Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum ati inceput sa urmariti Kuroshitsuji?

Mie destinul mi l-a scos in fata! Glumeam.
De fapt, povestea mea e simpla. Dar pot spune ca intr-adevar am avut un maaaare noroc. Kuroshitsuji a fost de fapt anime-ul care mi-a picat la Fan Fic Championship-ul care s-a tinut vara trecuta pe forum. Cand m-am bagat in concurs, ultima daca stau sa ma gandesc, eram "Sa nu fie yaoi! Sa fie unul cat de cat placut! Sa aive o grafica buna! Sa nu ma plictiseasca! Sa NU fie yaoi!". Oh da. Sunt foaaaarte pretentioasa la anime-uri si daca se intampla sa nu-mi placa vreunul il abandonez. Ma rog, si cand s-a afisat lista cu concurentii si anime-urile si am vazut ce-mi picase, primul lucru pe care l-am facut a fost sa vad daca e yaoi si, Slava Domnului, nu era! Apoi m-am interesat de subiect si parea promitator. Era victoriana, mistere, demoni - genul meu de anime! Hehe, sunt o impatimita a romanelor capa si spada. Bun, si m-am apucat de primul episod si mi-a placut. Si tot asa, pana la sfarsit, am inceput sa-l ador si am facut un fel de pasiune obsesiva pentru el, dar in limita bunului simt, desigur. Oh, imi amintesc ca mi-a fost atat de ciuda ca s-a terminat ( mai ales dupa felul in care s-a terminat ) ca m-am apucat imediat de manga *laughs*. Care este un masterpiece intocmai ca si anime-ul.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum ati inceput sa urmariti Kuroshitsuji? - de Cherie - 01-09-2010, 09:35 AM
RE: Cum ati inceput sa urmariti Kuroshitsuji? - de *ILY Yaoi Maniac* - 18-10-2010, 08:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kuroshitsuji live action movie DeDal N. 0 2.852 10-06-2014, 03:05 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Kuroshitsuji I & II - OVA-ul favorit Zyklon 1 3.610 19-05-2014, 07:52 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Kuroshitsuji III DeDal N. 1 3.327 12-04-2014, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Ali12
  Kuroshitsuji nolazy 14 14.869 02-08-2012, 01:16 PM
Ultimul răspuns: dopamine
  Kuroshitsuji II ending SooMin 6 6.045 26-04-2011, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen