Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste pe saturate[+18]

#11
(13-07-2010, 06:56 PM)Zuzulici A scris: HandOfBlood--->Sincer ... Pe primul nu am stat sa-l corectez de greseli ... Dar pe celalalte yo zic ca le-am cautat cat de cat ... Si da am o problema cu emoticoanele si cu mai multe semne de puctuatie , probleme.?? Nu pricep de ce ai mai comentat daca nu mai citesti in continuare.? Si scriu cum vreau ... Ca e ficul meu.!Scriu cum imi place si cum pot si cum imi e la-ndema.!Sicer am chestii mai bune de facut decat sa-mi fac draci cu .. comentariul tau .. Ma rog..

Am venit cu nextu` .!!!!


Capitolul 4.
-Tu cand naiba ai venit.?~[ce e cu "~" asta aici?]il intreba Andy pe Pain.
-Nu te priveste pe tine.!~[nu mai pune "~"]Ii spune Pain pe un ton nu foarte prietenos.[pe un ton neprietenos era deajuns ]
-Xoxo[pff.. nu inteleg de ce i-ai pus porecla fix "xoxo" care inseamna imbratisari si sarutari] ..[aici e virgula(,)] Jur[jur cu "j" mic , pentru ca nu e inceput de propozitie noua] pe ce e mai sfant in casa asta ca ii spun mamei cand vine ca ti-ai tras-o cu asta.!~[fara "~"]zise Andy ,pregatindu-se parca sa-mi f**a o palma.[stiu ca e fic sub 18 ani , dar limbajul deja e prea vulgar si da prost in fic ]
De cand le-am spus lui si parintilor de Pain , acestia nu au fost de acord cu el si eu habar nu aveam de ce oare.Parinti[parintii cu doi de "i"] erau atat de ... Prosti[prosti cu "p" mic] ...[ori punct ori virgula] Ma enervau tot timpul ..[punct(.)] Imi placea mai mult cand nu le pasa .[virgula si cu litera mica, o propozitie nu se incepe nciodata cu "iar"] Iar din cauza ca de multe ori ma furisam afara l-au pus pe Andy sa ma controleze mereu ,[nu era nevoie de virgula aici] deoarece acesta avea douazeci si unu de ani si statea mai mereu pe acasa,dar tot ca un pusti se comporta.In privinta varstei , Andy era mai mare cu un an decat Pain,dar daca o luam din puctul de vedere al puterii , Pain e mult mai bine lucrat ca Andy.
-Daca tu scoti o vorba despre asta le spun si eu despre tarfele tale.!~am zis eu ,crazand[crezand] ca pot sa-i fac concurenta
-Stiu de tarfe , deci te chinui degeaba.![punct sau exclamatie? creca e exclamatie]~zise Andy razand.
L-am lasat sa injure in voie si am iesit amandoi din vila.Se pare ca niciodata no[n-o] sa-l pot iubi pe Andy ca pe un frate adevarat.!... Am urcat in masina lu Pain ,iar acesta a pornit spre casa lui.Cum am ajuns acolo am coborat din masina si m-am asezat pe scarile casei , varsand lacrimi amare.!...[un punct era de ajuns] Brunetul se aseza langa mine si ma stranse la pieptul lui.Lacrimile curgeau incontinuu din ochii mei udandu-i tanarului tricoul.Imi „scufundase” fata total in pieptul lui. Imi venea sa urlu de cat uram[vroiai sa zici cumva "sa urlu de cat il uram "?] pe Andy.![doar semnul de exclamare trebuia pus]
-Nu mai plange[virgula] Xoxo.![doar exclamare] Mi se rupe inima-n doua cand te vad in halul asta.!~[fara"~"]zise Pain cu tristete-n voce.
-Nu.![doar punct] N-ai de ce.![punct , doar punct] Stiam oricum ca daca te va vedea Andy le va spune oricum parintilor.![exclamare] Si oricum l-as fi mituit m-ar fi dat in gat pentru ca vrea sa razbune pentru ca le-am zis parintilor multe chestii depsre[despre] Andy care nu erau adevarate.![aceeasi poveste nici nu iti mai spun cand e aceeasi greseala] Il inteleg.! Dar ... [t mic] Tu nu ai de ce sa suferi .! Nu vreau s-o faci din cauza mea.!~ii zic eu printre lacrimile ce curgeau siroaie pe obraji.!
Pain ma stranse si mai tare in brate soptindu-mi la ureche chestii de genu`["genul" ,numai englezii si francezii si numai stiu eu ce limbi inafara de romana folosesc apostroful , noi nu il folosim asa ca articuleaza]:”Uita[uite].! Totul o sa fie bine.!” Nu puteam sa uit totul asa repede... Am stat toata ziua cu Pain fara sa facem vro alta prostie. Iar cand am ajuns acasa am urcat primele cinci sau sase scari si m-am asezat acolo,asteptandu-mi predica si pedeapsa.
-Xoxo.! Estii gata sa fi parata.!~imi spune Andy care cobora scarile cu un zambet idiot pe fata.
