Hei again me >:)... sper ca sti ca nu vei scapa de mine never ever >:)*muahha*, ei bine acum sa trecem la treburi mai serioase. Capitolul asta a fost ceva mai palpitant ca sa zic asa. Nici bine nu au cunoscut-o baieti ca deja a sarit pe ea... hell no. Desi inca nu imi dau seama de ce a ramas statuie atunci Sasuke inainte sa dea cu capul in panca, inca nu ia precizat ori nu mi-am dat eu seama anyway este un jark daca incearca ceva cu Sakura fara ca ea sa vrea [-(. Bun asta e parerea mea despre poveste acum sa trecem si la ceva critica :>. Descrierea este bunicica acelasi lucru pot spune si despre naratiune care este umpic grabita dar nu e nimic ce nu poate fi remediat. Dialogul este bun, imi place partea in care se contrazic cei doi frati mai mari ,:)) penala faza. Acum la greseli de exprimare si taste am observat doua "orarul ce l-am primit de la Sasuke in ora "- deci ca sa inteleg ea se uita in orar in timpul unei ore nu? ca pare unpic cam confuza iar cealalata e mai minora deci nu o sa o mentionez. Ja Kisses astept next chaper!
Just the
way you know me..
way you know me..