe el il iubea si nu isi putea lua gandul de la el. Marea problema , care o facea pe rozalie sa se simta rau , era ca brunetul nu iubea pe nimeni. El ii trata pe toti cu indiferenta.Era adevarat ca indiferenta doare. Pe rozalie o durea mereu cand ea il striga si ii facea cu mana , iar el nu o privea in ochi. Multe fete erau indragostite de brunet , dar multe fete nu ii puteau cuceri inima.Toate isi doreau o mangaiere fina si un sarut dulce de la Sasuke. Altele chiar mai mult. Singura care isi dorea mai mult de la brunet era o fata plina de fite care avea parul blond si cu ochii albastri. Numele ei era Ino Yamanaka. Era cea mai fitoasa fata din academie si o ura foarte mult pe Sakura. Rozalia era prima pe lista ei cu persoanele pe care Ino le ura. Blonda avea doua prietene care erau asemenea ei. Fitoase.
Prima avea parul brunet si ochii ca de sticla. Era o persoana putin timida , dar si cu fite in acelasi timp. Ea se intelegea foarte bine cu Ino , numai ca il iubea pe blond nu pe Sasuke. Numele ei era Hinata Hyuga. Acelasi lucru era si la ea asa cum era si la rozalie. Naruto o trata cu indiferenta deoarece inima lui batea continu numai si numai pentrtu Sakura. Cealalalta prietena a lui Ino era Temari. Ea avea parul blond prins in patru codite si ochii albastrii ca cerul intr-o zi cu soare. Lumea o striga fata claun. Spre deosebire de cele doua , Ino si Hinata , ea nu era o fata moarta dupa un anume baiat. Daca se punea problema , ea putea face dragoste cu toti.
-Hei fetelor uite-o pe frunte lata.spuse fitoasa de Ino catre Hinata si Temari.
Asa era numita Sakura pentru fruntea ei mare , dar nu-i pasa si ii intorcea vorbele cu alte vorbe care o faceau pe Ino sa devina nervoasa.
-Ce Ino...Ai castigat deja premiul de "Miss Fitele anului" ? Cred ca celelalte membre nu au avut nicio sansa deoarece tu era printre ele si nimeni nu te intrece pe tine. spuse rozalia avand un zambet pe fata ei alba ca neaua.
Auzind asemenea cuvinte , a facut-o sa se enerveze mult mai mult.
-Asculta aici. Nu mai zice asa ceva despre mine sau o patesti.
-Ino...nu te mai enerva ca faci riduri si nu vei mai castiga miss-ul. Ai fi distrusa daca nu l-ai castiga. zise rozalia.
Blonda se enerva mai rau , dar ca sa nu fie inceputa o bataie , ea pleca de langa ea.
Ajunsa in banca ei s-a asezat impreuna cu prietenele ei si toate trei au inceput sa-i barfeasca pe toti colegii. Au inceput cu un baiat mai ciudat care avea parul brunet si purta ochelari. Era un baiat foarte retras fata de ceilalti. Nimeni nu stia cum sa-l faca sa zambeasca si toti se fereau de el.
-Ce moaca de distrus are acel baiat. spuse Temari. Parca ar fi calcat un tir pe el. continua ea.
Celelalte prietene au inceput sa rada dupa spusele lui Temari. Numele acelui baiat era Shino Aburame.
Hinata nu isi putea lua ochii de la Naruto. Era foarte atrasa de el. Atunci Ino i-a dat peste mana spunandu-i:
-De ce nu te duci sa-l inviti la balul de dupa testele de a deveni Genin?Nu iti rata sansa.
-Nu cred ca va accepta asta si oricum el este indragostit de Sakura si pun pariu ca pe ea o s-o invite la bal.
Atunci un zambet s-a strecurat pe fata lui Ino.
Oare ce vroia sa insemne asta? Oare ea avea un plan pentru a o face pe Sakura sa nu mearga la bal?
Atunci a inceput sa-i zica totul Hinatei la ureche. Auzind planul Hinata a zambit si ea. Avea un zambet malefic.
Dintr-o data in fata clasei un fum a parut. Era un Chuunin care urma sa anunte echipele.
Cu toti abia asteptau sa se anunte echipele. Sakura isi dorea sa fie in echipa cu Sasuke , dar nu si cu Ino. Naruto isi dorea din rasputeri sa fie in echipa cu Sakura. Dragostea ce ii alina inima.
Oare care vor fi echipele?