-Ma jur ca din momentu` asta nu te mai cunosc.! Nu-mi mai esti frate.!~ii zic eu cu multa ura in voce.
Parinti mei isi facura aparitia , iar cum i-am vazut am fugit in camera mea,lasand lacrimile sa curga...Dupa vro jumatate de ora m-am auzit strigata de mama...Am incercat sa ma sterg pe la ochi,dar degeaba.Avea machiajul intins si ochi rosi de la plans...Am coborat jos aratand ca naiba.
-Xoxo , de ce ai plans.?!~intreba mama din sufragerie.
Andy care era in spatele meu incepe sa ma impinga pana in sufragerie si apoi ma tranteste pe unul dintre fotoli.
-Mama , plange pentru imbecilu` ala de Pain.!
-Xoxo , Andy ne-a spus ca ... Ai facut ceva cu Pain noaptea trecuta.! E adevarat.?!~intreba mama.
Deci le-a spus nesimtitu`.!..Am dat din cap afirmativ regretand imediat acel gest,pentru ca palma tatalui meu facu` cunostinta cu obrazul meu strang,iar acum priveam in parte dreapta.Firele de par scurte erau acum intinse pe fata,acoperind obrazul inrosit.Am pus mana pe obraz simtind imeidat cum acesta se infierbanta.!... O sa regrete cu varf si indesat palma aia toata viata lui cat o sa mai traiasca.
-O data , o singura data daca mai indraznesti sa dai in mine , o sa regreti toata viata ta.!~tip eu la tata.
-Sa nu indraznesti tu sa tipi la mine.! Esti doar un copil.! Atat timp cat depinzi de mine sa nu indraznesti.!~tipa tata , apoi imi da dinou o palma dar de data asta inrosindu-mi obrazul drept.
-Sa nu zici ca nu te-am avertizat.!~am strigat eu apoi am urcat la mine-n camera pentru ami lua un ghiozdan cu cateva haine pe care le aveam pregatit de ceva timp,pentru ca planuiam de mult sa plec de acasa si uite ca acum imi si foloseste.Mi-am luat hanorac si am iesit din casa,ignorandu-i pe acei oameni numiti „parinti”.! Am fugit pana la Pain acasa. Cum am ajuns acolo , am observat ca era treaz , pentru se putea observa lumina ce batea din camera lui.Mi-am luat inima in dinti si am pasit pe scari,batand mai apoi la usa.Am auzit un „Imediat.!” ce parea sa vina de la etaj.Il vad pe Pain cum ramane socat vazandu-ma in fata usi lui,aratand in halul ala. Fara sa zica ceva,ofta si ma trase in bratele lui.Il privesc mai atent si abserv ca nu era decat intro pereche de pantaloni scurti din fas si la bustul gol.Ma invita in casa si urcam sus intrand in sufragerie.Pereti crem se asortau perfect cu mobila maronie si cu spoturile facute pe tavan. Mobila nu foare inalta gazduia multe statuiete,iar in mijloc era un LCD destul de mare.In fata LCD-ului pe perete se afla o canapea maro,iar deasupra ei era o pictura cu o panorama foarte misto.Imi placea ca avea gusturi destul de bune in privinta aranajamentelor.Ma asez pe canapea si il privesc pe Pain cum se fataie de colo-colo „investigandu-ma”atent.Intr-un final isi gaseste locul pe un scun pe care-l pune in fata mea.
-De ce arati in halul asta.?...Ai ochi rosii si ambii obraji inrositi,de ce.?-intreba Pain privindu-ma atent.
Incercam sa ma ascund de el dar stiam ca nu-l pot acoli,dar totusi imi iesea faza cu ascunsu-l fetei printre firele de par.Mi-a ridicat capul cu una dintre maini si ma privit fix in ochi.Se vedea ca era suparat,nu m-ar fi mirat sa-mi f**a si el o palma.Dar in loc sa faca asta imi da parul pe spate si-mi magaie fata inrosita.Ma intreaba dinou cine a facut asta.
-Tata..! Ii spun eu lasand capul in jos.
-Nu suport sa te vad in halul asta din cauza mea.!~zise el.
Nu-si lua privirea de pe mine nici o secunda.
-Am fost pedepsita sa stau o luna-n casa,iar eu am fugit.! E si vina mea.! M-am certat cu parinti si cu Andy pentru ca te iubesc.!~ii spun eu apoi ma ridic de pe cenepea si ma asez in bratele lui pe scaun si-l sarut apasat.
-Si eu te iubesc.!~zice el apoi incepe sa ma sarute pe gat.
Observa pe tricoul meu alb niste pete de sange si ma intreaba de unde sunt.Ii spun ca m-am taiat din gresala la deget si probabil mi-am patat tricoul,desi adevarul era altul.Mi-l da jos,eu ramand doar in sutien,nepasandu-i ca eu nu vroiam asta,dar naveam cum sa ma opun.

