23-11-2011, 11:52 PM
CU. De o mie si o suta de ori CU. Doamne, o astept de o luna...cred ca as innebuni daca n`ar mai ninge.
Next: Cu sau fara culori?
Cu sau fara?
|
23-11-2011, 11:52 PM
CU. De o mie si o suta de ori CU. Doamne, o astept de o luna...cred ca as innebuni daca n`ar mai ninge.
25-11-2011, 08:51 PM
Clar cu! Ador culorile... Nici nu vreţi să ştiţi ce fac la desen cu acuarelele* când îmi aduc aminte să le iau*. Şi nu ştiu cum ar fi toamna fără varietatea de culori, sau vara fără câmpul galben de floarea-soarelui pătat cu florile roşii de mac si cerul... Ah, ador albastrul cerului! Nu ştiu ce ar fi lumea fără culori... Am fi ca în filmele alb-negru.... Înfiorător!
Next: Cu sau fără muzică? She's wiskey in a teacup.
25-11-2011, 09:46 PM
Cu. Mai merg pe frigul degerator sa asculti o melodie pana ajungi acasa.
Cu sau fara filmele de comedie din ziua de azi (seeeeeeeex, seeeeeeeeeeex, seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex, v-am povestit cat de mult seeeeeeeeeeeeeeex sunt in acest filme de "comedie? nu cred, deci: seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex, mult seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex *poate exagerez, dar nu imi pasa*)? *laughs*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
26-11-2011, 12:01 AM
Cu.
De ce va intrebati. Pentru ca fara putina comedie nu e ... Dar chiar atat de mult seexxx.. cum zice yaoi maniac.. Da, intradevar cel mai penibil lucru e sa te uiti la un film comedie cu parintii si sa mori de rusine ca vad si ei ce vezi si tu . Dar, totusi.. Cu ...ma pot lipsi, dar cu. Cu sau fara lenesi? Ne? (:
26-11-2011, 10:50 AM
Cu. De ce? Daca as zice fara as disparea si eu din acest peisaj^^ Lene are toata lumea deci cu.
Cu sau fara artifici? (le iubeeesc) Psycho XD
26-11-2011, 10:59 AM
@Yuuki, te sustin. =] Cred ca daca te uiti si vezi un film de doua ore, in genul categorie, sa fii sigura ca doar un sfert e comedie. *laughs*
[on] Yeeeeeeah, with. Iubesc artificiile. Dar nu mai sunt asa speciale. ^ ^ Cu sau fara KBS?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
09-12-2011, 06:49 PM
http://tv.kappa.ro/KBS-World
La asta te referi??Daca da,eu ma multumesc fara...imi ajung posturile tv din romania care nici alea nus' de calitate.Daca nu la asta te refereai zi-mi la ce si vin cu un edit. Cu sau fara shaorma? Elda Taluta
Sarks Sark Ark Alks
09-12-2011, 07:34 PM
Imi place, dar suravietuiesc si fara. Si, o sa ma sacrific pentru binele copiilor dolofani si al adultilor obezi, deci: Fara
Cu sau fara roti la masini?
09-12-2011, 09:07 PM
Ola!
Pai...Cu, pentru ca (,) cred ca mai e ceva pana se vor inventa masinile plutitoare Next: Cu sau fara...sport?
[center][/center]
[center] I'll could reach up and hold you star for everytime[/center] [center] You made me smile...[/center] |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
16 Vizitator(i) |