Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Exilul iubirii

#11
Bun , stiu ca a trecut cam mult timp de cand nu am mai postat pe aici , dar eh...nu am prea avut timp . Acum revin cu un capitol nou . Enjoy !

Chokolate.obsession - ma bucur ca stii sa prezici...dar ar trebui sa-ti verifici globul de cristal , nu mai functioneaza

stup!d.cherry - nu ai fost dura , multumesc pentru ca ai spus ceea ce gandeai , dar te asigur ca fic-ul nu este o versiune a lui Iubire de Liceu by Lye

Capitolul V - Noi probleme


A doua zi dimineaţă , lucrurile îşi urmară cursul lor normal în casele celor doi adolescenţi , dar culmea : fiecare se gândea la celălalt . Ken îţi amintea amuzat discu?ia pe care o avusese cu fata în seara precedentă , atunci când o însoţise acasă în timp ce Anna îl tot bombănea . Se părea ca mica lor discuţie avusese efecte diferite asupra celor doi , dar cum niciunul nu se grăbea pentru a merge la şcoală , mamele lor îi tot împingeau de la spate , până când , într-un final , cei doi nu avură încotro , sfârşind astfel prin a-şi pierde şirul gândurilor , renunţând definitiv la amintirile serii trecute , concentrându-se asupra unor lucruri mult mai importante . Punându-şi uniformele şi luându-şi ghiozdanele pe un umăr , cei doi începură a se îndrepta agale spre liceul Calyastra . Ken nici măcar nu privea în jurul lui în timp ce Anna îşi aranja părul la fiecare cinci minute . Totul decurgea la fel ca în fiecare zi . Până şi adierile vântului erau neschimbate , conturând monotonia dintotdeauna . Deodată , în calea băiatului ieşi Keith .
- Bună dimineaţa ! Ce întâmplare că te întâlnesc !
- Salut ! răspunse Ken plictisit .
- Mergem împreună spre şcoală ?
- Cum vrei !
Keith observă cu uşurinţă şi destul de curând că scotea cuvintele cu cleştele de la celălalt , aşa că se hotărî să-i dea pace măcar până când ajungeau . Într-un sfârşit , ştia că va trebui să se obişnuiască cu acest caracter indiferent al lui Ken . Urmau să fie colegi pentru următorii trei ani şi pe deasupra mai stăteau şi în aceeaşi bancă . Odată şi odată tot trebuiau să găsească o soluţie pentru a trăi în armonie , deşi Ken nu dădea semne că şi-ar fi dorit aşa ceva . Poate că păruse prietenos in ziua precedentă , dar acum era mai rece decât o statuie sculptată în gheaţă , ceea ce-i sporea confuzia lui Keith . Ce fel de băiat era Ken ? Aceasta era întrebarea ce roia în mintea băiatului roşcat .
Anna ajunse în faţa liceului şi urcă treptele spre uşa de la intrare când , Împiedicându-se de ultima treaptă , se dezechilibră , iar dacă nu era Ken s-o prindă în braţe , se alegea în mod sigur cu o vânătaie urâtă .
- Se pare că-n ultima vreme îţi tot salvez pielea , nu-i aşa ?
- Nu era nevoie ! Mă descurcam şi singură !
- Bine atunci ! Cum vrei !
Spunând acestea , băiatul îi dădu drumul , aceasta căzând pe asfaltul rece şi lovindu-se la picior .
- Pentru ce ai făcut asta , idiotule ? se răsti fata , ridicându-se şi masându-şi zona în care urma să apară o vânătaie de toată frumuseţea .
- Nu ai spus că te descurci singură ? Ce rost mai avea să te împovărez eu ?
- Tu , fir-ai să fii ! ţipă aceasta , ridicând palma pentru a-l lovi .
El însă i-o prinse la timp , coborându-i-o brutal . O privi amuzat în ochi şi îi eliberă braţul , începând să râdă .
- Nu fi isterică !