Pff... nu am corectat tot dar sper ca ai inteles esentialul :D
Nu am corectat autorul ci ficul daca te deranjeaza comentariul meu da`mi P.M . si sterg:D

#12
ei bine capitolul 4 e dragutz! a fost tare drama asta! dar ar trebui sa mai pui si altceva decat ca se culca Pain si Xoxo unul cu altul.
In capitolul 1 ai pus-o pe o prietena de a ei. incearca sa o mai bagi si pe ea, poate si pe Itachi.Or fi Pain si Xoxo personajele principale, dar nu le include doar pe ele in actiuni. si daca Pain o mai f**e atata pe Xoxo o sa ramana insarcinata!
astept nextu! spor la scris!
[Imagine: 66407010.jpg]


#13
Salluty! Revin cu un alt reply la povestioara ta...

Citat:HandOfBlood--->Sincer ... Pe primul nu am stat sa-l corectez de greseli ... Dar pe celalalte yo zic ca le-am cautat cat de cat ... Si da am o problema cu emoticoanele si cu mai multe semne de puctuatie , probleme.?? Nu pricep de ce ai mai comentat daca nu mai citesti in continuare.? Si scriu cum vreau ... Ca e ficul meu.!Scriu cum imi place si cum pot si cum imi e la-ndema.!Sicer am chestii mai bune de facut decat sa-mi fac draci cu .. comentariul tau .. Ma rog..


Aici cred ca ai exagerat, deci calmeaza-te si lasa draci ca nu's buni deloc, oricine are dreptul sa-si spuna parerea chit ca-i buna sau rea, pana la urma e parerea sa personala. Daca asa de mult te deranjaza critica cuiva, de ce nu ai specificat de la inceput ce fel de critica doresti sau daca, bineinteles doresti critica. Cei care posteaza aici doresc sa te ajute sa evoluezi, insa din ceea ce tu ai cam spus, mie una-mi dai impresia ca tu n-ai nici ce-a mai mica dorinta de-a evolua. Te rog frumos specifica daca doresti sau nu critici!
Imediat ce vei specifica daca doresti sau nu critica imi voi edita si eu postul, insa inainte de toate trebuie sa stiu daca esti dornica sa primesti sau nu comentari mai dure pentru a putea evolua.

* Z-Bye *

#14
Bine ... am priceput .. trebuia sa specific de la inceput ce critica doresc ... Dar .. sincer poa` sa fie critica de orice fel numa` sa fie la adresa ficului,nu la adresa mea.. In fine ... Am venit si cu nextu` daca mai citeste cineva ... Si danke pentru comentarii ...

