02-05-2011, 10:24 PM
Poate că mă grăbesc un pic, dar aş vrea ca toţi participanţii să aibă toată luna aceasta la dispoziţie pentru a desena, iar cei care vor dori să comenteze să aibă timp de gândire.
Cum am preluat ştafeta, spre nespusa mea bucurie, aş dori o bună înţelegere. Acum, citiţi regulile : Reguliiii! CLICK.
Vă puteţi înscrie de acum până pe data de 16 mai inclusiv.
Voturile vor începe pe 17 mai şi se vor termina pe data de 30 mai , tot atunci voi anunţa şi câştigătorul/câştigătoarea şi autorii desenelor. Iar pe data de 31 mai aştept de la câştigător un PM cu tema pe care o doreşte pentru ediţia din mai, acesta va fi premiul.
Tema: Esenţă.
Nu uitaţi. Cei care vor să participe trebuie să îmi trimită PM cu desenele !
Succes.
Şiiii, din păcate pentru mine, nu voi putea decât să privesc de pe margine. Buhu me Dar, voi spor la inspiraţie şi desenat!
Let the game begin!
Cum am preluat ştafeta, spre nespusa mea bucurie, aş dori o bună înţelegere. Acum, citiţi regulile : Reguliiii! CLICK.
Vă puteţi înscrie de acum până pe data de 16 mai inclusiv.
Voturile vor începe pe 17 mai şi se vor termina pe data de 30 mai , tot atunci voi anunţa şi câştigătorul/câştigătoarea şi autorii desenelor. Iar pe data de 31 mai aştept de la câştigător un PM cu tema pe care o doreşte pentru ediţia din mai, acesta va fi premiul.
Tema: Esenţă.
Nu uitaţi. Cei care vor să participe trebuie să îmi trimită PM cu desenele !
Succes.
Şiiii, din păcate pentru mine, nu voi putea decât să privesc de pe margine. Buhu me Dar, voi spor la inspiraţie şi desenat!
Let the game begin!
, chibi-ul lui candy_cane
"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'