05-03-2011, 11:54 PM
O sa fiu dura:
NU pot sa spun despre toate deoarece este foarte scurt, si asta ma face sa plang :(( . Dialogul este bun, pot sa zic ca este perfect. Descrierea trebuie imbunatatita putin. Naratiunea de asemenea. Si tot asa mai departe.
Citat:Suntem prea mici,ai doar 6 ani,ce sti tu despre dragoste?Abea ai invatat bine sa mergi,termina cu chestiile astea,hai sa fim realisti.Ce? Piua ca eu nu m-am prins. Ei au sase ani ( apropo, cand scri ani se folosesc litere, asa se face pe zup) dar implinesc cinzeci si opt de ani de cand se cunosc? Reincarnare? Eu am o ideea...reincarnarea...asta este? Scuze. Am citit mai jos, am avut dreptate. Yeeeeey
-Cum poti spune ca suntem prea mici?Aduti aminte de cati ani ne cunoaste!Maine se implinesc aproape 58 de ani de cand ne cunoastem...si...si de cand suntem impreuna!Nu poti da cu piciorul la tot .Sti ca te poti opune parintilor tai,plus ca este doar o chestiune de timp pana vei creste si totul va reveni la normal!
NU pot sa spun despre toate deoarece este foarte scurt, si asta ma face sa plang :(( . Dialogul este bun, pot sa zic ca este perfect. Descrierea trebuie imbunatatita putin. Naratiunea de asemenea. Si tot asa mai departe.