Capitolul 5.

-Hmm ... Si ai de gand sa te intorci acasa.?~intreba Pain
-Momentan nu.!Dar daca te deranjez plec.!~ii zic eu in timp ca ma ridicam din bratele lui.
-Nu ma deranjezi.!Hai la mine-n camera.!~zise el apoi se ridica si ma trage dupa el.
Intram in camera si raman uimita.Se pare ca redecora-se.
-Ai schimbat multe pe aici.!~ii spun eu in timp ce privesc in jur.
-Mda...!zice el plictisit.
Pe peretele opus celui cu usa se afla un dulap de un maroniu foarte deschis ce acoperea cam jumatete de perete,iar cealalta jumatate era acoperita de doua tablouri destul de mari puse unu sub altu`.Pereti erau de un maro inchis,foarte placut.In fata acestora se afla patul dublu al brunetului,acoperit cu lenjerie rosie,iar la cap erau doua perne gri.In lateralele patului erau doua noptiere ovale,fiecare avand pe ea o lamba rosie.In dreapta patului se aflau geamurile camerei,in numar de trei si acoperind peretele din tavan pana jos in podea,iar in fata geamului din mijloc era un dulapior inalt cu multe sertare. Langa geam era un fotoliu negru,iar fata-n fata cu patul era un birou din lemn de cires pe care brunetul avea laptopul.Pe jos era pus parchet iar langa pat pe jos se afla un covoras rosu.Imi placea cum redecora-se.
-Simte-te ca acasa.!imi zise Pain apoi se aseza pe scaunul de la birou.
Ma asez pe fotoliul de langa geam si imi scot laptopul din ghiozdan.Il aprind si intru pe mess.Nici bine nu intru ca primesc un Buzz.!
Mika nu e Barbie:Heeeeeeeey ...!
Mika nu e Barbie:Mai ejti in viata..?
Xoxo is your baby:Mda...
Xoxo is your baby: ... Snt sad ...
Mika nu e Barbie:Why.??!!!
Mika nu e Barbie: Daca e vina lu` Pain ala , vin si-l strang de gat
Xoxo is your baby: Nu-i vina lu` Pain ... M-am certat cu Andy si ala caruia nu pot sa-i spun „frate” ma parat ca mi-am tras-o cu Pain si parinti m-au pedepsit dar eu am fugit de`acasa si acum snt la Pain
Mika nu e Barbie: oOff my baby
Mika nu e Barbie:... Ce najpa de tne..
Xoxo is your baby: Mika ... Parca ziceai ca vii in Germania.!
Mika nu e Barbie: Poi ... o sa vin.!
Xoxo is your baby:Cand?
Mika nu e Barbie:Aaah .. Nujt
Mika nu e Barbie:Haooleu .. Imi vine sa te bat zau asa...
Mika nu e Barbie: Yo acum nu`s acasa si nujt cand o sa mai vorbim co sa am am nijte treaba cand ajung si anume sa dorm
Xoxo is your baby: Haaoleoooo
Pain ma vazu` ca rad si zambi.
Xoxo is your baby: Ce treaba importanta .!
Mika nu e Barbie:For me is
Xoxo is your baby:Hai taci.!
Mika nu e Barbie: Oke.!
Xoxo is your baby:Shiiiiiii ... altceva.?Cmf.?
Mika nu e Barbie:Beau o bere.Adika am pofta sa beau o bere .. Dar nu pot
Xoxo is your baby: De cand pana mea bei uh alcool.
Mika nu e Barbie: Nu beau .. am zis ca aj avea pofta
Xoxo is your baby:A,oke..
Xoxo is your baby: Daca te apuci de baut de crap
Mika nu e Barbie: Okeeee .!!!!.. Am inteles mamii
Xoxo is your baby: Bine bebe .. Hai ca mai vorbim
Mika nu e Barbie: Ok.
Xoxo is your baby:

