Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum te simti cand esti Beat\a

#1
Deci..cum va simtiti voi cand sunteti beti.. sau bete..adik cand ati baut prea mult.. hai sa incep eu..
Cand beau prea mult ma simt..foarte fericit si rad din orice... aceasta stare se termina cand mananc ceva sau dorm22 4
Spuneti voi ?

#2
Cand sunt beat sunt la fel de normal ca si inainte . Dar problema se manifesta la mine abia a doua zi cand ar trebui sa nu mai am absolut nimic.Ma trezesc cu dureri de cap si orice as manca sau as bea le vomit in urmatoarele secunde.Ultima data mi-am revenit cu limonada facuta de mine ,dar si pe aceia am vomitato numai ca numai aveam durerile de cap.
Dar daca ma enervezi cand sunt beat fac foarte urat,incep de injur si chiar sar la bataie,nu conteaza ca te cunosc sau ca-m iesti ruda sa n uma enervezi atat iti cer.
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#3
Cand sunt beata fac ceea ce imi doresc... Nu pot spune ceea ce fac la o betie, deoarece mereu ma manifest altfel, dar pot sa spun cu mana pe inima ca nu am nici cea mai mica restrictie.
Am plans ca o nebuna in centrul Sibiului, beata fiind, am acostat o doamna in baia unui local, spunand ceva de genu' : Eu sunt foarte inteligenta, doar ca acum sunt beata. Stiu ca am fac de ras, maine o sa-mi para rau. , am fluierat dupa tipi, mi-am batut joc, am borat in baia din Free, am cerut bmx-ul unui tip pe care nu-l cunosteam si era sa fiu calcata de o masina ( tot beata fiind), era sa adorm pe umarul unui prieten, le-am cerut la niste amici sa ma duca la baie sa fac pipi, am cazut peste un coleg, m-am cuplat cu un tip, mi-am facut pierce in buza si mai multe. Dar niciodata nu am fost inconstienta si am stiut sa ma opresc cand lucrurile o luau usor razna.
4