- Isterică e mama ta , nu eu !
- Măsoară-ţi cuvintele sau o să te fac să regreţi ! Cine te crezi ?
- Dar tu ? Cu ce drept mă trânteşti ?
- Demento , încetează odată ! Am vrut să te ajut , dar tu nu m-ai lăsat ! Nu eşti în toate minţile ?
- Taci ! EÅŸti un afurisit !
- Şi tu o pacoste ce nu-şi ţine gura aia mare !
Keith îi privea ciudat şi nu-i venea să creadă ce vede . Cei doi se certau mai rău decât nişte fraţi şi era absolut clar pentru el că niciunul nu avea de gând să renunţe la scandal . Erau atât de înverşunaţi unul împotriva celuilalt încât acesta se temea că cei doi se vor lua la bătaie în curând .
- Ce se întâmplă aici ? se auzi o voce răguşită , dar autoritară care întrerupse totuşi altercaţia .
- Nimic , doar ...
- ... discutam ...
- Domnule director , noi tocmai mergeam la ore ! spuse Keith , trăgându-l pe Ken în clădire şi luând-o la fugă înainte ca acesta să poată protesta .
- Şi eu trebuie să plec ! se scuză Anna , urmându-le exemplul celor doi .
- Copiii ăştia , ştiu doar să dea de bucluc ! râse bătrânul domn director .
Câteva minute mai târziu , Ken păşi în clasă urmat de Keith , amândoi gâfâind , dar fiind mai liniştiţi .
- Mulţumesc , nu ştiu, ce m-aş fi făcut fără tine !
- Nicio problem? oricând !
- Ken ! se auzi în spatele lor .
Băiatul se întoarse şi observă în spatele lui o fată cu părul blond , scurt până la umeri şi cu ochii căprui ce-l fixau zâmbitori . Ţinuta ei nu era una tocmai decentă , dar cel puţin îi acoperea trupul suplu .
- Sayoko ! exclamă băiatul de parcă tocmai l-ar fi văzut pe cel mai enervant om de pe planetă . Ce vrei ?
- De ce-mi vorbeşti aşa ? se prefăcu fata ofensată , îmbrăţişându-l .
- Dispari şi lasă-mă o dată în pace ! spuse acesta , împingându-o indiferent .
Nu era prima dată când fata reacţiona în acest fel . Băiatul îi picase cu tronc ca şi celorlalte fete , dar diferenţa consta în faptul că Sayoko insista mult mai mult . Deoarece era cea mai populară fată din liceu , ura să piardă în faţa celorlalţi , indiferent de circumstanţe , dorindu-şi inima lui Ken chiar şi cu orice preţ . Numai că acesta nici n-o băga în seamă , ba mai mult o evita pe cât posibil , ceea ce-o atrăgea şi mai mult . Se ştia deja că persoana de sex feminin mai ales care se atingea măcar de Ken , avea de furcă cu Sayoko , aşa că toate celelalte preferau să-l admire de la distanţă . Era mult mai bine deoarece fata era prietenă cu băieţii periculoşi ai cartierului , iar dacă ea pocnea din degete , oricine ar fi ajuns în spital sau mai rău . De aceea nimeni nu-şi încerca norocul cu ea . Toţi tăceau în faţa ei , toţi în afară de Ken care nici nu se sinchisea să-i dea atenţie .
Băiatul se duse la locul lui sub privirile revoltate ale fetei .
- O să fii al meu , Ken Assako , vei vedea !
- Treceţi la locurile voastre ! spuse dirigintele , intrând în clasă şi încercând să facă linişte .
Anna păşi în sala de curs , nervoasă , privind încruntată în jurul ei şi se trântindu-se în bancă fără a scoate vreun sunet . Din fericire , profesoara nu sosise şi ea avea timp să se calmeze , sau cel puţin aşa presupunea . Într-un colţ al clasei , cinci fete râdeau zgomotos , fiind înconjurate de majoritatea băieţilor din acel colectiv . Anna nu putea să le sufere cu nici un chip , dar prefera să tacă şi să suporte decât să se ia la bătaie cu acestea , deşi ştia că ar fi ieşit învingătoare .