~~Va urma~~
acum niste poze:-p
Ino: http://www.naruto-wallpaper.net/images/4/462.jpg
Hinata: http://www.narutowallpaper.biz/Hinata/Hinata-Hyuga/
Temari: http://s173.photobucket.com/albums/w50/i...temari.jpg
Sakura: http://www.downloadanime.biz/images/wall...sakura.jpg
Naruto: http://images.google.ro/imgres?imgurl=ht...o%26sa%3DG
Shino: http://www.animegalleries.net/albums/Nar...no0039.jpg
]

ps:astept critici:-p
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#7
Bun daca sunt prima am sa postez ceva mai ,,bland".
Ai avut cateva greseli de tastare, dar si cateva de exprimare...eee oricum se rezolva pe parcurs.
In rest totul e ok...dar mi-ar fi placut sa se bata Sakura si Ino (scuze dar de aproape trei zile am un temperament mai dificil :crazy: ) si desigur Sakura sa iese invingatore...si astept nextul.
Eh cam atat...(cu descrierea, dialogul etc. nu te mai bat la cap) scz dar de felul meu nu atrag atentia la aceste lucruri...nu stiu de ce.
:bye:
Si vreau si io cat mai curand un capitol mai asa... o//o .sti tu cum...asta sunt...e felul meu :d ..
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#8
Am venit cu cap 3 sper sa fie bun>_<
si sa va placa apropo am greseli in el=))

Cap 3
...........
Toti se intrebau care vor fi echipele.Toate fetele voiau sa fie in echipa cu Sasuke.Toti erau tinuti in suspans.
-Buna ziua elevi.Eu sunt Iruka.spuse acel chuunin.
El avea parul saten si ochii negri.El avea un nivel mai ridicat decat ceilalti chuunini.Adica el era mai puternic.Forta lui ascunsa era dezvaluita doar in momente de razboi dintre sate.
>>In urma cu 15 ani familia lui a fost distrusa de un ninja din satul sunetului , iar de atunci el a hotarat ca il va gasi pe acel ninja si il va omori. S-a antrenat mereu pentru a deveni puternic. Visul de a reusi sa devina chuunin s-a implinit. A reusit de prima data. Doar o singura data a dat testul chuuunin si a reusit. Dorinta de a se razbuna pe acel ninja era mare si de aceea el daca vroia sa devina un ninja puternic , asta se intampla. Nimeni nu mai avea o vointa mare ca a lui si de aceea Sarutobi , al trei-lea Hokage a hotarat sa devina conducatorul Chuuninilor. Niciun razboi nu a pierdut satul Konoha , deoarece el era plin de Jounini si chuunini foarte puternici.<<
-Am sa anunt echipele dupa ce va voi spune noile reguli pe care voi veti trebui sa le respecati inainte de a deveni Genini , doar daca o sa deveniti. spuse Iruka avand un zambet care parea malefic
-Ce vreti sa ziceti domnule? intreba cineva dintre elevii din sala
-Pai..nu se stie sigur daca jumatate din voi veti trece. Dupa cate stiti veti trebui sa dati un test. spuse chuuninul in timp ce ceilalti ascltau cu atentie. Dupa cate stiti veti fi condusi de un jounin care va alege testul. Nu se stie ce fel de om este acel jounis si poate sa va dea un test greu pe care nu il puteti trece. Fiecare jounin are o alta atitudine. Daca eu as fi jounin si as fi conducatorul uni grup de aici , va zic ca nu veti trece de testul meu.continua el
Atunci Ino a zis cu o voce mai plictisita:
-Da asta este problema. Nu sunteti jounin.
Colegii ei din clasa , auzind asta , au inceput sa rada in hohote , iar in clasa s-a facut multa harmalaie.
>Ce fite pe ea.Cum o poate suporta lumea?<gandea rozalia in timp ce se uita la ea cum radeam ca proasta
-Liniste....Am zis liniste. spuse Iruka , dar el nu era asultat de nimeni deoarece toti radeau de gluma seaca zisa de fitoasa de Ino.
Atunci pierdandu-si rabdare , Iruka a facut niste semne cu mana ce ia oprit pe copi din ras. Oare ce fel de jutsu era acesta?
-Acum am sa trec direct la reguli. Am sa trec fara nicio ezitare:
Regula nr 1:Voi fiind la nivelul de genin veti trebui sa-l ascultati mereu pe jouninul care va conduce;
Regula nr 2:Nu incercati sa va luptati cu cineva stiind ca este o misiune de gradul A. Va puteti lupta numai si numai daca jouninul va da permisiunea;
Regula nr 3:Nu aveti voie sa plcati singuri intr-o misiune. Mereu veti fi insotiti de jounin.
Pai aceste sunt regurile. Sunt numai trei , dar daca nu le respectati veti suferi consecinte.spuse Iruka
Curioasa ca de obicei , Sakura il intreba pe Iruka care sunt aceste consecinte.
-Mai bine nu ai sti fetito.Respecta-le si totul va fi bine si acum este timpul sa anuntam echipele.
Echipa nr 1....
Iruka a anuntat foarte repede echipele pana la a 8.Au mai ramas numai 6 elevi care nu aveau echipa inca , adica:Sasuke care era indiferent , Sakura care il tot privea pe brunet , Naruto visand ca se saruta cu Sakura , Ino visand la o noapte de amor cu Sasuke , Hinata visand ceea ce visa si prietena ei , Ino , numai ca o noapte de amor cu Naruto , iar Temari visand ca este asaltata de toti baietii.
Iruka continua sa anunte echipele
-Echipa numarul 8 este formata din:Sakura Haruno , Naruto Uzumaki si Sasuke Uchiha.
Cand rozalia a auzit asta , a sarit in sus de bucurie ca este impreuna cu persoana iubita in echipa..
-Si ultima echipa este formata din :Ino Iamanaka , Hinata Hyuga si Temari
Cele trei prietene erau oarecum fericite ca sunt impreuna , dar Ino doar zambea ca Temari si Hinata sa creada ca este fericita.Ea vroia sa fie cu Sasuke in echipa deoarece numai asa se putea apropia de el si sa il convinga sa faca amor cu el.
Dupa ce au aflat cu totii echipele , le-au fost inmanate cate un mic bilet cu numarul salii unde il vor cunoaste pe jouninul echipei.
Oare care era jouninul echipe 8?Oare Ino va face amor cu Sasuke asa cum isi doreste?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#9
Ei...ei se pare ca pana la urma va aparea ceea ce vreau eu..da?
Ei bine am avzut ca ai avut multe greseli de tastare, dar cine nu le are si ai avut cateva si de expresie. Dar faptul ca actiunea imi place remediaza totul, asa ca astept noul capitol acum ca m-ai facut si mai curioasa de cat eram. In rest totul mi se pare ok si astept nextul mai ales ca acum va aparea ceea ce vreau eu. :X
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#10
Wow...ai fost rapid! Am vrut ieri sa-ti dau comm, insa, deh, stii cum e cu scoala. Deci voi lua numai cap 3, avand in vedere ca in curand va trebui sa plec la scoala. Poate mai pe seara ti-l iau si pe 2...Vedem.
Acum, din moment ce mania mea a gasirii greselilor nu a trecut, o sa-ti dau toate greselile (ok, cate gasesc si eu) So, let's see...


"-Buna ziua elevi.Eu sunt Iruka.spuse acel chuunin." -> am vazut ca greseala cu "vroiau" ai remediat-o, bravo, dar virgulele vad ca nu-ti plac deloc. "Buna ziua, elevi. Eu sunt Iruka, spuse acel Chuunin." Si sa stii ca e cam banal...Puteai sa pui macar "Ma numesc Iruka."

El avea...El avea... -> voua chiar va plac repetitiile, nu-i asa?
Adica el era... -> te rog eu frumos, in viata ta sa nu mai incepi un enunt cu "adica", plus ca ai spus pentru a 3-a oara "el"

satul sunetului -> cu litere mari, ca asta e numele: "Satul Sunetului"

un ninja din satul sunetului ... il va gasi pe acel ninja -> a 2-a oara puteai sa spui "acesta" in loc de "ninja"

chuunin -> nu inteleg de ce Jounin scrii cu litarea mare, insa Chuunin scrii cu litera mica o.O

el daca vroia sa devina un ninja puternic , asta se intampla. -> si tocmai te laudasem ca ai remediat problema cu "vroiau" -__-', plus ca exprimare asta e...groaznica

trei-lea -> ti-am zis data trecuta, (atunci era cu patru-lea) se scrie treilea, sau 3-lea

voi veti trebui -> in primul rand, e "voi va trebui", si in al 2-lea rand, nu mai ai nevoie de "voi",ca se intelge: "va trebui sa le respectati" - logic, voi pe ele (regulile)

cineva dintre elevii -> unul dintre elevii

Dupa cate stiti veti trebui -> Dupa cum stiti, va trebui

ce ceilalti -> cacofonie >.<

ascltau -> ascultau

jounis -> Jounin

uni grup -> unui grup

-Da asta este problema. -> "Da' asta este problema" sau "Da, asta este problema" ca nu inteleg ce ai vrut sa zici

-Liniste....Am zis liniste -> Liniste! Am zis "liniste"!

pierdandu-si -> pierzandu-si

niste semne cu mana ce ia oprit pe copi -> in primul rand, nici nu ai scris corect. E "i-a oprit" si "copii". In al 2-lea rand, acordul intre subiect si predicat nu e facut. Corect e "niste semne cu mana ce i-au oprit pe copii"

"-Acum am sa trec direct la reguli. Am sa trec fara nicio ezitare:" -> mama, ce va mai plac repetitiile...Acum (incearca si tu un "voi trece", ca "am sas trec suna ca la cls I) am sa trec direct la regulo. Fara nicio ezitare:"

"Sasuke care era indiferent , Sakura care il tot privea pe brunet , Naruto visand ca se saruta cu Sakura , Ino visand la o noapte de amor cu Sasuke , Hinata visand ceea ce visa si prietena ei , Ino , numai ca o noapte de amor cu Naruto , iar Temari visand ca este asaltata de toti baietii." -> =)) aici mi-a placut, serios, am murit de ras! Super tare faza :))

Iruka continua -> cacofonie >.<

este impreuna cu persoana iubita in echipa.. -> este in echipa impreuna cu persoana iubita (si nu inteleg de ce ai pus puncte de suspensie)

le-au fost inmanate cate un mic bilet -> adica biletul le-au fost inmanate, huh? ",e-a fost inmanat cate un mic bilet"


Ok, am terminat. Ce pot sa zic...fii mai atent cand scrii, pentru ca ai dezacorduri, dupa cum ai vazut, plus greseli de tastare (pff, uite cine vorbeste >.<), ai cacofonii...ma rog, ai vazut si tu mai sus. Astept cu narabdare nextu', pentru ca vad ca ai o viziune originala asupra ficului ^^

:bye:
[Imagine: thekillers.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Drumul Peniten?ei Amarna 1 1.668 21-07-2013, 01:04 PM
Ultimul răspuns: Amarna
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.702 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.782 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Drumul spre apocalipsa Drama Queen 7 4.436 27-07-2009, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Elusive wolf
  Drumul spre faimă [+18] [ boy x girl ] Lithium-Angel 2 3.173 23-07-2009, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  O poveste cu Sasuke si Sakura ( Trandafirii isi croiesc drumul dragostei!) :XDark~Sakura~Angel:* 3 17.593 02-02-2009, 12:55 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)