Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si chin

Salut!Scuze ca v`am facut sa asteptati:D:D:...so...iata continuarea.

Capitolul 6

[...-Acum miss Sakura,zi!Care ti-e partenerul?Karin se astepta sa-l invite pe Sasuke,insa a ramas uimita de raspunsul surorii sale.
-Kakashi va fi partenerul meu!In timp ce dansa,Sakura il zari pe Sasuke,care dansa cu Ino.Ino ii zise ceva la ureche,iar acesta incepu sa rada.Vazand ca incearca s-o faca sa sufere,aceasta il lua de gat pe Kakashi si ii depuse un sarut pe buze.Sasuke,stupiat,rosi de furie."Eu ar fi trebuit sa dansez cu ea ,nu pampalaul ala"."De ce ti-ai batut joc de mine Sakura,de ce cand te iubesc asa de mult".Sakura la randul ei isi punea aceleasi intrebari.Dupa ce s-a terminat,Sakura a urcat pe scena.
-Acum ,ceea ce va place voua.Muzica.Sakura era o buna cantareata.
-Am cunoscut o fata ,care a suferit in dragoste,dara a stiut sa supravietuiasca.Baieti,daca mai inselati fetele,veti avea de aface cu mine.Si acum muzica.Melodia se numeste "E vina mea".

"Poate îmi doresc mult prea mult
Să te urăsc
M-ai distrus complet, fără rost
Asta ai vrut
Să mă vezi plângând când te văd
Cum îi zâmbeşti
Cât de mult tu o priveşti...

Nu te înteleg, chiar ai vrea
Să-ţi aparţin
Să mă moleşesc când te văd,
Să nu-mi revin
Să cerşesc mereu ceea ce
Cândva eu aveam
Cât de mult noi ne iubeam...

Refren (x2):
E vina mea, c-am vrut să iubesc
E vina mea, că n-am vrut să te rănesc
E vina mea, c-am încercat să trăiesc
Vise ce ieri s-au pierdut

Poate îmi doresc mult mai mult
Să mă iubeşti
Să te-ntorci plângând
Şi să-mi spui că n-ai să greşeşti
Că sunt singura la care tu mereu te-ai gândit
Poate asta mi-am dorit...

Nu mai sunt la fel cum eram
Nu mai suport
Să mă vezi plângand, suspinând
Să sufăr nonstop
Pentru că nu ştii dacă poţi lupta pentru noi
Poate am visat în doi

Refren (x2):
E vina mea, c-am vrut să iubesc
E vina mea, că n-am vrut să te rănesc
E vina mea, c-am încercat să trăiesc
Vise ce ieri s-au pierdut

