Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si chin

buna..va multumesc pentru comentarii:grin::grin:.Stiu am avut cateva greseli ,dar sa stiti ca pe caietul pe care mi l`a dat prietena mea nu erau :D :D :D,deci e vina mea .M-am gandit sa pun continuarea deci..Lectura placuta! :*:*:

Cap 2

Nici prin gand nu-i trecea Sakurei ce urma sa se intample.
-Domn` profesor,masa-i gata.Pe pat erau hainele lui Sasuku.Vazandu-le,Sakura a luat tricoul.
-Im,miroase frumos.In acel moment,Sasuke iesi din baie.Privind-o pe Sakura,o intreba.
-Iti place mirosul?
-D..da,se balbai ea,cand vazu ca el avea doar un prosop strans in jurul taliei.Sasuke se apropie de ea,luandu-i tricoul,dar neindepartandu-se de ea.
-Masa e gata.
-Vreau sa mananc aici,nu vreau sa va deranjez.
-N...nu deranjezi,sunt doar eu acasa,Karin doarme la Kimiko,iar tata e plecat.
-Bine ,atunci ma schimb si vin.Sakura care se simtea stanjenita ,se intoarse,si se departa,plecand,insa Sasuke o apuca de incheieturi,apoi tragand-o si lipind-o de el.Dandu-i cateva suvite de par de pe gat,incepu s-o muste usor.Sakura simti ca paralizeaza,simtind si furnicaturi in tot corpul.
-Mirosi frumos,imi place gustul tau.
Fiind coplesita de emotii,pentru prima data in viata ei,abea reusise sa scoata un simplu"Multumesc".
-De ce trebuie sa fi atat de mica?
-Poftim,nu sunt mica,sunt adult.
-Daca stiam ca esti la liceul asta...
-Pot raspunde pentru cea ce fac.
-Dovedestemi-o.In acel moment,Sakura isi vara mainile in jurul gatului lui Sasuke si ii captura gura intr-un sarut pasional.Fiecare incerca sa-si potoleasca durerea care venea din inima.Limba indrasneata a a Sakurei ii invada gura lui Sasuke,cercetand si descoperind placerea gustului sau.Eliberandu-se ,Sasuke o intreba.
-Raspunzi si pentru ce va urma ,pentru ca din punctul meu de vedere,eu raspund si-n fata lui Dumnezeu.
Incepu s-o dezbrace si sa cerceteze fiecare particica a corpului.Sakura,pentru ai raspunde la intrebare,ii lasa sa-i cada prosopul pe jos,astfel dezvaluindu-i barbatia.In acel moment,nu era panicata pentru ceea ce urma sa se intample,singurul ei gand era acela ca Sasuke era baiatul potrivit pentru ea.Sasuke o lua in brate si o puse pe pat.
-Ma faci sa imi pierd mintile ,domnisoara.
-Ma scuzati,domn`profesor,nu am vrut.
-Esti scuzata,apoi ii captura gura intr-un alt sarut ,iar raiul cobora pe pamant.

-Unde o fi Sakura,se intreba Karin.Doamne,sper ca nu e la profu`,mai bine merg sa verific.Cine stie ce tampenie mai pune la cale.Dupa ce petrecuse momente de vis,Sakura dormi cu Sasuke.Sasuke o implora sa stea cu el.Dupa mii de rugaminti ,aceasta cedase.
Karin ajunse la casa de oaspeti.
-Domn`profesor?
Vazand ca nu raspunde,decise sa intre.Cand a intrat a ramas impietrita.Sakura era cuibarita in bratele lui Sasuke.Desi era nervoasa,recunoscu ca le sta bine impreuna.Karin lua un pahar si-l tranti pe jos,cioburile sarind peste tot.Sakura speriata sari zicand:
-Unde arde?N-am fost eu de vina!
-Ce se intampla?intreba Sasuke somnoros.
-Ce se intampla!?zise Karin nervoasa.Se intampla ca l-am gasit pe profu`meu de sport,in pat cu sora mea.Asta se intampla!
-Relaxeaza-te!Sau vrei sa zic intregi scoli ca micuta Karin numai este fata mare?Karin isi petrecuse si ea seara cu Sai.Au descoperit ca sunt nebuni unul dupa altu`.
-C..c..cum ai aflat,nu ,stai sa ghicesc,Kimiko,nu?Si nici sa nu indrasnesti sa zici ceva,sau te chelesc!La auzirea afirmatiei,incepu sa rada in hohote.
-Imi tin gura,doar cu o conditie.
-Si care ar fi conditia?o intreba Sasuke.
-Cand sunt acasa iti zic Sasuke,pentru ca esti tanar,deci voi vorbicu tine ca oricare alt baiat,si sa nu aud ca ma intrebati de Sai,ne-am inteles?
-Sa traiti!glumi Sasuke.
-Acum iesi!tipa Sakura.Vreau sa ma imbrac.
-Da,dar mai repede,mi-e foama,iar acum e randul tau sa faci micul dejun.
Karin plecase ,iar Sasuke adormise din nou.Sakura ,nervoasa,il lovi cu pumnul in piept.Sasuketrezindu0se brusc,o lua pe Sakura de par,aducand-o inapoi in pat.Incepu sa o sarute pe gat .Supararea ii trecu Sakurei,lasandu-se in voia placeri.
-Sti ce frumoasa esti cand te infuri?
-Daca zici tu.
-Gata cu palavrageala.Sa trecem la actiune.
-Adica..?
-Da dragostea mea,da.
Sarutandu-se au devenit unul singur.

Gata. :*:*:8Asteptam comentariile voastre:-bd
Ja ne!:victorie:

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si chin - de **angels** - 01-10-2010, 07:05 PM
RE: Dragoste si chin - de Mindy - 01-10-2010, 08:36 PM
RE: Dragoste si chin - de Biscu' iz back ^^ - 02-10-2010, 11:23 AM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 02-10-2010, 09:43 PM
RE: Dragoste si chin - de Marina. - 02-10-2010, 10:42 PM
RE: Dragoste si chin - de Biscu' iz back ^^ - 02-10-2010, 11:28 PM
RE: Dragoste si chin - de Akie - 03-10-2010, 01:54 AM
RE: Dragoste si chin - de Yun. - 03-10-2010, 10:51 AM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 05-10-2010, 09:20 PM
RE: Dragoste si chin - de Flash - 05-10-2010, 09:31 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 06-10-2010, 10:14 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 07-10-2010, 04:46 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 10-10-2010, 05:24 PM
RE: Dragoste si chin - de KarinaD - 18-10-2010, 12:04 PM
RE: Dragoste si chin - de **angels** - 08-11-2010, 03:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gheata focului [KS yaoi by Yaku-chin and Merishor] aoixtenshi 11 8.227 24-07-2009, 04:23 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)