Xoxo is your baby has sign out

-Hmm .. Si .. Cu cine vorbeai.?!ma intreba Pain
-Cu Mika,o prietena din New York care vine in Germania.ii spun eu zambind.
Am uitat sa va spun ca acum nu mai aveam machiajul intins si eram imbracata intr-un maieu roz mai deschis si o pereche de pantaloni scurti de aceiasi culoare,parul il aveam desfacut,dar nu mai era la fel de drept ca inainte.
-Hmm ... Cat timp esti fericita nu ma deranjeaza.!spune brunetul luand laptopul de la mine din brate si ridicandu-ma in sus.
Imi da firele rebele de pe fata si ma saruta apasat.Fara sa facem vro nebunie ne-am bagat in pat si ne-am culcat.

So Lets Make It Last Forever...
Top Back,Hands Up,Radio On ..
With My BestFriend,
Just Us
They Playin` Our Song,
And Yeah..
Ain't Nothing Like The SummerTime ..8 !
[Imagine: i6duae.jpg]
~ I Just Wanna To Be Free ~

#15
OKi, auzi fătuco ăsta e fic ? Tu nu vezi câte emoticoane sunt acolo ? Ăsta nu e fic. Dacă scot conversaţia aia de acolo rămâne doar un fragment din fic. Ăsta nu e fic dragă, respectă regulile alea ce îţi e aşa de greu frate ._.
Ficu ăsta ajunge închis. Eu îţi şterg porcăriile alea de emoticoane şi dacă mai văd un singur emoticon în fic topicul e închis pe viaţă. Si nu e prima data cand spun
-

#16
Pff ... lynnu are dreptate daca scoti conversatia aia de messenger de acolo ramane un fragment de 10 randuri [de preferabil e sa nu mai folosesti conversatii de messenger pentru ca si scrisul (gen "Twilight" ca sa fiu mai contemporana) este o arta si arta a aparut cu muuuuult timp inainte cand nu existau telefoane mobile si calculatoare deci nu vreau sa mai vad messenger. Incearca sa descrii si tu mai mult sentimentele lor [mai ales in partea cu sexul puteai sa descrii mai mult ce simtea Sakura nu numai "actiunile lor"].Ah si nu mai pune emoticoane . Adaug, chiar daca e conversatie de messenger incearca sa pui macar cuvinte care exista in DEX , nu inventii de messenger .

Daca te deranjeaza postul meu ,da P.M. si o sa sterg .[numai critica nu-i asta]

#17
Opppppa, iata-ma din nou pe aici... Dea stiu ca nu mi-am editat postul anterior, o s-o fac eu zilele astea, insa iti las un comentariu cu parerea mea despre acest nou capitol.
Nu inteleg de ce nu asculti de nimeni de pe aici, de ce vrei critici daca nu ti cont de ele? Zau asa...
Nici cea mai mica evolutie, nimic nou sau poate da, adica aceea lunga conversatie cu multe punctulete, cu mult limbaj de messenger [ a, da si nu-mi veni cu chestia " daca vorbeau pe mess " , te rog, aici este o poveste, nu messenger ]. Intelege ca intr-un fic nu ar trebui sa folosesti limbaj de messenger. Te rog sa citesti regulamentul poate asa o sa intelegi!
Vrei critici? Atunci asculta de ele, tine si tu nitel cont de ceea ce ti se spune pe aici sau chiar asa de complicat este?
Ma rog sa revin la capitol...

E plin de dialog si nu unul bun, unul cam prea sec, de ce nu incerci sa combini dialogul cu descrierea? Nu cred ca-i asa de complicat.
Incearca sa te joci ceva mai mult cu minunatele cuvinte, incearca sa dai viata personajelor tale din aceasta poveste [ nu le face sa para masinute teleghidate, au si ele sentimente ]. Descrie mai pe larg sentimentele fetei, nu-i asa usor sa fugi de acasa, ar fi mii si mii de ganduri pe care tanara ar putea sa le aiba. Sentimentele ei ar trebui sa le explici/descri mai pe larg, sa incerci s-o faci sa para reala. Incepi sa cam grabesti actiunea si lucrul acesta nu-i asa de bine, fiindca la un moment dat nu se va mai intelege ce vrei sa spui. Mai dezvolta dialogul, incearca sa nu-l mai faci asa sec, nu-i bine deloc daca este un dialog sec, lipsit de sens.
Greseli de tastare ai, dar se pot remedia, fi mai atenta pe viitor si incearca sa ti cont si de ceea ce ti se spune, ai putea evolua macar umpiculet daca ai asculta de ceea ce ti se spune.