E vïna mea... (x6)"
-Sper ca v-a placut melodia.Mi-a fost cam greu s-o descriu,insa am reusit.Sai incepu sa aplaude impreuna cu ceilalti colegi,apoi zicand:
-A fost super!Da sa nu te prind ca o mai canti si altor oameni.Melodia asta sa fie doar pentru cei din sala.
-Sunt de acord cu tine.Aceasta este melodia voastra.Sunteti singuri ascultatori.
Melodia era destinata lui Sasuke.
-Acum sa vedem cine mi-a cumparat cadoul.Karin,stiu ca ai tras cu ochii la nume,ce ar fi sa-l zici?Karin urca pe scena alaturi de Sakura.
-Cel care ti-a facut cadou acest colier superb ,as fi vrut sa spun ca sunt eu,dar nu sunt eu,am ghinion de ziua ta,glumi Karin.Este Sasuke Uchiha,domnul profesor de sport.La auzirea numelui,Sakura inghiti sec.Cobora si-l saruta pe obraji.Parca mii de albine o intepau.Si-ar fi dorit sa-l ia in brate,sa-l sarute,sa-l dezbrace usor,si sa-l mangaie pe piept iar apoi...
Se trezi din vis.Colegii incepuse sa plece.Sasuke pleca si el cu Ino.Mai ramasese doar Sakura si Karin.Karin care observa raceala dintre Sakura si Sasuke,o intreba pe Sakura.Sakura prin lacrimi ii povesti totul.Acestea au plecat impreuna acasa.Weekend-ul a trecut.Ziua de luni veni repede.Era ultima saptamana de liceu.
-Sakura!o striga Kakashi.
-Buna!Ce faci?
-Am venit sa-mi iau la revedere.
-Cum adica?Pleci?
-Da,plec in romania,sa intalnesc o fata.Am auzit multe despre ea.Deseneaza ca si mine personaje din desene animate.
-Da,am auzit si eu de ea.O cheama Ana Goie.Ciudate nume mai au si romanii.
-Nu te superi daca plec,nu?
-Desigur ca nu.Acum fugi!Te asteapta Ino.Ino il astepta in masina.
-Bine.Pa!
Dupa ce-si lua adio de la Kakashi,Sakura intra in scoala.In clasa erau toti colegii si profesorii.
-Hai Sakura,treci la locul tau!
-Ma scuzati...
-Mai scutestene,macar azi,ne-am saturat de acea introducere,glumi profesoara.Ia loc te rog.Domnii profesori au venit sa-ai ia la revedere de la voi.Maine va veti intalni doar cu doamna diriginta,sa predati cartile,Iar miercuri veti veni sa va luati diplomele.
Sakura observa ca Sasuke nu era printre ei,la fel si Karin.
-Kimiko,unde e Karin?
-E cu profu' de sport.Ramase uimita la acest raspuns.Ce cauta Karin cu Sasuke?Ce puneau la cale?Dupa ce-si luase la revedere de la profesori,Sakura pleca acasa.Pe masa ,in bucatarie gasi un bilet:"Vino la casa de oaspeti.Sunt Karin".Ajungand,intra inauntru.In casa bagajele lui Sasuke erau pregatite."O doamne,pleaca."se gandi Sakura.Karin iesi din baie.
-Karin,de ce m-ai chemat?
-Te-am sa vorbim depre..
In acel moment,Sasuke intra pe usa.Sakura cre nu il auzi ,o intreba.
-Despre ce sa vorbim?
-Despre cel din spatele tau!In acel moment,Sakura se rasuci,Dand de privirea lui Sasuke."Este un chin sa iubesti".isi zise ea.
-Karin nu te baga in viata mea!
-Nu pot sa stau deoparte.Voi doi sunteti prosti!NU vedeti cat de mult va iubiti!
O voce in plus se auzi.Era Ino.Sakura simti ca nu mai poate si fugi in camera ei.Ajungand se tranti in pat.Lacrimile pe care si le tinuse in ea doua zile la rand,acum ii curgeau pe obraji,la fel ca un rau involburat.Karin se retrase in camera ei,nestiind ce sa mai zica.Sakura care auzi ciocanituri in usa zise:
-Karin,pleaca si lasama in pace!
Insa cel care era la usa era Sasuke.Acesta intra si incuie usa.

http://www.youtube.com/watch?v=8nmW3gXmxBw -melodia care a cantat-o Sakura

Atat:):):)..va spun ca mai am un capitol in afara de asta:D:Dsi termin:*:*dar totusi nu uitati de comuri:zuppy02:

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si chin - de **angels** - 01-10-2010, 07:05 PM
RE: Dragoste si chin - de Mindy - 01-10-2010, 08:36 PM
RE: Dragoste si chin - de Biscu' iz back ^^ - 02-10-2010, 11:23 AM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 02-10-2010, 09:43 PM
RE: Dragoste si chin - de Marina. - 02-10-2010, 10:42 PM
RE: Dragoste si chin - de Biscu' iz back ^^ - 02-10-2010, 11:28 PM
RE: Dragoste si chin - de Akie - 03-10-2010, 01:54 AM
RE: Dragoste si chin - de Yun. - 03-10-2010, 10:51 AM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 05-10-2010, 09:20 PM
RE: Dragoste si chin - de Flash - 05-10-2010, 09:31 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 06-10-2010, 10:14 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 07-10-2010, 04:46 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 10-10-2010, 05:24 PM
RE: Dragoste si chin - de KarinaD - 18-10-2010, 12:04 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 08-11-2010, 03:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gheata focului [KS yaoi by Yaku-chin and Merishor] aoixtenshi 11 8.213 24-07-2009, 04:23 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)