Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto?

Prima data cand am vazut anime'ul aveam cam 8-9 ani. L-am vazut pe Jetix cum am observat ca a facut majoritatea.
Primul episod nu l-am vazut atunci si nici al doilea nu prea mi-a placut, dar la al treilea au inceput sa mi se para foarte haioase vocile personajelor si povestea interesanta. Cam de atunci sunt in grupul baietilor la scoala. Si tot de atunci nu am mai vazut desenele de "fetite" si nu am mai fost in relati bune cu nici o fata.
Ma rog, ca toate fanele l-a adorat pe Sasuke si normal ca personaj feminin am indragit-o pe Sakura.
Cand au incetat sa il mai difuzeze pe Jetix am fost foarte suparata. Eram prea mica sa imi dau seama ca pot vedea toate episoadele pe internet. Dar atunci cand le-am gasit mare mi-a fost mirarea sa vad ca mai exista o serie. 21 Asa ca m-am hotarat sa incep din nou prima serie si cam in doua saptamani am fost la zi cu episoadele.
Pentru mine mereu pe primul loc vor fi primele episoade din prima serie, era mai amuzant cu echipa 7.
[Imagine: YWk6O.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto? - de Alicia - 21-06-2012, 12:23 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 30.770 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Care a fost cel mai bun Hokage? Kuromi 10 10.534 07-07-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.524 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)