Iti urez succes in continuare si astept sa citesc un capitol ceva mai bun.
Daca ai ceva de spus, o poti face foarte usor printr-un P.M, insa de pe acum spun ca nu-mi sterg postul, nu cred ca te-am jignit cu ceva doar fiindca am incercat sa te ajut...
Ganbatte
* Z-Bye *

#18
:))) Doamne de cand nu am mai vazut un fic asa prost... macar am si eu ce critica...
deci chestia pe care ai scris-o nu o pot numi fic...daca ti-as numi porcaria asta fic as jigni persoanele care scriu cu adevarat frumos si care merita toate laudele...dar la tine pauza
de la inceput pana la capitolul asta nu ai facut nimic sa iti schimbi in bine "ficul"....
tot ce faci e sa bagi in el la dialog cat pentru o viata.... si ce mai dialog...sec, plictisitor si enervant
daca partea aia de "messenger" dispare sa dus tot asa zisul tau "fic"
nu conteaza daca in ficul tau apare o conversatie pe mess... macar puteai sa o scri corect 8-|
uneori exagerezi cu semnele de punctuatie si faci "ficul" sa fie si mai nereusit
si faza cu " Xoxo is your baby: Bine bebe .. Hai ca mai vorbim
Mika nu e Barbie: Ok.
Xoxo is your baby: " ma refer la numele de mess din fata... mi se pare o porcarie... nu exista poveste formulata asa...
prefer sa ma opresc aici... pt ca deja am vazut tot ce poti tu sa ne oferi... si nu imi place
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#19
Bun deci vad ca nu va prea place ficu` meu,adica inafara de Alexa la nici una nu va convine nimic din ce fac eu si sincer cred ca a fost o idee proasta sa mai incerc inca o data in speranta ca acest fic va avea mai mult nocor decat celalalt dar vad ca m-am inselat amarnic si-mi pare rau ...
Elina-Nimeni nu stie ce pot eu sa ofer asa ca nu te mai da mare desteapta ca ai vazut tu tot ce pot sa va ofer eu ca iti zic ca habar na-i X-( pot sa ofer mai mult de atat dar cum am zis si la inceput nu ma pricep la ficuri anime.Am vrut sa incerc in speranta ca poate va iesi ceva dar vad ca n-a iesit nimica bun de care sa fiu mandra.

Voi pune capitolul 6 ca fiind un ultim capitol al acestei povesti desi nu vroiam sa fie ultimul dar vad ca sunt nevoita sa-l fac sa fie .Imi pare sincer rau pentru ce-i/cele care l-au citit si poate ca le-a placut.


Capitolul 6.

Pana la urma m-am intors acasa si totul a fost okay.Asta pana intr-o zi cand Pain a venit in vizita.

Flash back

-Hei,uite stiu ca noi doi suntem impreuna de mult timp si sti ca te-am iubit mult dar as vrea sa iti spun ceva!zise el stand in vata mea
-Ce?Zii!-ii spun eu zambind
-Vreau sa ne despartim!a zis el foarte fotarat
Cum am auzit ce-a spus zambetul mi-a pierit imediat de pe fata fiind inlocuit cu lacrimi
-Ce?De de?
-Pentru ca trebuie sa ma mut de aici.Am gasit pe altcineva.
Nu-mi venea sa cred ca dupa atata timp in care am invatat sa-l iubesc el ma paraseste ca pe un nimic pentru altcineva.Si numai gandul ca eu la inceput nu-l suportam si ca m-a facut sa-l ador,sa depind de el intr-un fel ma face sa-l urasc.I-am dat o palma drept cadou de adio.
-Cara-te imediat din fata mea!Nu vreau sa te mai vad,niciodata!
A iesit din camera mea ca un catel cu coada-ntre picioare.
End flash back