- Te simţi bine ? Eşti roşie la faţă . S-a întâmplat ceva ?
- Nemernicul acela de Ken îi-o plătesc eu ! Ai să vezi , Kelly !
- Ia uite cine a venit ! se auzi un glas din grupul vesel .
- Dacă mai scoate aia vreun sunet , jur că mă mătur cu ea pe jos ! Idioata ! spuse Anna printre dinţi .
Fata din celălalt grup păru că se încruntă , semn că auzise afirmaţia adolescentei . Atmosfera se încinse în clasă şi cele două îşi aruncau priviri pline de venin .
- Gata , potoliţi-vă ! încercă Kelly să le împace pentru a evita un scandal .
Anna se ridică în picioare , ignorândi-şi prietena şi era pregătită să se înfigă în părul colegei ei când se auzi catalogul pe catedră .
- Anna , Kate , la mine acum ! Să dea sfântul să nu ştiţi lecţia că jar mâncaţi !
Ambele fete încetară să se mai războiască şi păşiră în faţa clasei . Anna zâmbi triumfătoare . Norocul ei că de data aceea îşi învăţase lecţia . Era pregătită să o facă de râs pe adversara ei în doi timpi şi trei mişcări . Nici nu-i dădu colegei sale ocazia să scoată vreun cuvânt că ea şi termină de spus teoria .
- Anna 10 , Kate 4 ! Să zici mersi că nu ţi-am pus 2 pentru că atâta meritai !
- Fir-ai tu , înjură fata .
- Ai spus ceva ? Mai vrei o notă cumva şi nu ştii cum să-mi dai de veste ?
- Nu am deschis gura !
Cele două trecură la locul lor şi în scurt timp , clopoţelul anunţă sfârşitul orei . Anna ieşi împreună cu Kelly pe coridor pentru a lua o gură de aer proaspăt .
- Las că vezi tu , Anna Kaneto !
- Calmează-te , Kate ! Nu e decât o fraieră nepopulară ! Ce-ţi faci atâtea griji ?
- Taci ! se răsti fata . Nu-mi pasă de notă , da, nimeni nu mă calcă pe mine în picioare ! Să fie clar !
Pe coridor , Anna o vorbea de rău pe Kate . Era ceva în vocea ei care trăda plăcerea pe care o simţise umilind-o .
- Ai văzut ce i-am făcut ? şi acesta e doar începutul !
- Anna , nu crezi că ai întrecut măsura ? ?i� Anna ?
Dar brusc , fata nu-i mai acorda atenţie . Tocmai îl zărise pe Ken şi se părea că clocotea de nervi . Nici băiatul nu se uita prea frumos la cele două , dar ea în mod sigur avea de gând să-l facă praf . I se putea citi această dorinţă în privire .
- Tu începu ea .
- ... mă enervezi , spuse Ken .
- Rău de tot ! strigară amândoi , ajungând faţă în faţă .
- Pleacă !
- Nu vreau ! Pleacă tu !
- Idiotule !
- Fraiero !
- Te fac praf !
- Nu mai spune ! Tu ÅŸi cu cine ?
- Dispari !
- Taci !
- Taci tu !
- Ba tu !
- Nu , tu primul !
- Nici nu mă gândesc !
- Afurisitule !
- Ba tu eÅŸti ÅŸi mai ÅŸi !
- IA TĂCEŢI AMÂNDOI CĂ MI-AŢI FĂCUT CAPUL PRAŞTIE ! se răstiră atât Kelly cât şi Keith în acelaşi timp .
Cei doi adolescenţi rămaseră puţin uimiţi de izbucnirea celor din faţa lor , dar apoi continuară să se certe cu înverşunare , de parcă venise Apocalipsa . Era incredibil ceea ce se petrecea între ei. Abia dacă se cunoşteau şi deja ajunseseră să se urască . nu era de mirare , mai ales pentru că firile lor erau asemănătoare , amândoi fiind iuţi la mânie . Niciunul nu avea de gând sa se oprească prea curând , aşa că ceilalţi doi se hotărâră să le joace o festă : îi împinseră într-o sală de curs apropiată şi închiseră uşa , blocându-i şi lăsându-i astfel singuri în semiîntuneric .
- Daţi-mi drumul de aici ! Nu vreau să rămân în acelaşi loc cu maniacul acesta ! strigă Anna , bătând cu şutul în uşă .