#4
Eu beata? Nu stiu sigur de cate ori m'am imbatat, dar cel putin stiu ca ma imbat de cad pe jos atunci cand varul meu este cu mine. Atunci cand sunt beata ... devin foarte nervoasa si nu suport nimic. Spre exemplu, sora mea a pus un pahar de suc pe masa si eu eram beata si am inceput sa ma cert cu ea deoarece paharul acela trebuia in frigider sa il puna. Deci prostii, iar cand sunt cu varu'mio radem din orice si mergem amandoi luati de gat. Exemplu: era 2 noapte si eram prin centru, iar eu si el eram mortii de betii si a trecut pe langa noi doua fete. Am inceput sa ne luam de ele 21 varu'mio voia sa ii puna mana pe fund la saraca fata 22 deci doi derbedei, aurolaci 22 [cel putin asa cred ca s'a intamplat^_^]
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#5
păi... mi s-a întâmplat de două ori, o dată când am făcut pariu cu văr`miu şi o dată de revelion. de fiecare dată începeam să râd din orice, zicea bunica de revelion că aduce curcanul şi eu râdeam ca tâmpita de zici că zisese bunica cine ştie ce chestie. sau... l-am sărutat pe un prieten de-a lu' văr`miu... şi l`am înjurat pe tata în faţă că nu mă lăsa să mai beau [tot beată fiind]... sau am ieşit în faţa blocului şi am urlat că văr`miu a *caugh* făcut`o prima dată la 15 ani, ceea ce era o minciună dar 4 noroc că nu se prea auzea din cauza pocnitorilor...
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#6
Pfooooa 21)
Eu am niste reactii tampite cand sunt beata 21
Pentru inceput, incep sa prezint interes pentru tot feluri de lucruri pe care de obicei nu l-as asculta nici daca m-ai plati.De ex, am stat si l-am ascultat pe tata vorbind depre socialism si capitalism 2 ore!!! Sinucidere curata. Nu-mi mai amintesc foarte bine (chiar deloc) ce-mi spunea, insa stiu ca mi se parea extrem de fascinant.Asta pana mi s-a facut greata si nu nimeream sa mai ajung la baie.Tot ce stiu este ca eram atat de varza incat era sa adorm cu capul pe wc 22.Bine ca n-am avut dureri de cap a doua zi. Oricum n-as dori nimanui sa treaca prin asa ceva...e oribil.
Insa cand ma mai ametesc, incep sa rad ca tampita si fara motiv si sa fac tot felul de glume idioate...la care tot eu rad bineinteles21
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#7
How I feel when I am drunk??Simplu. Bauta:]]. Am vrut sa zic, consumata, usoara ca si cum as fi buna de comparat cu o pana... nu stiu... cred ca ma simt ca o pastilataaa <33.
I mean, nu am baut de prea multe ori -decat la party`uri sau la alte ocazii mai speciale-, insa repercursiunile mi s`au parut destul de dureroase> .
Starea care o ai o doua zi dupa betie e chiar indescriptiva, avand in vedere durerile de cap si starile in care iti vine sa dai totu` afara pe gura T__T.
A aiurea, asa, mai pe scurt. Nu prea imi place deloc starea asta.
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#8
Frate, ăsta da topic bun. Deci, cum mă simt eu când sunt beată... Hmm. Să zicem că nu am experimentat niciodată până acum adevărata semnificaţie a cuvântului '' beat / ă '' , dar pe aproape. Starea aia de amorţeală între realitate şi beţie, doar la aia am ajuns cu adevărat până acum. Sau cel puţin, aşa cred.
Ideea e că atunci când sunt '' beată '' [ în sensul menţionat mai sus ] mă simt foarte fericită :]], ochii îmi sunt între-deschişi şi am o stare de somnolenţă foarte accentuată plus că râd din orice. Se vede pe faţa mea că sunt băută, râd ca proasta, asta încerc să nu o mai fac, dar inutil. Zic că e doar starea de amorţeală pentru că încă gândesc ceea ce fac şi încerc să nu mai râd în halul ăla, dar e cam greu. Apoi, ar fi mai bine să stau pe un scaun sau ceva asemănător pentru că nu am deloc un echilibru bun. Nu ajung la starea de '' clătinare '', dar nici nu pot spune că am un echilibru normal [ şi la mine echilibrul normal înseamnă... hmm, cu două picioare stângi, deci instabil :99 ] . Anyhow ,e tare să fi aşa, beat :]]. Te simţi chiar bine ; eu una mă simt obosită şi vreau să dorm, atunci când dorm după ce am băut ceva mai mult.. frate am aşa un somn dulce, ca în Rai. Asta îmi place cel mai mult, după ce bei e perfect să tragi un pui lung de somn [ la mine are un efect minunat, întotdeauna ] . De obicei nici nu mă doare capul când mă trezesc ,dar nu e chiar ca o generalitate.

It's cool to be drunk sometimes <3

#9
Cand sunt beata...ei bine beata, cam greu la varsta mea (13 ani), dar recunosc ca m`am ametit bine de tot cu o prietena de revelion. Noi copii cuminti ne`am jucat frumos, pana la miezul noptii,artificii, ce mai tot tacamul de revelion. Eeee dar ne`a apucat cantatul si vocalizele, si logic ca ti se face sete dupa ce sari si urli de se sperie vecinii, deci am luat prima sticla care am vazut si am baut`o ca pe nimic. Chestia e ca nu ne`am uitat ce bem, si amandoua am dat gata sticla de sampanie ca pe suc. Apoi dupa, stiu ca am ras fiindca m`am uitat pe geam, si de o fata care spunea ceva legat de borcane. In fine eu si cu prietena mea am ras de s`a zguduit casa si am intors`o pe dos. Astea sunt amintiri mai incetosate, a doua zi pot sa garantez totusi ca m`a durut capul ingrozitor. Dar totusi e extrem de amuzant sa fii beat 65 smile. Dar un lucru tot ma nelamureste din seara aceea ce era cu borcanele de am ras atata?39 Efectele alcoolului presupun....:3
KyuMin.

#10
Chiar daca am deja 15 ani,va marturisesc ca niciodata nu m-am imbatat pe bune :-'' Ori asa cateva pahare de whisky slab,ori niste vin rosu si dulceag....caci berea imi face greata.Sincer,daca as fi beata m-as fi simtit ametita sau cum spune verishoara mea'plutind pe un norishor pufos'.
Mda,probabil a doua zi m-ar durea capul ingrozitor si nu as vrea sa ma ridic din pat toata ziua.:zz:
[Imagine: chibik.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)