Atunci sufeream,acum nu-mi mai pasa de el.Mi se pare amuzant faptul ca el doar se folosea de mine si cat de proasta puteam sa fiu atunci sa-l iubesc.Cred ca incepeam sa-l uit,pana la urma nici nu mai aveam prea mult timp sa ma gandesc la el.Incepusem sa fac dansuri la un scoala pe care o detinea tatal meu.Puteam merge acolo cand doaream ca acum spre exemplu. Ma indrept spre dulap ca sa-mi schimb hainele.Imi pun pe mine o pereche de blugi stramti de blugi,gri si un tricou negru.In picioare imi pun o pereche de tenesi rosi.Imi pieptan parul si-l indrept cu placa.Ma machez nu foarte strident,doar putin fond de ten,creion dermatograf ,putin parfum si gata.Ma mai privesc o data-n oglinda si cobor jos.Ii spun mamei ca plec si ies pe usa.Ajung in fata unei cladiri imense,intr-un ea si merg la receptie.Sa nu credeti ca sunt la hotel,ei bine nu, e un studio dar nu dinala de inregistrat ci unu unde se danseaza si se fac repetiti.Vorbesc cu receptionera si imi da cheia de la o sala de la etajul opt.Norocu` meu ca exista lift ca mureau pe scari.Chicotesc la acest gand si intru-n lift.In el mai erau vro patru baieti si tri fete.Nu ii cunosteam asa ca nu i-am bagat in seama.Am ajuns in sfarsit la etajul opt.Cobor din lift si celelalte persoane coboara si ele.Ma indrept spre sala cu numarul o suta cinci si o descui apoi intru inauntru inchizand usa dupa mine.Sala era destul de mare.Pe peretele cu usa se afla un mic dulapior si langa el o banca.Pe banca de lemn se afla un casetofon.Peretele din partea dreapta a celui cu usa era acoperit de oglinzi din tavan pana in podeaua acoperita cu parchet laminat.Imi schimb tenesi cu o pereche de adidasi in genul emo,curati pe talpa ca sa nu murdaresc parchetul.In loc de blugi si tricoul pe care il aveam pe mine imi pun o pereche de blugi mai largi in care sa ma pot misca in voie si un maieu alb si el ceva mai larg.Bag un CD in casetofon si ii dau drumul.Era o melodie de la Big Bang si anume „We belong togheter” . Incep sa ma misc pe ritmul melodiei parca vazand in minte clipul acesteia.Termin cu coregrafia de pe aceasta melodie si iau o pauza apoi o repet.Cand sunt sigura ca miscarile imi ies calumea si la fel de fiecare data.i-au camera video din ghiozdan si o pun pe un raft ce se afla langa oglinzi.Ii dau drumu si incep sa fac aceleasi miscari,fiind filmata de camera video.Continui sa fac asa pana ajung la ultimul dans.Inainte sa-l filmez si pe acesta mai fac o repetitie.Dau drumul la melodia de la The pussycat dolls-buttons si incep o ultima repetie inainte sa filmez.Pe la jumatatea dansului aud usa dar ignor sunetul,nici macar nu m-am uitat sa vad cine era.Din usa ma privea un baiat de vro douazeci de ani cu parul ciufulit si cu o tinuta asematoare cu a mea doar ca acesta purta un tricou gri cu desene haioase pe el.Cand se termina melodia opresc muzica si-l intreb ce vrea,acesta cerandu-mi voie sa se uite la dansul meu pe care vroiam sa-l filmez.Ii dau voie iar el se aseaza pe jos in fata usi.Incep dansul si cand il termin i-au camera video de pe raft si o bag in ghiozdan.Ce-l care ma urmari-se imi spune ca dansez destul de bine.Ii multumesc apoi ii cer voie sa ma lase sa ma schimb.Iese din sala,iar eu ma schimb in hainele in care venisem aici.Ma uit putin in oglinda ca sa vad cum imi sta parul si daca nu cumva mi s-a intins machiajul.Amandoua erau okay.Am iesit din sala incuind-o apoi am coborat jos predand cheia receptionerei.Cand ajung acasa observ ca era ora zece p.m.,eram obosita asa ca n-am mai iesit nicaieri si pur si simplu m-am culcat.