- Hei , nu fi tâmpită ! se răsti Ken , trăgând-o de braţ .
- Nu mă atinge că-ţi dau una de vezi stele verzi ! Prietenul tău e idiot !
- Åži prietena ta !
- Nu vorbi aÅŸa de Kelly !
- Nu vorbi aÅŸa de Keith !
Au strigat cei doi în cor . Anna se repezi să-l lovească , dar acesta se feri şi fata se dezechilibră , căzând în genunchi , zgâriindu-si pielea . Părul răvăşit îi căzu pe chip , acoperindu-i privirea .
- Ţi-o cauţi cu lumânarea ! strigă ea , ridicându-se şi împingând-l .
Acesta zâmbi şi o trase spre el cu gândul s-o enerveze , numai că se întâmplă ceva cu totul neprevăzut : Ken o apropie atât de mult încât buzele lor se contopiră într-un sărut dulce , dar în acelaşi timp pasional . Amândoi se priviră uimiţi , dar niciunul nu se retrăgea , asta până când uşa nu se dădu de perete , făcându-şi apariţia cei doi prieteni ai adolescenţilor care se uitau la ei şocaţi , neştiind ce ar fi putut spune .
- Văd că nu pierdeţi vremea !
- Mare greşeală , Ken ! tună Anna , ignorându-i şi trăgându-i băiatului un şut în abdomen , făcându-l să cadă în genunchi .
- Fraiero !
Anna zâmbi triumfătoare şi ieşi din încăpere , urmată îndeaproape de Kelly care chicotea . Era mulţumită pentru că reu?ise să îşi descarce furia pe el .
- Eşti bine ? întrebă Keith , apropiindu-se de şi întinzându-i mâna pe care acesta se sprijini imediat .
- Fir-ai tu , Anna , îţi arăt eu ţie! ameninţă Ken , ţinându-se cu mâna de abdomen . Lucrurile nu vor rămâne aşa !
Într-un colţ de lângă sala respectivă , Sayoko urmărise întreaga scenă şi acum era mai nervoasă ca oricând , lucru demonstrat de tremurul necontrolat al trupului ei .
- Fetiţo , nici nu ştii cu cine te-ai pus ! O să te fac să plăteşti pentru asta !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#12
waiii is prima:->
iti citesc fic-ul de mult timp si sincer iti spun ca il ador :chuu:
saracul Ken ce picior a primit din partea Annei:)).....si acel sarut neasteptat:X...ce pot sa iti mai spun greseli nam vazut m-am holbat eu cat am putut de mult:)) si nam vazut nici una:3:....sper sa pui repede urmatorul capitol ca nu stiu ce fac:)).....succes si spor la scris in continuare:*

Bye Bye:*:bye:
[Imagine: chibi_1634.gif]
Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX


[Imagine: 68202047.png]

-------------------------------------------------------------------

[Imagine: renji2.gif]


#13
Dupa comentarile pe care mi le-ai lasat... ma asteptam la ceva extraordinar, cu actiune aventura, iubire si multe altele...
Deci, te exprimi foarte bine, dar... Incearca sa starnesti interesul cititorului un pic mai mult...
Incearca sa pui niste glume, faze amuzante, etc.
Stiu ca poti!
Am incredere in tine si astept ficul care le va depasi pe toate de la tine!
Succes!
Nu ma dezamagi!
:hug:
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#14
Am ajuns si eu pe aici!
Ador cum se cearta cei doi ! :x
Cre k e inceputul unei iubiri >_> <_<
Descrierea este superba , pur si simplu o ador ! :x
Ce picio r in abdomen i'a tras =)) a.. si sarutul :x CE are de gand Sayoko ? Daca ii face ceva Annei ii smulg paru din cap X( ~x( Ma asigur ca ajunge la spital X(
Acum sper ca n'o sa ne ti mult in suspans si vei pune urmatorul capitol :D nu'i asa ?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)