Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Din ce oras sunteti?

#91
Sunt din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Btw, aţi auzit de Drăgăieşti? Anybody? Yeah.. -.-\" Am mai multe \"locaţii\". 19
Cine cunoaÅŸte Tgv-u`, or smth, un pm. ^^

#92
Pai eu stau intr'un satut micut, defapt in curand va devenii oras, numit Apahida si care se afla la aproximativ 15 km de Cluj-Napoca.So, daca e cineva de prin zona [desi ma indoiesc, adica am vazut cativa useri din Cluj - Napoca] pm me pentru discutii ^^
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#93
C`mon guys! :[[ Nimeni din Târgovişte? 20 So... sunt unica de pe`aici....
* sad, sad * :[[[

#94
Voi va bateti joc de mine? Mi-am risipit cateva minute din viata mea pretioasa cautand prin aceste 15 pagini si tot ce am gasit au fost usri din Bucuresti, Galati, Bacau, Botosani, Ploiesti etc etc.
Chiar nu e nimeni din Floscani? Aaaa, pardon vroiam sa zic Focsani. Un oras "minunat" din judetul Vrancea in care m-am nascut, locuiesc si sper ca nu voi si muri.
God...urasc orasul asta, abia astept sa ma mut din el. Pana si ai mei vor sa ma mut din Focsani cand voi merge la facultate. Vor sa scape de mine 21
Ma resemnez, mai sunt...aaa...stati sa calculez...pai eu voi termina liceul la 19...si acum am 14...deci peste 4...nu, nu...peste 5 ani! Vai ce tare sunt la mate!
Oricum daca este cineva din acest oras sau prin apropriere contactati-ma! Sunt disponibila 21 (sa mergem la un cus sau sa mai vorbim nimic altceva).

#95
Buna, pai ia sa vedem eu sunt din Iasi15 un oras foarte interesant si frumos dupa parerea mea.
Dupa cum se stie are si denumirea(sa zic asa) "Iasi-Oras al culturii", dar nu incep cu geografia sau istoria ca sigur va plictisesc. Ma mandresc cu el, aici m-am nascut aici mor21 era ceva de genu intr-o carte..in fine. Daca aveti nevoie de un ghid prezenta la datorie, aveti ce vizita pe aici.
Am mai vazut lume ce e din Iasi15 mai stiu o persoana ce e de aici(my sys) altii? hai poate ne intalnim si schimbam vorbe intre noi3 a dat Bucurestiu navala peste toti21
Aia din iasi anuntati-ma si pe mine10 da-ti un pm sau un mesaj la profil. poate ,poate ne vedem si noi:X
[Imagine: h8v.gif]
 

#96
Salut!^w^.E foarte interesanta chestia asta cu orasul XD.Am vazut multi useri care sunt din Bucuresti ,chiar pot zice ca o mare majoritate 21,insa nu ma numar printre ei ^^;.Eu sunt din judetul Hunedoara,dintr un orasel numit Lupeni (de care cred ca n ati auzit)
Am cautat prin toate cele 15 pag,si nu am gasit pe nimeni care sa fie din Hunedoara 10,desi inca sper ^w^
Deci daca e cineva dati mi un pm ca sunt foarte curioasa XD
Her whisper is the Lucifer! <3

[Imagine: 2683379297_dd6b650ea2.jpg]

No matter how big the word is ,
If we are meant to be together
Love will lead us to be together >w< ♥♥

[Imagine: tumblr_lebpkxcyAu1qbqpw2.jpg]
[Imagine: chibi_8777.gif]
Froggy, chibi-ul lui FrogyGirl

#97
Hello! Sunt din oraşul celor şepte coline Iaşi , cetatea eternă de Romania 21
Oberv că nu-s singurul Smile
Who wants to visit it , is more then welcomed 4
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#98
Comanesti...Oras mic,atat de mic incat toti oamenii se cunosc intre ei T_T,plictisitor din fundul Bacaului.Din nefericire nu sunt multi fani anime pe aici.Chiar daca e aproape minuscul,e un oras frumos si linistit de munte pe placul meu.Nu se intampla prea multe pe aici pe la noi 21.
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

#99
Mda.... Eu, la fel ca ♪ я¡ и ♪, Locuiesc intr-un oras minuscul tot in fundul Bcaului... Onesti. Mda... Vesnica suferinta a mea. E un oras super si imi place, demo... Fani Anime = 0000 la puterea infinit. E chiar nasol ca n-am cu cine sa vorbesc despre asta. Deci naspa de mine...
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

Imp. nu esti singura si eu sunt din Targoviste judetul Dambovita. Un oras destul de mic si de plictisitor pentru cei care sunt obisnuiti cu Bucurestiul. Nu prea ai ce sa faci prin el (in afara sa te plimbi prin cel mai mare parc din Targoviste, Chindia), insa sunt multe terase unde poti merge. Mie una imi place orasul, e aparent linistit si are un trecut istoric interesant , insa recunosc ca mi-e dor de Rm. Valcea, locul unde m-am nascut si am copilarit.
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)