Atat am avut de spus ... Sper sa nu mai fac asemea greseli si sa regret ca m-am inregistrat pe zup :| .!
Bye.!

So Lets Make It Last Forever...
Top Back,Hands Up,Radio On ..
With My BestFriend,
Just Us
They Playin` Our Song,
And Yeah..
Ain't Nothing Like The SummerTime ..8 !
[Imagine: i6duae.jpg]
~ I Just Wanna To Be Free ~

#20
(16-07-2010, 12:19 PM)Zuzulici A scris: Bun deci vad ca nu va prea place ficu` meu,adica inafara de Alexa la nici una nu va convine nimic din ce fac eu si sincer cred ca a fost o idee proasta sa mai incerc inca o data in speranta ca acest fic va avea mai mult nocor decat celalalt dar vad ca m-am inselat amarnic si-mi pare rau

Dea... Nu-i chiar asa cum crezi tu... Nu-i chestia ca nu ne convine nimic din ceea ce faci, insa dorim sa te ajutam sa evoluezi, sa scri mai frumos si sa-ti formezi un stil placut de'a scrie. Tu crezi ca noi criticam povestea de placere sau din rautate? Nea, noi doar dorim sa te ajuta [ eu, una vreau sa te ajut sa evoluezi ], insa tu nu ti cont de sfaturile si criticile noastre.

Revenind la poveste:

Capitolul acesta, sincera sa fiu are multe greseli de tastare, poate chiar de exprimare sau scriere, ai fost cam neatenta, ar fi trebuit sa recitesti capitolul si sa vezi daca mai are sau nu greseli...

Descriere: Duh, sincera sa fiu, ar fi trebuit sa povestesti mai multe, sa descri cum s-a intors ea acasa, cum au reactionat parintii ei... ai sarit peste niste detali cu adevarat importante. Trebuia sa descri sentimentele ei mai pe larg atunci cand s-a despertit de Pain, sa exprimi ceea ce simte ea cu adevarat, nu poti sa sari asa usor peste sentimentele ei, mai ales daca aceasta il iubea, nu avea cum sa-l uite peste noapte. Trebuia sa spui ce gandeste... Incearca sa te pui in pielea personajului tau, sa te gandesti la ce ar simti ea, la ce gandeste, la ce si-ar dori sa faca etc ...

Dialog: In acest capitol nu prea ai avut dialog, decat pe la inceput, cand ar fi trebuit sa-l dezvolti ceva mai mult. Joaca-te ceva mai mult cu minunatele cuvinte! Incearca sa faci enunturi mai dezvoltate.

Greseli de tastare/scriere sau exprimare:
fotarat - fortat
un scoala - o scoala
de blugi stramti de blugi - ti se pare ca suna chiar asa frumos? Mie nu prea-mi suna bine... Nu era nevoie de aceasta repetitie suparatoare, puteai pur si simplu sa spui doar: o pereche de blugi stramti, gri s.a.m.d
intr-un ea - intru in ea
ca mureau - daca nu gresesc cred ca era: ca muream
tri fete - trei fete
Ai mai avea si alte cateva greseli, plus multe virgulite lipsa, care ar trebui totusi puse, fiindca sunt destul de importante.
Incearca sa te joci mai mult cu minunatele cuvinte, pentru a creea fraze mai lungi, cu un inteles mai clar.
Pe viitor fi mai atenta la greselile de tastare si la repetiti, inainte sa postezi reciteste capitolul si asigura'te daca are sau nu greseli. Incearca sa nu mai grabesti asa de mult actiunea si incearca sa descri mai pe larg tot ce simte tanara...
Inca o chestie: nu inseamna ca daca primesti critici trebuie sa te si lasi de poveste, criticile sunt bune pentru scriitori ce doresc sa evolueze. Incearca sa ti cont de sfaturi si de critici si poate asa vei putea evolua.

Daca nu mai doresti sa comentez la povestea ta, te rog sa-mi trimiti un P.M ...
Iti urez succes in continuare si sper ca vei tine cont de ceea ce ti-am spus.
Ganbatte!
* Z-Bye *




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)